Şimdi Ara

Aliexpress'tel microsd kart almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben aliexpress'ten bir adet microsd kart, bir adet telefon kabı ve 4lü nfc tag almayı düşünüyorum.
    Size danışmak istediğim şudur sipariş vermek olarak Sandisk ultra 32 gb'lik kartlardan sipariş vericem. Bu sitedeki ürünler orjinal değil mi? yani bana bu kartın birbir çakma kopyası gelmeyecek. tabiki sipariş vereceğim satıcıya dikkat edeceğim ama genel olarak bu sitede orjinal şeyler bulmak mümkün değil mi?
    Aynısı nfc tag için de geçerli. Sony'nin nfc taglarından sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama sony'nin tagların çakmasını sipariş vermiş olmam değil mi?

• Sony cihazımin nfc taglari duruyo istersen satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok riskli, 32 gb alırsın formattan sonra 4gb ye düşer falan, ama orjinal satıcılarda vardır elbet, hafıza kartı için ebay'e bak. Risk almaya değmez. Zaten 32 gb kart class10 uhs-I değilse alma kanser olursun. 32gb class10 uhs-I kartlar ülkemizde 60 tl civarına bulunabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim almak istediğim ultra olan model, yani aktarım hızı daha yüksek olan model onlarda 110 liraya ykaın fiyatlarda bulunuyor. E-bay den de almayı düşüneiblirim ama oradan ucuza ve rahat bi şekilde getirtebilir miyim onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

Hocam benim almak istediğim ultra olan model, yani aktarım hızı daha yüksek olan model onlarda 110 liraya ykaın fiyatlarda bulunuyor. E-bay den de almayı düşüneiblirim ama oradan ucuza ve rahat bi şekilde getirtebilir miyim onu bilmiyorum.

Ucuzluğunu bilmem ama Ebay'den daha rahat gelir, ultra 'dan kastı bilmiyorum benim 60 tlye meyiletisim'den aldığım 32gb sandisk class10 kartta da ultra yazıyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben bu meyiletişim'i bilmiyordum fiyatları gayet iyiymiş. Güvenilir bir site değil mi? yurtdışıyla uğraşacağıma direk buradan söylerim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

Ben bu meyiletişim'i bilmiyordum fiyatları gayet iyiymiş. Güvenilir bir site değil mi? yurtdışıyla uğraşacağıma direk buradan söylerim daha iyi.

Güvenilir. N11 falan da bakabilirsin kupon çek imkanları falan oluyor. Şuan hangi kampanyalar var bilmiyorum ama takip etmedim bayadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Micro SD kart aldım sahte mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç tane var ne kadara verirsiniz?
    Tamam hacım çok teşekkür ederim ben bi inceleyeyim olmadı direk buralardan sipariş veririm uğraşmadan
  • pmden dönüş yaptım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.