Şimdi Ara

Aliexpress kargo takıldı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RF445324210CN Bilgi takip nolu ürünü 21.11.2016 tarihinde kargoya verilde.ancak hem mobil aliexpress hem de web sitesinden baktığımda daha ülkeden cıkısının bıle yapılmadıgını görüyorum ne yapmam gerekiyor.satıcı sabret tarzı cümleler kuruyor. Yardımlarınızı bekliyorum :)

• Hocam benim de 24 Kasım ve 25 Kasım çıkışlı 2 kargom takıldı. Koruma süreniz 60 günü geçtiyse dispute açıp paranızı alabilirsiniz ama genel olarak birçok kişi aynı durumda ben 2 hafta daha bekleyip dispute açmayı düşünüyorum
  • Benim son 39 gün kaldı 1-2 haftaya gelmezse acmayı düsünüyorum.onceki kargomda da takılıp kalmıstı ama o gönderilen ülkeden cıkıs yaptı da kalmıstı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabredin 11.11 sonrası çok sıkışıklık oldu
  • Hala bir hareketlilik yok 35 günüm kaldı ne zaman dispute acmalıyım sizce ?

• Eylülden beri bekliyorum 4 üründen hicbiri gelmedi 2sinin parasını aldim biri bi 60gun daha verdi birine conform dedim para saticiya gitti ve halen 5 ürunun daha bekliyor. Artik yaza kadar sipariş vermem

• passat3234 P kullanıcısına yanıt
    5 gün kalana kadar bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben telefon aldım iki pakette yollandı biri geldi öbürü gelmedi gelen paket esas telefon gelecek olanda kapak batarya vs var 2 güne 60 gün doluyor ne yapmalıyım bilenler yardımcı olabilir mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.