SATIŞTA
MEMURDAN TEMİZ SIFIR AYARINDA SEGWAY F2 PRO ELEKTRİKLİ SCOOTER
SATIŞTA
SIFIRDAN FARKSIZ CORSAİR 2500X BTF MİCRO ATX KASA
SATIŞTA
KARIŞIK ÇEŞİTLİ FANLAR ARGB LED KASA FANI
SATIŞTA
>>> SIFIR AYARDA İKEA UTESPELARA OYUNCU GAMİNG MASA <<<
SATIŞTA
PATROİT VİPER STEEL RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz ( İNTEL VE AMD UYUMLU RAM )
Dükkan Sahibi Hakkında
- UltrAslan_06
-

Yarbay

-
- İsim: Eren ZARARSIZ
- Katılım zamanı: 08 Şubat 2009 14:28:05
- Durum: Forumda değil
- Son giriş: 31 Mayıs 2026 05:16:33
- Kişisel Mesaj (PM) Gönder
- E-Posta Gönder
Dükkanına Eklediği Son Ürünler
- MEMURDAN TEMİZ SIFIR AYARINDA SEGWAY F2 PRO ELEKTRİKLİ SCOOTER
- SIFIRDAN FARKSIZ CORSAİR 2500X BTF MİCRO ATX KASA
- KARIŞIK ÇEŞİTLİ FANLAR ARGB LED KASA FANI
- >>> SIFIR AYARDA İKEA UTESPELARA OYUNCU GAMİNG MASA <<<
- PATROİT VİPER STEEL RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz ( İNTEL VE AMD UYUMLU RAM )
-
Referansları
» Kullanıcı Profili- Kriter
- Genel
- Kargo
- Satıcı
-
-
Genel Puan:
- Ürün: [SATILDI] MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
- Alıcı: MagnuS00
- Tarih: 20 Mayıs 2026 12:40:26
- Yorum: Bir alışverişten ziyade değerli bir arkadaş edindim. Anlaştık ve aynı gün kargoladı ilgilendi alakalı bir satıcı herşeyden ziyade dürüst ve doğru şekilde ulaştı tekrar ürün alacağım
Genel Puan:
- Ürün: [SATILDI] GSKİLL TRİDENT Z RGB 2x16 GB CL16 32 GB 3600 MHZ DDR4 RAM
- Alıcı: Schi20phrene
- Tarih: 14 Mayıs 2026 16:54:32
- Yorum: Çok güvenilir bir satıcı ,gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Bütün süreç boyunca bana yardımcı oldu fiyat konusunda da çok yardımcı oldu, kendisi çok düşünceli çok yardımsever ,çok güzel 32 RAM aldım Ve hocam benliklerin yanımda bana hediye olarak TF7 termal macun göndermiş ayrıca buradan da kendisine çok teşekkür etmek istiyorum
Kendisini tanıdığıma çok memnun oldum
Kendisi benim işimi kolaylaştırdığı gibi ALLAH Teala Eren hocamın dünya ve ahiret işlerini kolaylaştırırsın, amin
Çok kaliteli bir kişilik harika bir insan gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz
Kendisine sosyal ve mesleki hayatında kolaylıklar ve başarılar diliyorum
Genel Puan:
- Ürün: [SATILDI] POCO F5 12 Ram 256 GB Beyaz ( XİAOMİ Türkiye Garantili )
- Alıcı: mert25
- Tarih: 07 Nisan 2026 20:10:10
- Yorum: Eren kardeşime çok teşekkür ediyorum. Süreç boyunca ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi. Güvenilir ve dürüst bir satıcı. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:
- Ürün: [SATILDI] Creative Sound Blasterx Ae-5 Plus PCIe 7.1 Ses Kartı ( OYUN FİLM VE MÜZİKLERDE İNANILMAZ SESLER )
- Alıcı: Yukselistanbul
- Tarih: 22 Şubat 2026 21:08:44
- Yorum: Aldığım Üründen gayet memnunum istediğim gibi geldi çok güvenilir dürüst bir arkadaş dır.... alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim....
Genel Puan:
- Ürün: [SATILDI] SIFIR SAYILIR MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
- Alıcı: bugrachance
- Tarih: 07 Aralık 2025 18:06:43
- Yorum: +ref Kasayı açıp bizzat anakartı kendisi taktı ve tüm kontrolleri ve kurulumu yaptı her konuda yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederim

Yeni Kayıt