Şimdi Ara

Alınacak parçalar, satılık takaslık bilgisayar, parçalar ve cep telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YER ANKARA. Alınacak malzemelerin listesi aşağıdadır. Sadece Ankara içinden ya da şehirdışı olursa forumda kendimce güvendiğim ve bildiğim arkadaşlardan satın alınacaktır. Nakit elden teslim almak en güzeli. Alınacaklar sıfır ya da ikinci el olabilir. Sorunsuz, temiz ve makul fiyatlı olmalı.
    Alınacaklar:
    1) 2 x 1 Gb Kit DDR2 Ram
    2) 2 adet aynı tip NVIDIA ekran kartı (SLI yapmak için kullanılacaktır.)
    3) SLI destekli power supply
    4) 15" LCD monitör

Satılık / Takaslık Bilgisayar ... Fiyatı: (150 YTL)
    17" Philips monitör CRT (Flat değil) 107E
    Celeron 1100 işlemci
    512 Mb (256 Mb x 2) SD-RAM
    Her şeyi on-board (AGP yuvası yok) Anakart (markasını hatırlamıyorum)
    3COM Ethernet Kartı
    80 Gb Seagate IDE Hard Disk
    Creative stereo hoparlör
    OEM optik mouse ve klavye

Diğer Satılık ve Takaslıklar
    Evde bir sürü kullanmadığım malzeme birikmiş. İlginize sunuyorum. türlü pazarlık / takas teklifine de açığım. Yer Ankara. Şehir dışı alımlarda her zaman olduğu gibi önce para, sonra malzeme gönderilir. Ankara içinden alacaklara elden deneme / teslimat imkanı mevcuttur.

Listemiz şöyle:
    1) Motorola U6 Pebble cep telefonu: 2007 ortasında alındı. Faturası, kutusu, içeriği vs eksiksiz. Yeni telefon aldığım için ihtiyacım kalmadı. Kullanıma bağlı hafif çizikler mevcuttur ama hiç tamir görmemiş ve tamamen problemsiz bir cihazdır. SATILDI

2) Panasonic GD87 cep telefonu: Yedek telefon olarak ikinci el almıştım. Dolayısıyla adaptör haricinde hiç bir aksesuarı yok. Kameralı kapaklı hoş bir telefondur. Ben ilk aldığımda kasa değiştirmiştim ancak kullanıma bağlı çizikler ve boya atmaları bolca mevcuttur. Makinenin kendisinde sorun yoktur ve kullanıma açıktır. Yegane problemi adaptörünün plastik tırnaklarından biri kırık olduğu için şarj ederken uygun bir pozisyona getirmek durumundasınız. Fiyat: 30 YTL.

3) PCT-206 (PDA/cep telefonu): Arızalıdır. Kullanıma açıktır. Arızası resimden de görebileceğiniz üzere board üzerinde yer alan şarj yuvasının lehimlerinden kopmasıdır. Onun haricinde makine çalışmaktadır. Kalemi yoktur. Çizik ve boya atmaları mevcuttur. Yanında sadece adaptör verilecektir. Yedek parça olarak sadece dokunmatik ekranı bile çok daha fazla eder. Fiyat: 30 YTL

4) Ericsson MC16 (cep bilgisayarı): Çalışır vaziyettedir. İki adet kalem pille çalışır. Siyah/beyaz dokunmatik ekran vardır. PCMCIA ve CF yuvası vardır. İçinde bir CF kart mevcut. Kalemi mevcut. Adaptörü yok. Windows CE tabanlıdır. SATILDI

5) Platoon Game Pad USB: 3-4 ay önce aldım ama kullanmak kısmet olmadı. Kutusu, CD’si mevcut. Bir kez denendi, sonra kenara kaldırıldı. Titreşimli. Fiyat: 15 YTL

7) RAM (4 adet) : Toplam: 30 YTL
    a) 512 Mb DDR-2 533 Mhz Bigboy marka Notebook RAM (denendi, sağlam)
    b) 512 Mb DDR-2 533 Mhz ProMOS marka Notebook RAM (denendi, sağlam)
    c) 64 Mb SDRAM 100 Mhz IBM marka Notebook RAM (denendi, sağlam)
    d) 256 Mb PC2100 DDR Infineon marka Desktop RAM (denendi, sağlam)

8) Casecom USB 2.0 IDE 3.5” Kutu: IDE hard diskler için. Adaptörü mevcut, USB kablosu yok. Arka kapağın bir plastik tırnağı kırık ama problem teşkil etmiyor. Fiyat: 10 YTL

9) Karışık malzemeler: Toplam: 20 YTL
    a) Intel MMX desktop işlemci (durumu bilinmiyor)
    b) AMD K6-2/300 desktop işlemci (durumu bilinmiyor)
    c) AMD Duron 1000 notebook işlemci (durumu bilinmiyor)
    d) 3 adet PS/2 to USB çevirici (mouse ve klavyelerden çıkan aparat, sağlam durumdalar)
    e) USB ses kartı (çalışır durumda, plastik kasasını sabitlemek için bant kullandım) SATILDI
    f) 256 Mb kapasiteli USB stick
    (Not: resimdeki bazı malzemeler artık mevcut değildir)

10) Bluetooth kulaklık: Adaptörü mevcut. Basit bir cihaz. Problemsiz. Tüm cep telefonlarıyla uyumlu. Fiyat: 10 YTL

PM LUTFEN

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi definal -- 9 Ağustos 2008; 10:05:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.