U@GS1905U@
SATIŞTA

MEMURDAN TEMİZ SIFIR AYARINDA SEGWAY F2 PRO ELEKTRİKLİ SCOOTER

19 Ağustos 2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden NASA iletişimden satın alınmıştır. Bilkom garantili ve garantisi devam etmektedir.çok az kullanıldı sıfır ayarında şu anda 217 kilometrede toplamda 6-7 defa şarj edilmiştir 32 kilometre hız sınırı açık motosiklet aldığımdan dolayı satılıktır cuzi miktarda pazarlık olur

NOT : Scooter çok yakın arkadaşımın motosiklet aldığı için satıyor artık ihtiyacı yok

19 Ağustos 2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden NASA iletişimden satın alınmıştır. Bilkom garantili ve garantisi devam etmektedir.çok az kullanıldı sıfır ayarında şu anda 217 kilometrede toplamda 6-7 defa şarj edilmiştir 32 kilometre hız sınırı açık motosiklet aldığımdan dolayı satılıktır cuzi miktarda pazarlık olur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 24250 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Ankara
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

SIFIRDAN FARKSIZ CORSAİR 2500X BTF MİCRO ATX KASA

SIFIRDAN FARKSIZ CORSAİR 2500X BTF MİCRO ATX KASA

KUTU FATURA GARANTİ KUTU İÇERİĞİ HERŞEY TAM ŞEKİLDE VERİLECEKTİR

İSTEYENE RESİMDE GÖZÜKEN MSİ B650M PROJECT ZERO MİCRO ATX BTF ANAKART DA SATABİLİRİM

YOUTUBE KANALIMDA İNCELEMESİNE VE SİSTEM KURULUM VİDEOSUNA BAKABİLİRSİNİZ

https://www.youtube.com/watch?v=eHR_8PZyt_s&t=81s

https://www.youtube.com/watch?v=iYcAwxdZiK8&t=1007s

Fiyat: 5849 TL
Garantisi Var: Evet
Kargo Şirketi: 5

SATIŞTA

KARIŞIK ÇEŞİTLİ FANLAR ARGB LED KASA FANI

Çok temiz sorunsuz sıfırdan farksız elimde 7 adet vardır 3 Ü Satıldı 4 adet kaldı adet fiyatı //// 1.200 TL >>1.000 TL //// OLMUŞTUR FİYAT SONDUR

QP Bilişim Faturali garantisi devam ediyor mu bilmiyorum faturaya bakmak lazım

NOT : ELİMDE ÇEŞİT ÇEŞİT FANLAR VE M.2 RGB SOĞUTUCU VARDIR İLANA HENÜZ KOYMADIM SORABİLİRSİNİZ

SİYAH KİT 2 ADET MEVCUT

TEK KİT 1950 TL FİYAT SON PAZARLIK YOKTUR SİFİR AYARDA KONTROLCÜSÜ DAHİL

Fiyat: 1000 TL
Garantisi Var: Hayır

SATIŞTA

>>> SIFIR AYARDA İKEA UTESPELARA OYUNCU GAMİNG MASA <<<

2022 YILINDA İKEA ANKARA NATA VEGA MAĞAZASINDAN SATIN ALDIM SIFIRDAN FARKSIZDIR ÇOK MEMNUNDUM FARKLILIKTAN VE ELEKTİRİKLİ YÜKSEKLİK AYARLI MASALARI MERAK ETTİĞİMDEN DOLAYI

ELEKTİRİKLİ YÜKSEKLİK AYARLI MASAYA GEÇTİĞİM İÇİN SATIYORUM YOUTUBE KANALIMDA İNCELEMESİ MEVCUT KUTUSU BİLE DURUYOR VİDALARINA KADAR HERŞEYİ TAM NOKTA ÇİZİK YOKTUR

İDDA ETMİYORUM AMA BU FİYATA ALACAĞINIZ EN İYİ OYUNCU MASALARINDAN BİRİDİR ve YOUTUBE KANALINDA İNCELEMEMDEN SONRA EN ÇOK SATILAN MASALARDAN BİRİDİR

FİYAT : 16.750 TL >> 9.999 TL ANKARADAN EVİME GELİP GÖREREK SATIN ALABİLİRSİNİZ

https://www.youtube.com/watch?v=G5255kbTLE4

Fiyat: 9499 TL

SATIŞTA

PATROİT VİPER STEEL RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz ( İNTEL VE AMD UYUMLU RAM )

Patriot Viper Steel RGB DDR4 64GB (2 x 32GB) 3600MHz Kit - PVSR464G360C0K

RAMLER SIFIRDIR TEST AMAÇLI KULLANILDI 2 YIL GARANTİLİ FATURALIDIR ( GARANTİSİ 29 OCAK 2026 TARİHİNE KADAR ) DENEYEREK ALABİLİRSİNİZ
Kapasite: 64GB (2 x 32GB) 3600MHz DDR4 Kit

Uyumluluk: Güvenilir hızlı performans için en yeni Intel ve AMD platformlarında test edilmiştir

Overclock Özelliği: XMP 2.0 Otomatik Hız Aşırtma Desteği VE Amd desteği

RGB: Bilgisayarınıza çarpıcı bir özelleştirme eklemek için ASUS/ASRock/MSI/Gigabyte anakart uygulamalarıyla senkronize edin

FİYAT İNDİRİM 29.750 TL >> 26.450 TL

PROFİLİMDEN DİĞER İLANLARIMA BAKABİLİRSİNİZ

https://www.youtube.com/watch?v=qT6p3r1PF6g&t=390s

Fiyat: 26450 TL
Sıfır Ürün: Evet

Dükkan Sahibi Hakkında

UltrAslan_06

Yarbay

İsim: Eren ZARARSIZ
Katılım zamanı: 08 Şubat 2009 14:28:05
Durum: Forumda değil
Son giriş: 31 Mayıs 2026 05:16:33
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ AMD AM5 DDR5 ATX Anakart
Alıcı: MagnuS00
Tarih: 20 Mayıs 2026 12:40:26
Yorum: Bir alışverişten ziyade değerli bir arkadaş edindim. Anlaştık ve aynı gün kargoladı ilgilendi alakalı bir satıcı herşeyden ziyade dürüst ve doğru şekilde ulaştı tekrar ürün alacağım
Genel Puan:          
Yorum: Çok güvenilir bir satıcı ,gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Bütün süreç boyunca bana yardımcı oldu fiyat konusunda da çok yardımcı oldu, kendisi çok düşünceli çok yardımsever ,çok güzel 32 RAM aldım Ve hocam benliklerin yanımda bana hediye olarak TF7 termal macun göndermiş ayrıca buradan da kendisine çok teşekkür etmek istiyorum Kendisini tanıdığıma çok memnun oldum Kendisi benim işimi kolaylaştırdığı gibi ALLAH Teala Eren hocamın dünya ve ahiret işlerini kolaylaştırırsın, amin Çok kaliteli bir kişilik harika bir insan gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz Kendisine sosyal ve mesleki hayatında kolaylıklar ve başarılar diliyorum
Genel Puan:          
Yorum: Eren kardeşime çok teşekkür ediyorum. Süreç boyunca ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi. Güvenilir ve dürüst bir satıcı. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Genel Puan:          
Yorum: Aldığım Üründen gayet memnunum istediğim gibi geldi çok güvenilir dürüst bir arkadaş dır.... alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim....
Genel Puan:          
Yorum: +ref Kasayı açıp bizzat anakartı kendisi taktı ve tüm kontrolleri ve kurulumu yaptı her konuda yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederim
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.