Şimdi Ara

-ALINDI-(PSN HESABI)HİTMAN+FAR CRY 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Teşekkürler 60TL'ye aldım :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 3 Eylül 2013; 18:44:54 >

• Hespi güncel oyunlardır arkadaşlar,ve hiçbirini karla satmıyorum,aldığım fiyata satıyorum,indirime girmişlerse indirimli fiyatına satıyorum yada ona göre takaslıyorum....Hepsini oynadım ve hepsini çok beğendim,bir satıcı olarak değil,arkadaş olarak tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 12 Aralık 2012; 18:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Hespi güncel oyunlardır arkadaşlar,ve hiçbirini karla satmıyorum,aldığım fiyata satıyorum,indirime girmişlerse indirimli fiyatına satıyorum yada ona göre takaslıyorum....Hepsini oynadım ve hepsini çok beğendim,bir satıcı olarak değil,arkadaş olarak tavsiye ederim

Arkadaşım ''Değişmek güzeldir,değişmeyen tek şey değişimdir.'' sözünü söyleyen kişi kimdir biliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Hespi güncel oyunlardır arkadaşlar,ve hiçbirini karla satmıyorum,aldığım fiyata satıyorum,indirime girmişlerse indirimli fiyatına satıyorum yada ona göre takaslıyorum....Hepsini oynadım ve hepsini çok beğendim,bir satıcı olarak değil,arkadaş olarak tavsiye ederim

Arkadaşım ''Değişmek güzeldir,değişmeyen tek şey değişimdir.'' sözünü söyleyen kişi kimdir biliyor musun ?

Heraklos olabilir ama daha değişik versiyonu bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Heraklos olabilir ama daha değişik versiyonu bu

Evet biraz daha değişik versiyonu.

• PSN kardeşlik ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psn kardeşlik yapalim istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Far Cry 3
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

PSN kardeşlik ne oluyor

1 oyunu 2 kişinin alması. Yani biri alıyor (PSN oyunu) diğeri ona o hesabın bilgilerini veriyor o da ona paranın yarısını ödüyor. Böylece iki kişi kardeş oluyor.
  • Fifa 13 le takas dusunurmusun. Online kod kullanildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.