Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK 80+ >650W ve üzeri PSU Satın Al 17 Ocak 2017 21:30 1 1 ALINIK 80+ >650W ve üzeri PSU Forumda satanlar ya 500W ya da 1000W ürün satıyor, ya da benim talep ettiğim ürün ellerinde çatlamış patlamış konuyu editlemeyi unutmuş oluyorlar. Ortası yok mu anlamadım ki.Tercihen Seasonic ve EVGA marka; 650W olur, 750-850 olur bu aralıkta mümkünse >Bronz sertifikası olan bir PSU arıyorum.SABİT BİR ÜRÜN ARAMIYORUM, ELİNİZDEKİ ÜRÜNÜN TAM ADINI VE İSTEDİĞİNİZ FİYATI PM YAZARSANIZ DEĞERLENDİRMEK İSTERİM.Thermaltake ürünü kesinlikle istemiyorum, Corsair'e de pek sıcak değilim fakat yine de artık çaresizliğe düştüğümden düşünebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK: 144Hz 1ms FreeSync Monitör ALINIK: Seasonic Marka 650W üstü 80+ PSU ALINIK 80+ >650W ve üzeri PSU
Yok mu yani koskoca forumda doğru dürüst PSU satan :D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK: 144Hz 1ms FreeSync Monitör ALINIK: Seasonic Marka 650W üstü 80+ PSU ALINIK 80+ >650W ve üzeri PSU