Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Alınık 2500-3500TL cıvarı ekran kartı.

-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RX 560 max 950 lira oda zorunluluktan
GTX 970 3 fanlı HOF beyaz versiyon aldım 1600 liraya fiyat referansı olsun, elbet ki düzgün bir ilan çıkar aramaya devam edip sabırlı olun hocam Hayırlı alımlar
-
Teşekkürler. 1.5 yıldır sabırla bekliyorum 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Sarı site kırmızı site forum heryerden bakın hocam buradan yazacaklar 2 katı kar ile koyarlar muhtemelen
2021'de GTX 680, GTX 1060, GTX 970 kullandım, 680 i galiba bin liraya almıştım jelatini bile çıkmamıştı, 1060'ı 2200 e almıştım, satarken 200 lira felan zarar oldu ama olsun 6600xt hayalim vardı. Şimdi de yarın geliyor GTX 970'im. Bu kartı da çürütene kadar kullanmayı düşünüyorum
Bakın burası Türkiye, ucuza kart satarsa bir esnaf, öbür üçkağıtçı 10 tane çekip 2 katı fiyatına koyar. Bu mantık değişmediği sürece bu adamlar sana gelip 2200 liraya rx 560 teklif edebilir maalesef. Ama dediğim gibi çok dikkatli takip ederseniz+ Güvenli alışveriş yöntemi ile çok güzel bir karta sahip olursunuz. Umarım aradığınız kartı bulabilirsiniz
Edit: Düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 15 Ağustos 2021; 23:52:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X