Şimdi Ara

Aliexpress satıcı durmadan süre uzatıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 ay önce 4 dolarlık bir ekran aldım. 60 gün neredeyse dolmasına rağmen satıcı 2 kez süreyi uzattı şuan hala para iadesine 40 gün var görünüyor. Ne yapmalıyım ben şimdi 40 gün gecikme aşırı değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende takipli bir ürün aldım.3 gün sonra takip numarası girdi.30 gündür izlenemiyor.Bende neden diye sordukça devamlı süre uzatımı yapıp biraz sabırlı olun diyor.China post registered mail ile gelecek sizin hangi kargo takipsiz mi?
    ortalama o sürede geliyor zaten birkaç dolarlık bir ürünse eğer ayrıntılı takip işi olmuyor. ayrıca birçok satıcı 60 gün gelmesse iade süresi veriyor ki o süreyi geçen kargolar bile olabiliyor. sürekli satıcıya mesaj atman işlemi hızlandırmaz malesef.
  • benimde başıma geldi satıcı artık kendi uzatıyordu takipsiz ürün idi 122 gün oldu dedim ne satıcı mağdur olsun nede ben süreyi uzatın dedim uzatamıyoruz maalesef dedi sen bilirsin paşam dedim dispute açtım param 10 gün içinde geldi.

ürünler geldimi tabiki hayır gelse idi parasını bir şekilde ulaştıracaktım daha fazla beklemek istemiyorsan aç gitsin dispute.

Orijinalden alıntı: tolgahan22

ortalama o sürede geliyor zaten birkaç dolarlık bir ürünse eğer ayrıntılı takip işi olmuyor. ayrıca birçok satıcı 60 gün gelmesse iade süresi veriyor ki o süreyi geçen kargolar bile olabiliyor. sürekli satıcıya mesaj atman işlemi hızlandırmaz malesef.

china post registered air mail aldığım için adamı sıkıştırdım.30 günde kargoda hiç hareket olmazmı.Neyseki 2 gün önce siparişim geldi.Tam tahmin ettiğim gibi kayıtlı posta için extra ücret alıp takipsiz kargo ile göndermiş yani kısaca yalan söylemiş uyduruktan verdiği china post registered air mail kodu ondan takip edilemiyormuş.
    takipli kargo için ekstra ücret verdiysen dispute aç kargo ücretini talep et.
  • garcy kullanıcısına yanıt
    Birşey olmaz, sen parasını vermişsin kargonun hakkını araman çok normal... Herkes düzgün yapsın işini. Ekstra kargo ücreti vermişsen diyorum bunları.

Takipli veya takipsiz farketmez.

Orijinalden alıntı: ForzAras

Ürün size soylenen gunde gelmediyse dispute acmaniz yerinde bir hareket olacaktir.

Hocam şimdi parayı geri alınca ürün gelir uğraşmiyim diye bekliyorum bi iki hafta daha gelmezse açacağım

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

Ürün size soylenen gunde gelmediyse dispute acmaniz yerinde bir hareket olacaktir.

Hocam şimdi parayı geri alınca ürün gelir uğraşmiyim diye bekliyorum bi iki hafta daha gelmezse açacağım

Siz bilirsiniz hocam ; am ugrasacak bir durum yok bence.

Satici ayni ulkmemizde oldugu gibi aliciya soz veriyor.

Misal 60 günde urun aliciya ulasmazsa tam para iadesi yapacagim diye.

61. Gunde ulasmazsa sozunu yerine getirememis oluyor ve para iadesi hakki doguyor.

Elbette tum cinli gardaslarimizi zan altinda birakmak istemem ama bazilari gönderirken herşey super, fizana bile 10 gunde gonderirim; ama 11. Gun olunca basliyorlar camura yatmaya.

Hayirlisi diyelim ozamansa :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.