Bildirim
aliexpress ile eşya getirtmeyi hiç bilmiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
PayPal mı kaldı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mk6167
PayPal mı kaldı hocam.
aynen hocam paypal kalmadıgı için ben hiç anlamıyorum beğendigim bi tişört var da nasıl alırım bunu nasıl yapıcaz alım işini -
Normal kredi kartı yada banka kartı ilede oluyor hocam
Türkçe karakter olmadan adresini gireceksin kredi kartı ile ödeyeceksin o kadar birde kargo sıkıntı takipsizle göndere bilir.
normal banka kartı ile mesela ziraat veya halk vs banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyum ? dolar usulü yazmış ya onu Türkçe ye kendimi çeviriyor -
Yanlış anlamayın da bi arkadaş soruyodu japonyadan nasıl gelir peki, manken getirmeyi düşünüyordu kendisi
quote:
Orijinalden alıntı: TitaNiuM1
normal banka kartı ile mesela ziraat veya halk vs banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyum ? dolar usulü yazmış ya onu Türkçe ye kendimi çeviriyor
HOCAM SEN KREDİ KARTI BİLGİLERİNİ GİR YETER ATIYORUM 24 DOLARA BİRŞEY ALIYORSAN ONU GÜNCEL DÖVİZ KURU İLE HESABINDAN TL OLARAK ALIYOR SEN KAFANA TAKMA ONU NE ALICAKSAN SAĞLAM SATICILARDAN AL REFERANSLARI VE SATICI PUANI YÜKSEK OLSUN ONLARA DİKKAT ET -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalgücü
quote:
normal banka kartı ile mesela ziraat veya halk vs banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyum ? dolar usulü yazmış ya onu Türkçe ye kendimi çeviriyor
HOCAM SEN KREDİ KARTI BİLGİLERİNİ GİR YETER ATIYORUM 24 DOLARA BİRŞEY ALIYORSAN ONU GÜNCEL DÖVİZ KURU İLE HESABINDAN TL OLARAK ALIYOR SEN KAFANA TAKMA ONU NE ALICAKSAN SAĞLAM SATICILARDAN AL REFERANSLARI VE SATICI PUANI YÜKSEK OLSUN ONLARA DİKKAT ET
kredi kartım yok hocam bu banka kartları oluyor ya içinde oldugu kadarını kullanabiliyorsun , banka kartımda para var ise onunla ile de olur mu ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kartalgücü
quote:
HOCAM SEN KREDİ KARTI BİLGİLERİNİ GİR YETER ATIYORUM 24 DOLARA BİRŞEY ALIYORSAN ONU GÜNCEL DÖVİZ KURU İLE HESABINDAN TL OLARAK ALIYOR SEN KAFANA TAKMA ONU NE ALICAKSAN SAĞLAM SATICILARDAN AL REFERANSLARI VE SATICI PUANI YÜKSEK OLSUN ONLARA DİKKAT ET
kredi kartım yok hocam bu banka kartları oluyor ya içinde oldugu kadarını kullanabiliyorsun , banka kartımda para var ise onunla ile de olur mu ?
PARACARD , KREDİ KARTI HERŞEY OLUYOR İÇİNDE YETERKİ YETECEK KADAR PARA OLSUN :)
-
çok teşekkür ediyorum hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X