Şimdi Ara

Alın bide Birileri Hergün Spor yapmayın diyo.Bodyciler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 2,5 ay hergün hafif,yavaş bir şekilde karın kası,arka kol,sırt göğüs bölgesi kalça bölgesine uygun bir antreman programı hazırladım(Uzmnan tv de evde body nasıl yapılırdaki bütün örnekleri yapıorum kendime uygun setlerle.Ağır bir şekilde.Göbek fazla tabiki nese 2-2,5 ay aralıksız hergün yaptım.Forumda zararlı,kas dinlenmesi lazım vs. vs 3 güne indirdim haftada....Ama gelin bakın Kıvançın hocasına hergün 500mekik çekmiş adam....Bu alan zayıflayıp kaslarını geliştirmek isteyen arkadaşlara göre bir haber....Ben bu yazıyı okuduktan sonra sadece pazar günü dinlenme programı yapsam kasların dinlemesine yeter...

Görüşlerinizi bekliorum...Altını çizim yeni başlayanlar için bişi diyemem....Hergün spor yapmamın hem zayıflamak hemde yağları kasa dönüştürmek mümkün ve 2,5 ay hergün çalışan birisi olarak.2-3hafta naptın sen hergün yapılr mı diyere psikolojimi bozan arkadaşlara ve sayenizde haftada 3 gün yaparak diğer günlerimi kaybettirdiniz teşekkürler....

http://www.milliyet.com.tr/iste-kivanc-in-baklava-ustalari-/cumartesi/haberdetay/17.09.2011/1439412/default.htm

• Karın kası farklı bir kas grubu her gün çalışabilirsin
    Ama diğer kas gruplarının dinlenmesi gerek kardeşim
    Bildiğim kadarıyla karın kası içe dönük bir kas olduğu için patlama tarzı bir riski yok ama diğerlerinde böyle şeyler olabiliyormuş
  • Teşekkür ederim peki ozmn bana hangi hareketler hergün yapılmalı.Hangi hareketlerde ne kadar mola vermeliyim.Mesela şınav,mekik hergün.Sağ sol dumbıll kaldırma hergün olur mu.Sırt bölgesi hareketleri ne kadarda bir olmalı gibi bilgi verebilecek var mı?
  • patlatma riski hiç bi kas grubunda yok.anca lifleri yıpratırsın.ve ısınmadan zorlandığında Allah korusun koparma riskin olabilir.ama ciddi kilolarla çalışırsan olur bu.yani kendini çok zorlamazsan hergünde çalışabilirsin.heleki kilo vermek yada hatlarını belirginleştirmek istersen hergün çalışabilirsin.ama eğer kaslarına hacim kazandırmaya çalışıyosan hergün çalışmazsın.body cilerde bunu demiştir her gün çalışma diye.yoksa kas patlaması felan olmaz.dozunda ayarında hergün çalışarak vücuduna daha iyi hızlı şekil verirsin.ama bırak büyümeyi belki bazı bölgelerde ufalma bile olur yağ azalacağından dolayı.
    yağ demişken sıkça kullanılan bi terim var yağı kasa çevirmek diye.öyle bişe yok arkadaşlar.yağ kasa dönmez.yağı eritirsin kası büyütürsün.birbiriyle çok alakasız şeyler.
  • Git hergün yap olan kası da yak, sence şınav çekmekle bench press aynı şey mi,?
  • Sırt-karın-göğüs hergün çalışılmalı, biceps triceps, trapez, bilek vb yerler 1 er gün arayla.
  • Sanki adamın kolu 25 cm'den 50 cm'e yükseldi. Adam ağır bir definasyon yapmış işte. O şekilde kas değil güç kazanırsın. Sıkılaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leonix
    Karın kası farklı bir kas grubu her gün çalışabilirsin
    Ama diğer kas gruplarının dinlenmesi gerek kardeşim
    Bildiğim kadarıyla karın kası içe dönük bir kas olduğu için patlama tarzı bir riski yok ama diğerlerinde böyle şeyler olabiliyormuş

Hocam aşırı göbek varya....Durun size çalışma programımı dosya tc upload edim bakın hergün çalışılır mı.. http://s2.dosya.tc/server3/3BPTSO/HERG_NYAPILMASIGEREKENLER.docx.html Hocam yemin ediorm pc yeni formatladım güvenli bunları hergün yapıorum.Bu arada Yağ kasa dönüşmez dendi.Ozmn ben bu programı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.