Şimdi Ara

aliexpress ile eşya getirtmeyi hiç bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • paypal vs falan diyorlar nasıl oluyor , bilen arkadaşlar özelden falan mesaj atarlarsa veya buradan yazarlarsa memnun olurum . iyi forumlar

• TitaNiuM1 T kullanıcısına yanıt
    PayPal mı kaldı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk6167

PayPal mı kaldı hocam.

aynen hocam paypal kalmadıgı için ben hiç anlamıyorum beğendigim bi tişört var da nasıl alırım bunu nasıl yapıcaz alım işini
  • Normal kredi kartı yada banka kartı ilede oluyor hocam

• TitaNiuM1 T kullanıcısına yanıt
    Türkçe karakter olmadan adresini gireceksin kredi kartı ile ödeyeceksin o kadar birde kargo sıkıntı takipsizle göndere bilir.

• normal banka kartı ile mesela ziraat veya halk vs banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyum ? dolar usulü yazmış ya onu Türkçe ye kendimi çeviriyor
  • Yanlış anlamayın da bi arkadaş soruyodu japonyadan nasıl gelir peki, manken getirmeyi düşünüyordu kendisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TitaNiuM1

normal banka kartı ile mesela ziraat veya halk vs banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyum ? dolar usulü yazmış ya onu Türkçe ye kendimi çeviriyor

HOCAM SEN KREDİ KARTI BİLGİLERİNİ GİR YETER ATIYORUM 24 DOLARA BİRŞEY ALIYORSAN ONU GÜNCEL DÖVİZ KURU İLE HESABINDAN TL OLARAK ALIYOR SEN KAFANA TAKMA ONU NE ALICAKSAN SAĞLAM SATICILARDAN AL REFERANSLARI VE SATICI PUANI YÜKSEK OLSUN ONLARA DİKKAT ET
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

normal banka kartı ile mesela ziraat veya halk vs banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyum ? dolar usulü yazmış ya onu Türkçe ye kendimi çeviriyor

HOCAM SEN KREDİ KARTI BİLGİLERİNİ GİR YETER ATIYORUM 24 DOLARA BİRŞEY ALIYORSAN ONU GÜNCEL DÖVİZ KURU İLE HESABINDAN TL OLARAK ALIYOR SEN KAFANA TAKMA ONU NE ALICAKSAN SAĞLAM SATICILARDAN AL REFERANSLARI VE SATICI PUANI YÜKSEK OLSUN ONLARA DİKKAT ET

kredi kartım yok hocam bu banka kartları oluyor ya içinde oldugu kadarını kullanabiliyorsun , banka kartımda para var ise onunla ile de olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

quote:

kredi kartım yok hocam bu banka kartları oluyor ya içinde oldugu kadarını kullanabiliyorsun , banka kartımda para var ise onunla ile de olur mu ?

PARACARD , KREDİ KARTI HERŞEY OLUYOR İÇİNDE YETERKİ YETECEK KADAR PARA OLSUN :)

• çok teşekkür ediyorum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.