Şimdi Ara

Aliexpress'ten G Shock alıcam yardım (sanal kart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olursa bu akşam sipariş vermek istiyorum link bu :http://tr.aliexpress.com/item/2014-men-watches-ga100-watch-electronic-watches-students-gift-watch-free-shipping/32214135178.html

http://forum.donanimhaber.com/m_113478052/tm.htm Burda da konusu var.

Benim anlamadığım ödemeyi nasıl yapıcam. Sanal kart açmam gerektiğini okudum ama sanal kartla ilgili fazla bilgi bulamadım elimde 2 kredi kartı var hangileri olduğunu unuttum bütün kredi akrtlarında varmı bu sanal kart yardım edebilirmisiniz ?

Birde saat ile ile ilgili yorum yaparsanız sevinirim kutusuz alsam sorun çıkar mı ?

• Sanal karta gerek yok kredi kartın varsa alabilirsin. Yada Paypal dan hesap açıp oradanda alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Sanal karta gerek yok kredi kartın varsa alabilirsin. Yada Paypal dan hesap açıp oradanda alabilirsin

paypal direk ödeme yapmıyor. paypal nakit kart lazım onu da kaldırdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byc kullanıcısına yanıt
    Paypal kalktı diye okumuştum.
  • Hocam paypal'a kredi kartı ekleyip oradan alışveriş yapabiliyorsunuz. Zaten kredi kartı olmadan alışveriş yok diye biliyorum aliexpresste. Sanal kart oluşturmak için bile kredi kartı lazım.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    aliexpressten kalktıysa doğrudur hocam o konuda bilgim yok.

Konu sahibi ininal kartı araştırabilir.
  •  Aliexpress'ten G Shock alıcam yardım (sanal kart)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Hocam paypal'a kredi kartı ekleyip oradan alışveriş yapabiliyorsunuz. Zaten kredi kartı olmadan alışveriş yok diye biliyorum aliexpresste. Sanal kart oluşturmak için bile kredi kartı lazım.

hocam sen direk paylal üzerinden alışveriş yapılıyor gibi yazmışsın. o yüzden düzeltme yapmak istedim kusura bakma yanlış anlamısım.

• Evet şimdi fark ettim başka arıyorum ga100 olan onuda bulamadım.
  • Byc kullanıcısına yanıt
    Sadece internetten satışı mı var başka nerden alabilirim bunu ?
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    G Shock u bayağı zamandır beğeniyordum şimdi replica bulunca alayım dedim birde linkteki pahalıymış. G shock u da bulamadım gerçi verdiğim linkl kalkmış.
  • hakiki saat biraz pahalı olur , bende var cok güzel duruyor replikaların icin bir suru sonra gidiyor.
    Orası öyle ama g shock ga100 ün mavi modeli uzun süredir hoşuma gidiyor vazgeçemedim.
  • çok sevdinse başka, saat birazda takıntıdır :)
    Düzenli saat kullanamadım son yıllarda. Tam alışıyorum kırılıyor bozuluyor. Yazın t shirt ile problem olmuyor şimdi alsam takabilirim kışın uzun kollularda problem.

• e ucuz saat alırsan oyle olur benim iki saatim var biri cok pahalı her yere takmıyorum biride gunluk ,sen bunu alırsan cabuk gider icindeki mekanizma önemli misal bendeki japon orta kalite sorun çıkarmaz o yüzden yani mekanızması marka olsun birazki 4-5s ene gitsin saat tel gibi degil daha uzun kullanıcagından paraya kıyıcaksın biraz ayrıca saat takan erkeklere kızlar daha dikkat ediyormus :) kendi fark etmese bile bilinc altında böyleymis, buda bilgi olsun.
    G shock büyük ve dikkat çekici olduğundan t shirt giyerken boş kalan kolda güzel duruyor bunu alayım alışırsam bakarım. Forumda biri hangi saati alayım diye konu açmıştı orda çok güzel bir saat görmüştüm ama marka model bulamadım bidahahttp://forum.donanimhaber.com/m_112234111/tm.htm .

Şu saat  Aliexpress'ten G Shock alıcam yardım (sanal kart).

Paraya kıyacak olursam bu saati alabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.