Şimdi Ara

Alın Kırışıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuşurken sürekli kaşlarımı yukarı kaldırıyorum. Dolayısıyla alnım çizgi çizgi oluyor ve bu bir tik haline geldi. İzler yer edindi ve çok çirkin duruyor. Aklıma geldikçe elimle masaj tarzı gerginleştirmeye çalışıyorum. Bir çözüm yolu bulmak istiyorum.

Teşekkürler.

• Şimdi bir kız konusu açsam ya da tipim nasıl ss'li konusu açsam 10 tane cevap gelirdi.
  • Yaşım 18. Bu yaşta çizgi çizgi olması hakikaten hoş durmuyor. Sürekli uyarılıyorum ailem tarafından ama dediğim gibi tik haline geldi yani.
  • Bende daha lisese oldugum halde belirmeye basladi.Kaslarimi kaldirmamaya calisiyorum.
  • Bundan sonra daha dikkatli olucam ben de o konuda. En azından şu anki az kırışık haliyle götürücez belirli bir yaşa kadar. Yapıcak birşey yok.
  • Bir cildiyeciye basvurucam bende.Cok belirli degil bende cok ince bir cizgi var ama korkutuyor ilerlemesini istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 3 Mayıs 2012; 23:34:37 >
  • Benim 2-3 çizgi oluştu malesef. Cildiye bölümü ilgilenirse ben de uğrarım bir gün yandaki polikliniğe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abartmıyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrik4

abartmıyormusunuz

Neden abartıyım ki hocam ? Alnımda bildiğin çizgiler oluştu. Bu yaşta hiç olmaması gereken birşey.
  • Kaşlarınızı bazen çatın, derinin gerginleşmesini sağlar. Veyahut deriyi yukarıya doğru masaj yapar gibi yapın. Az da olsa faydası olur ama tedavisi mümkün değil,tabi estetikle deriyi germezseniz...
  • Şimdilik estetik olayına falan girmeyi düşünmüyorum. Yukarıda da dediğim gibi masaj ve ellerimle gerginleştirmeyi aklıma geldikçe yapıyorum. Bakalım ben de diğer arkadaş gibi bir cildiye ye uğrarım olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Yaşım 18. Bu yaşta çizgi çizgi olması hakikaten hoş durmuyor. Sürekli uyarılıyorum ailem tarafından ama dediğim gibi tik haline geldi yani.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: entrik4

abartmıyormusunuz

Neden abartıyım ki hocam ? Alnımda bildiğin çizgiler oluştu. Bu yaşta hiç olmaması gereken birşey.

Yok bende cok yakindan dikkatli bakirsa bir cizgi var.Arastirdim nette biraz.Cok su,a,e ve c vitamin takviyesi gunesten korunma ve kirisik kremleriyle giderilebiliyormus.Ve mimiklerine hakim olman gerekiyormus.Seninkiler cok derinse botox veya gerdirme son care.Ve arada alinina masaj yap.Bunlarin hepsini yabanci sitelerden topladim ama sen doktora gorun:)
  • İlk önce bir cildiye bölümüne giderim o ne krem verirse onu kullanırım. Önüne gelen şey kullanılmaz sonuçta. Çok aşırı derin değil. Umarım krem vb ürünlerle geçer. Tabi asıl iş ben ve mimiklerimde bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.