AliExpress Kargom Ne Zaman Gelir?
AliExpress'ten yaptığın alışverişin sana ne zaman ulaşacağını merak ediyor musun? İşte kargonu takip etmek ve tahmini teslimat tarihini öğrenmek için adım adım bir kılavuz:
- AliExpress Hesabına Giriş Yap: AliExpress hesabına giriş yap ve "Siparişlerim" sayfasına git.
- Siparişini Bul: Siparişini bul ve "Ayrıntıları Görüntüle"ye tıkla.
- Lojistik Bilgilerini İnceley: Sayfanın alt kısmındaki "Lojistik Bilgileri" bölümünü bul.
- Tahmini Teslimat Tarihini Gör: Bu bölümde, paketinin tahmini teslimat tarihi gösterilecektir.
AliExpress kargolarının teslimat süresi, seçtiğin nakliye yöntemine, paketin ağırlığına ve hedef ülkeye bağlı olarak değişebilir. Genellikle, kargolar 15-45 gün içinde teslim edilir.
Nakliye Yöntemleri:
AliExpress, farklı nakliye yöntemleri sunar:
- Standart Nakliye: En ekonomik seçenektir ancak en uzun teslimat süresine sahiptir.
- Premium Nakliye: Standart nakliyeye göre daha hızlıdır ancak daha pahalıdır.
- Ekspres Kargo: En hızlı seçenektir ancak en pahalıdır.
Paketin Takibi:
Paketinin konumunu takip etmek için AliExpress uygulamasını veya web sitesini kullanabilirsin. "Siparişlerim" sayfasında siparişinin durumunu ve mevcut konumunu görebilirsin.
Gecikmeler:
Nadir durumlarda, kargolar gecikebilir. Gecikmeler, gümrük işlemleri, doğal afetler veya diğer öngörülemeyen olaylar gibi faktörlerden kaynaklanabilir.
AliExpress kargolarının teslimat süresi hakkında daha fazla bilgi edinmek için AliExpress Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsin.