Şimdi Ara

[ALINDI]i7 4790 Hâlâ Almaya Değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar şuan kullandığım Pentium g3420 işlemcimi değiştirmek istiyorum.Birkaç sorum olucaktı.
    Bu arada şuanda kullandığım ekran kartı : GTX 750 Tİ

1-)i7 4790 hala almaya değermi ?
    2-)Bu işlemci beni kaç sene götürür
    3-)Şuanda piyasadaki güçlü ekran kartlarını besleyebilirmi ?

Sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Edit:i7 4790 aldım yorum atan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerry Way -- 12 Mayıs 2017; 23:56:50 >

• Gereksiz o ekran kartina gereksiz ama tum kartlari besler ama eski teknoloji :( alma derim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 ti için kesinlikle gereksiz. Eğer uzun vadeli bir sistem istiyorsan ddr4 lü bir sistem kur.

• fiyat nedir bütçeniz nedir yazarsanız daha net birşey söyleyebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyata i7 4790 kaçmaz diyebilirim. i7 7700 ne kadar dayanırsa i7 4790 da o kadar dayanır.

• kimsede dememiş adam yeni sistem topladıgında ödeyecegi miktar pentium 4560 alıcak i7 nin yanına bile gelemeyen işlemci

sen i7 4790 alınır hatta ikinci el bul al 2014 çıkışlı 3 sene olmuş taze hala bi 3 sene daha gider

ve güzelde bi rx580 alırsın biter gider

bu sayede anakart ram kasa masrafın olmıcak tabi power 500 watt ın üstünde ise
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    750 ti için gereksiz evet. şunu öğrenmek istiyorum i7 4790ı alırsam ileride ekran kartı upgrade ettiğimde darboğaz sorunu yaşarmıyım? Şuanda kullandığım sistem ddr3,ddr4'e geçmek aşırı masraflı olur benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• asko56 kullanıcısına yanıt
    power 550 watt şuanki yeterli olur sanırım. 1.5-2 sene soranda güçlü bir ekran kartı takıp yoluma devam edebilirmiyim ?
    şuanlık Gtx 750 ti yeter hocam zaten darboğaz yüzünden rahat kullanamadım kartı. Almışken i7 alayım diyorum
  • bence cok fazla masraf yapıyorsun

elinde i7 alacak paran varsa

675 i o zotac overclock versiyonı o ve 500 ede i5 alabilirsin 3 sene daha kullanırsın

1050ti 75 watt çekiyor i5 i bilmiyorum aam 550 watt yeter

750ti artık cok eski hocam güncel oyunlarda verim alamazsın onuda söyliyim

ve 1050ti dan daha fazla elektrik yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 10 Mayıs 2017; 17:17:47 >
    Yorumun için sağol hocam peki 2-3 sene sonra üst bir ekran kartı GTX 1070 alırsam mesela,i5 yeticekmi ? Darboğazdan çok çektim rahatça oyun oynayamıyorum şuan. Elimdeki 750 ti yeterli gibi geliyor bana 1.5 2 sene daha kullanırım. Ekran kartımdan memnunum şuan
  • hocam bi dk bi videosu vardı atıyım sana

sana attıgım işlemcinin test videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=wxPCduRqwFs

burdan izle kullananlar var

bide gtx1070 takarsan power i yükseltmen gerekicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 10 Mayıs 2017; 17:34:14 >
    Yardımcı olduğun için sağol hocam ben biraz daha araştırayım. Ekran kartını dediğim gibi değiştirmeyi düşünmüyorum. i5 ile i7 arasındaki farka biraz daha bakmam lazım oyundan oyuna göre değişiyor çünkü. 750 ti için ikiside hayli hayli yeterde. İlerisi için bir daha işlemci almak istemiyorum açıkcası.
  • Hocam tekrar tekrar söylüyorum eski sistem için bukadar masrafa gerek yok i5 alsan gtx1060 takarsın oda herişi görür

İşlemci taktıgında eski işlemcini sat 750ti oda satıp üstüne para ekletip 1050ti da alınabilir

Yanı bu senin parana baglı ha dersen ekran kartı almam i5 al bide rami yükselt ssd al 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 10 Mayıs 2017; 18:12:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendim i7 3770k kullanıyorum ve çok memnunum
    4790 ı uygun fiyata bulursan kaçırma balıklama dal derim
    çok iyi bir işlemci sli yapmadığın sürece piyasadaki tüm ekran kartlarını darboğaz yapmadan besler
    min 4 sene rahat götürür.
  • ben 4790 k kullanmaktayım 3 yıl önce aldım hayla taş gibi bir işlemci lakin yeni sistem toplanacaksa bu platform kabul edilebilir değil.
    2.elden var olan platforma yükseltme amacı ile alınabilecek işlemci durum 2.el olunca ben size k serisini öneririm fiyatlar birbirine çok yakın o.c yapamasan bile 4790 ile arasında temel 400 mhz frekans var k serisi bir anakart ve o.c ile standart 6700 k ve 7700k yı yakalamak çok kolay.
  • hayaksisheytan kullanıcısına yanıt
    yeni sistem değil hocam işlemci değişicek sadece
  • Ucuzundan bir tane i5 al. Hatta i3 bile yeter. En azından 750 ti yi doğru düzgün kullanırsın. Paranda cebinde kalır. Ileride 750 ti yetmez ise ddr4 e geçersin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.