Şimdi Ara

Alınık 2500-3500TL cıvarı ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık 2500-3500TL cıvarı ekran kartı.

Kutulu olma şartı ile Minimum 4GB ekran kartı aranır. Garantili olursa hoş olur. Minimum GTX 1060 6GB cıvarında bir kart aranıyor. İstanbul cıvarı elden olursa daha hoş olur. Sistemimde bulunan bu ekran kartını artık çöpe atmak istiyorum. (Lafın gelişi tabii artık kullanılacak gibi değil.)

Alınık 2500-3500TL cıvarı ekran kartı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Halen aramaktayım.

• 2200₺ rx 560 var Asus rog strix

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RX 560 max 950 lira oda zorunluluktan

GTX 970 3 fanlı HOF beyaz versiyon aldım 1600 liraya fiyat referansı olsun, elbet ki düzgün bir ilan çıkar aramaya devam edip sabırlı olun hocam Hayırlı alımlar

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 1.5 yıldır sabırla bekliyorum 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Viora kullanıcısına yanıt

Sarı site kırmızı site forum heryerden bakın hocam buradan yazacaklar 2 katı kar ile koyarlar muhtemelen

2021'de GTX 680, GTX 1060, GTX 970 kullandım, 680 i galiba bin liraya almıştım jelatini bile çıkmamıştı, 1060'ı 2200 e almıştım, satarken 200 lira felan zarar oldu ama olsun 6600xt hayalim vardı. Şimdi de yarın geliyor GTX 970'im. Bu kartı da çürütene kadar kullanmayı düşünüyorum

Bakın burası Türkiye, ucuza kart satarsa bir esnaf, öbür üçkağıtçı 10 tane çekip 2 katı fiyatına koyar. Bu mantık değişmediği sürece bu adamlar sana gelip 2200 liraya rx 560 teklif edebilir maalesef. Ama dediğim gibi çok dikkatli takip ederseniz+ Güvenli alışveriş yöntemi ile çok güzel bir karta sahip olursunuz. Umarım aradığınız kartı bulabilirsiniz

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 15 Ağustos 2021; 23:52:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.