Bildirim
Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (784. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
aynı durum bende de var, 17 track üzerinden sorguladıgımda Zhengzhou şehrinde imzalayıp teslim almışım diye gözüküyor. aliexpress'de daha yolda gözükse de yakında orada da güncellenir. nasıl bir yol izlemeliyiz bilmiyorum -
Bu china post basimiza bela oldu resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şanlısınız hayırlı olsun tekrar
-
hangi posta ile acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam
18'inde verdiğim sipariş bugün PİM'e gelmiş hayret ettim. -
Standart shipping yazıyor. 17trackta da yanwen yazıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bu kargo resmen kaybolmuş bu nedir?
O tarihte alıp kargosu gelen var mı biliyor musunuz.
Hocam aynı tarihli kargolarımız cidden artık sabırlı biriyim derdim beni bile kızdırdılar bu ürünler artık gelmez herhalde...
Ben kargonun İstanbul'da beklediğini düşünüyorum
Bir umut bekliyorum bakalım
O tarihlerde Singapur Postta kargosu olan hepimiz aynı durumdayız, ne bir ilerleme ne de bir açıklama var
O tarihlerde Singapur Postta kargosu olan herkes aynı durumda
Singapur bugün ki duyurusunda tekrar çalışmaya başladığını yazmıştı umarım en kısa sürede güncelleme gelir
Hocam ben baktım ama ptt uygulamasında böyle bir şey göremedim. Aydınlatır mısınız?
13 mart var hocam benim ama bugün gelmiş şubeye chinapost air mail -
https://www.facebook.com/singpost/
Singapur postun face hesabi , bi kac bisey yazalim en azindan bi bilgi alalim
-
22.5$'lık bir tablet kalemi sipariş etmiştim. Singapore Post ile gelecek 1 ayı geçti sipariş edeli. Şuan EDI-Recieved aşamasında 1 haftadır. Artık gelmesi yakındır çok uzamaz diye düşünüyordum ama 22 Marttan beri EDI-Recieved aşamasında bekleyen kargolar olduğunu görünce umudumu kaybettim. Aliexpress Standart Shipping seçeneği de var aynı satıcıda. Bir tane daha sipariş geçecem eğer hızlı geliyorsa bu seçenekle. Bilgisi olan var mı? -
Ben de Aliexpress Standard Shipping ile sipariş etmiştim. Sen standard shippinge bastığında satıcı artık nereye postalarsa oraya gidiyor diyebilirim. Tavsiyem sipariş vermeden satıcıya yazıp hangi firma ile postalayacağını sorup sonra sipariş vermen olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpres standart shipping aliexpresin kendi ucaklariyla gonderilen bi kargo degil , bi kac firmayla anlasip o sekilde gonderim yapiyolar bazen singapur bazen hongkok bazen malezya , bu siralar en perisani singapur post bu yuzden o kargoya verme ihtimalleri var , eger mumkunse yanwen post ile almanizda fayda var , super hizli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X