Şimdi Ara

Alınacak araba yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır kendime,şirkete,arkadaşlarıma 0 araba almaya giderim,alırım. Yine bir arkadaş babasına araba alacaktı,kendi arabası Auris d4d. Babasında şu anda Caddy dsg var,henüz 80binde araba sizlere ömür. Motor bitik. Yeni araç alınacak.Kriterleri 150.000'e kadar içi yüksek,dizel otomatik bir araç. Bir araba beğenipte alamadık. Sanırım Renault Grand Scenic dci edc alacağız.

Baktığımız arabalar,

Mercedes GLK 2.2 olduğundan fiyatı uçuk,bir de vergi mevzusu var.Tasarımı Kartala benziyor :)

Honda Crv 2.2 oto. aslında gerçekten beğendiğim tek araç oldu.Sırf motor hacmi nedeniyle vazgeçtik.

BMW X1 denen araç,bırakın BMW markasını VW,Honda filan olsa,bu ne ya ne biçim araba yapmışlar derdim.İç mekan kalitesi berbat.Hani Japonlara detay yok deniliyor ya,bunu diyenler gitsin x1'e baksın.Arabanın koltuğunun yanına bir plastik kapak bile koymamışlar.Koltuğun alt mekanizması kabak gibi gözüküyor.Daha başka birşeye bakma ihtiyacı duymadım.

BMW X3,fiyatı uygun dedik,tam alınacak araç dedik.Gittik bir de baktık ki,direksiyonda bir düğme bile yok.Yani o fiyata rent a car arabası veriyorlar Eski kasasının üstüne çoook şey koymuş,ama yine de o parayı etmez.İç mekan bütün BMW'lerde aynı zaten ve pek beğenmiyorum.Opelin konsolu bence daha güzel diyeceğim ki,bu da bmw için ayıp.En büyük artısı motoru.Bir de X3'ün oturma pozisyonu da güzeldi.Yani araba genel olarak fena değil ama o para da verilmez.

Alıcı olmamıza karşın 1'e de baktım,arkası eskisinden de dar gibi sanki.

Mitsubishi ASX daha önce bakıp çok beğendiğim bir arabaydı,fakat dizeline 108.000 verilmez.Benzinlisi alınır.
    Pajero bütçemizi aştı Makinanın hası.

Qasqai(yazamadım da) test sürüşü yapıldı,araba kütük gibi geldi bana,esnemiyor bile Arkadaşımda beğenmedi.

Q5'e satıcı,çakılı araba abi dedi,arabada deri koltuk bile yoktu.Gel kaçalım dedim VW motoru taşıyan arabaya o parayı vermek bahtiyarlığında değildik.

Hyundai ix35 bakınca iyi hoşta 100binli rakamlara Hyundai-Kia almak abes geliyor bize.O arabanın ancak 1.6'sı alınır.Zamanında 0 Sorentoları bile belki bunun yarı fiyatına alınca şimdi bunlar çok pahalı geliyor

Sonuçta bir de ben akıl verdim,kompakt van bakalım diye.Zafira baktık yenisinden.Dış tasarım harika,içi klasik Cruze,İnsignia.Fakat çok pahalıydı,94 mü ne dediler. Pug'a özellikle bakmadık,hem yarı otomatik,hem de pug markasına özel bir antipatim var.Çok sorunlu olduğunu düşünüyorum ve de yaşadım da.Sonra Scenice gittik.Makyajlamışlar.1.5 dCi EDC şanzımanlı Grand Scenic 67500 dedi,ama daha pazarlık etmedik.Motor bildik,benzinci düşmanı Şanzımanı da başarılı.Şimdi kavga çıkacak ama Scenicin konsolun üstünde kullanılan plastiği bmw'den daha iyi bence.Diğer Almanları filan hiç katmıyorum bile.Scenicler piyasada da tutulan araçlar,bakalım sanırım Scenic alacağız.Bu arada Caddy DSG 0'ı 55000.Allahtan ticari klasmanında,bir de binek vergisi olsa Passattan pahalı olacak herhalde

• Araç inceleme sekliniz biraz yüzeysel gibi geldi bana. Çok detaya inilmemis. Q5 fena makine değil. Scenicte pahalı. Tavsiyem insignia St incelemeniz. Birde v60icin volvo bayiine uğrayıp detaylı incele meniz. Edit: yanlış ifade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğan. -- 16 Nisan 2012; 10:47:08 >
  • Bence ix35 alınır. Forumlara bakın. Belki de yeni santa fe yi beklersiniz?
  • Volvo yu atlamışsınız.XC60 iyi bir alternatif olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.