Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık / 4070 Super / Takaslık 6800xt Satın Al 26 Haziran 2025 09:46 1 1 Alınık / 4070 Super / Takaslık 6800xt Merhaba elimde aktif kullanmakta olduğum XFX Speedster MERC 319 RX 6800 XT ekran kartım var. Sıfır almıştım.CUDA destekli bir ekran kartına ihtiyacım olduğu için değiştirmek istiyorum. Tercihim 4070 Super.Direk 4070 Super satan veya üzerine para verebileceğim bendeki kartla takas etmek isteyen olursa tekliflere açığım.Kendi kartım cok yorulmadan basit oyunlar falan oynanmıştır mining falan zaten anlamadığım şeyler gerekli testler neyse yapıp atabilirim aktif kullanıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bosch Advancedımpact 18V Akülü Darbeli Vidalama 2.5ah ÇiftAkü XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319