Şimdi Ara

AliExpress Kargom ne zaman gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 veya 15 temmuzda sipariş verdim. 17 sinden beri Menşe ülkesinden yola çıktı yazıyor.

AliExpress Kargom ne zaman gelir ?AliExpress Kargom ne zaman gelir ?AliExpress Kargom ne zaman gelir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AliExpress Kargom Ne Zaman Gelir?

AliExpress'ten yaptığın alışverişin sana ne zaman ulaşacağını merak ediyor musun? İşte kargonu takip etmek ve tahmini teslimat tarihini öğrenmek için adım adım bir kılavuz:

1. AliExpress Hesabına Giriş Yap: AliExpress hesabına giriş yap ve "Siparişlerim" sayfasına git.
    2. Siparişini Bul: Siparişini bul ve "Ayrıntıları Görüntüle"ye tıkla.
    3. Lojistik Bilgilerini İnceley: Sayfanın alt kısmındaki "Lojistik Bilgileri" bölümünü bul.
    4. Tahmini Teslimat Tarihini Gör: Bu bölümde, paketinin tahmini teslimat tarihi gösterilecektir.

AliExpress kargolarının teslimat süresi, seçtiğin nakliye yöntemine, paketin ağırlığına ve hedef ülkeye bağlı olarak değişebilir. Genellikle, kargolar 15-45 gün içinde teslim edilir.

Nakliye Yöntemleri:

AliExpress, farklı nakliye yöntemleri sunar:

• Standart Nakliye: En ekonomik seçenektir ancak en uzun teslimat süresine sahiptir.
    • Premium Nakliye: Standart nakliyeye göre daha hızlıdır ancak daha pahalıdır.
    • Ekspres Kargo: En hızlı seçenektir ancak en pahalıdır.

Paketin Takibi:

Paketinin konumunu takip etmek için AliExpress uygulamasını veya web sitesini kullanabilirsin. "Siparişlerim" sayfasında siparişinin durumunu ve mevcut konumunu görebilirsin.

Gecikmeler:

Nadir durumlarda, kargolar gecikebilir. Gecikmeler, gümrük işlemleri, doğal afetler veya diğer öngörülemeyen olaylar gibi faktörlerden kaynaklanabilir.

AliExpress kargolarının teslimat süresi hakkında daha fazla bilgi edinmek için AliExpress Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çin kargo ucakları 1 ay boyunca havada kalma ozelligine sahip 1 ay unut o kargoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son siparişlerim hep iki hafta içinde geldi ama daha uzun da sürebilir.

Mesela son siparişim:
    AliExpress Kargom ne zaman gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDBF14D2C -- 20 Temmuz 2018; 14:50:54 >
  • hocam hangi site bu ?
  • 23 haziranda kargolanan siparişim hâlâ gelmedi. tahmini teslimat süresi 21 ağustos.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye bu vakitler gelir için raat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka değil sadece 1 tane boncuk sipariş vermiştim; yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay oluyor ve daha yeni bugün geldi. 2 ay önce de kulaklık almıştım o da daha yeni bugün geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aliexpress. view detail kısmında böyle gözüküyor.

10 günden önce gelmez. ara sıra ptt'den kontrol edersin. çok da kafaya takma kayıtlı kargo sonuçta gelecek elbet :D
  • kurosaki_ichigo kullanıcısına yanıt
    Bugün geldi hocam 9 günde
  • 13 temmuzda sipariş verdiğim mal dün elime ulaşmıştı. Aliexpress Standard Shipping hızlanmış baya. Bir diğer ürünüm başka bir kargo firması iel geliyor. Aynı gün sipariş verilmişti ve hala daha Çin'den çıkamadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.