Şimdi Ara

ALINIK 2.EL IPAD MiNi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada satılmış ürün fiyatlarına göre teklif yaparsanız sevinirim.Bölelikle her 2 tarafta zaman kaybetmemiş olur.(n11.com da 6 taksitle bilkom garantili sıfır cihazın fiyatı :599tl satıldı ayrica hızlı.al da 500tl altına satıldıgını da göz ardı etmeyin)fiyatın uygun olması için öncelik yurtdışı ve 16gb wifi modeli + kılıf olan ürün istiyorum..SANALPAZAR üzerinden taksitli almayı düşündüğümden sanalpazar fiyatını pm ile iletebilirseniz sevinirim..

NOT: önce ÜRÜN sonra ÖDEME şeklinde alacağım..

Herkese iyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Çok afedersiniz ancak Amerikadaki satışı bile 329$ olan iPad Mini nasıl/nerede/ne zaman 500'ün altında satılmış gerçekten merak ettim!
    Varsa bir link veya reklam görmek isterim açıkçası!

Kullanılmış 2. eli bile o fiyatlardan satıldığını görmediğim bir ürünün sıfırı o dediğiniz fiyatlara satılmışsa kaçırdığıma yanarım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManusH

Çok afedersiniz ancak Amerikadaki satışı bile 329$ olan iPad Mini nasıl/nerede/ne zaman 500'ün altında satılmış gerçekten merak ettim!
    Varsa bir link veya reklam görmek isterim açıkçası!

Kullanılmış 2. eli bile o fiyatlardan satıldığını görmediğim bir ürünün sıfırı o dediğiniz fiyatlara satılmışsa kaçırdığıma yanarım!!!

tabi hocam buyrun istediğiniz link olsun bu arada ünlem kullanırken daha dikkatli olun !

http://resim.donanimhaber.com/m_74565725/f_//tm.htm

• satacak varsa bende almak istiyorum
  • 4 aylik var 600 tl indirim olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında fiyatları 600 liraya kadar düşse de, şu an ipad mini fiyatları çok arttı.. Vatan ve media markt`ta,
    İndirimli fiyatı bile pahallı.. Sahibinden de iki el fiyatları da oldukça yükselmiş..
    Kış`a doğrü belki biraz fiyatlar tekrar düşer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftalık bilkom garantili beyaz renke vardır. jelatin+kılıf da verilir.
    sıfırdan farksızdır. nokta kadar çizik dahi yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el mini hakkında
    6 yıl önce açıldı
    ALINIK iPad Mini 5-6-7
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • satürnde bugün 699tl taksitli fiat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.