Şimdi Ara

AliExpress kablosuz kulaklık tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Andoer almak istiyorum çünkü trye gelen ürünlerde hiç sorunlu çıkmamış . Ayrıca görünüşü ve renkleri de hoşuma gitti
    Ucuz olan markasını anlamadığım kulaklıktan baya alınmış ama trye gelen 2 3 tane bozuk var ilgilenmemişler.
    Hisonic ise baya bi kişi önerdi. Sizce hangisi ?

AliExpress kablosuz kulaklık tavsiye AliExpress kablosuz kulaklık tavsiye AliExpress kablosuz kulaklık tavsiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kimse takmamış jfwkjdskk

• upup
    Gigabyte B450M S2H ~ AMD Ryzen 5 2600 ~ Sapphire Radeon RX 590 Pulse ~ (2x) Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8GB ~ Toshiba TR200 OCZ 480GB & Seagate 7200 RPM 500GB ~ Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ ~ Philips 246E9QDSB 75 Hz Freesync IPS ~ Trust GXT 890 Cada - SteelSeries Rival 110 + QCK ~ Xiaomi Mi ANC Type-C & James Donkey 712 ~ Xiaomi Mi 6 Blue 64/4 ~ Logitech Formula Vibration FB << Corelli Sprint KR200 >>
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyekta07

upup
    Hocam ben Aralık ayında falan arıyordum kulaklık yana yakıla Aliexpress'ten. Sonra şu HI-FI yazan 2. kulaklığı baya inceledim birde Türkiye'den falan baktım ama beğenemedim. Sonra dedim anasını satayım alayım Aliexpress'ten. Sipariş verdim 13 gün içinde ülkeye giriş yaptı 5-6 gün PTT dolaştırdı falan yani normalde kargo hızlıydı PTT şubesine gelmiş gözüküyordu hatta 15'inde ama gittiğimde yok diyorlardı sonra 19'unda evime geldi. Ocak ayından beri kullanıyorum tık demedi cihaz bayağı kaliteli şarjı fena değil bu fiyata bulamazdım heralde Bluetooth kaliteli bir şey. Tek eksi yönü sesi dışarı vermesi birde dışarıda kullanamazsın kaba biraz. Ben pc için aldım gayet memnunum. Alırken dikkat et kupon kullan ben 4 dolar düşürmüştüm hesap açarken veriyor zaten. Ucuza gelmişti bayağı beyaz-turuncu renk olan en ucuzu yanılmıyorsam. Tabii çoktan almışsındır bence kulaklık ama görüp almak isteyen arkadaşlar olursa öneririm. Sağlamlık olarak iyi yani götürdü beni. 20 lira civarına böyle kulaklık ülkede bulamazsınız ben 23'e falan aldım o zamanın kuruyla.

• Ciganito kullanıcısına yanıt
    Ben andoer aldım ses çok kaliteli ancak sesi dışarı veriyor. Ama Türkiye'de 200liraya jbl almaktan çok daha mantıklı. Şarjı da 7 8 saat dayanıyor sürekli kullanımda. Kullanmazsam 2 hafta falan batarya bitmemiş olarak duruyor iyi yani baya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.