Şimdi Ara

aliexpress kargoyu yanlış yere göndermiş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kargo tr ye girmiş ama bursa yerine manisaya gitmiş nasıl oluyor bu

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    05/07/2014 13:30:18
    2.
    Torbaya Eklendi - MANİSA(MANİSA PİD)
    08/07/2014 05:00:17
    3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - MANİSA SALİHLİ
    08/07/2014 16:27:26

• disbute açtım ne yazıcam

Did you receive your goods
    do not...işaretledim

Package sent to a wrong address...işaretledim

Please write your request detail:....istek kısmına ne yazmam lazım...birde paypalla almadım direk master cardla aldım iade olurmu...çünkü adres boş çıkıp satıcıya geri gidecek belli....
  • Aliexpress yanlış göndermez. Sen yanlış yazmışsındır. Ayrıca Manisa'dan dağıtıma çıkmış gelir Bursa'ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressi bosver kargo sirketini ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Aliexpress yanlış göndermez. Sen yanlış yazmışsındır. Ayrıca Manisa'dan dağıtıma çıkmış gelir Bursa'ya

nasıl yanlış yazmışım

tracking nonun olduğu aliexpress sayfada doğru adres yazıyor...bursa yazıyor...nasıl manisaya gidiyor anlamadım...manisayımı arıcam...paket üstünde bursa yazıyorsa nasıl olucak..adamlar farkedip bursayamı göndercekler

open disbute açtım..yarın manisa ptt yi arıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Aliexpress yanlış göndermez. Sen yanlış yazmışsındır. Ayrıca Manisa'dan dağıtıma çıkmış gelir Bursa'ya

nasıl yanlış yazmışım

tracking nonun olduğu aliexpress sayfada doğru adres yazıyor...bursa yazıyor...nasıl manisaya gidiyor anlamadım...manisayımı arıcam...paket üstünde bursa yazıyorsa nasıl olucak..adamlar farkedip bursayamı göndercekler

open disbute açtım..yarın manisa ptt yi arıcam

Hocam aynı şey benim de başıma geldi sanırım yanlış kargo takip no verdiler bana siz naptınız nasıl sonuçlandı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada verilen takip no ile baska sehirde baskası satın aldı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

arkadaşlar kargo tr ye girmiş ama bursa yerine manisaya gitmiş nasıl oluyor bu

SN İŞLEM / YER
    BİLGİ GİRİŞ TARİHİ
    1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    05/07/2014 13:30:18
    2.
    Torbaya Eklendi - MANİSA(MANİSA PİD)
    08/07/2014 05:00:17
    3.
    DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI(Handed over to the postmen in order to be delivered) - MANİSA SALİHLİ
    08/07/2014 16:27:26

Sizinki nasıl sonuçlandı ?
  • benimde kargom ankara yerıne afyona gitmiş ne yapmam lazım
  • Benimde kargo izmir yerine manisaya gitmiş cumartesı gununden berı orda bide dağıtıma çıkartmışlar şikayet oluştutdum ancak hala orda ne zamana gönderirler izmire sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Benimde kargo izmir yerine manisaya gitmiş cumartesı gununden berı orda bide dağıtıma çıkartmışlar şikayet oluştutdum ancak hala orda ne zamana gönderirler izmire sizce?

Kargo takibini nasıl yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmonot.

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Benimde kargo izmir yerine manisaya gitmiş cumartesı gununden berı orda bide dağıtıma çıkartmışlar şikayet oluştutdum ancak hala orda ne zamana gönderirler izmire sizce?

Kargo takibini nasıl yapıyoruz?

http://gonderitakip.ptt.gov.tr bu siteden yapıyorsun ben aliexpressten takip ettıgım kod ıle takip yapıyorum

• Benimde kargo İstanbul yerine antalyaya gitmiş bide teslim etmişler hayır teslim alan adam demiyormu ben sipariş vermedim

• Uyduruk satıcılar herkese aynı trackcode veriyor yüzden böyle oluyor galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu55

Benimde kargo İstanbul yerine antalyaya gitmiş bide teslim etmişler hayır teslim alan adam demiyormu ben sipariş vermedim

Merhaba hocam naptınız kargo için? Aynısı şimdi benim başıma geldi. Adam almış kargoyu. Dememis ki bu benim değil. Hayır görevli demiyor mu şu kişi adına kargo geldi diye. Şerefsizler hiç de demiyorlar burda öyle biri yok diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ertu55

Benimde kargo İstanbul yerine antalyaya gitmiş bide teslim etmişler hayır teslim alan adam demiyormu ben sipariş vermedim

Hocam ptt den kargoları apartman kapısının altından atıp teslim ettik diye gidiyorlar. ( en azından bizim burada öyle ) O sebeple kargoyu elden vermedikleri için kimse bu bizim değil diyememiş olabilir. Bizim burada kapının altından atıp gidiyorlar kaç kişi var apartmanda herhangi biri alsa alabilir yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.