Şimdi Ara

AliExpress hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisi Çindeki yakın bi dostum olur. Kesinlikle gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Kendisi Çindeki yakın bi dostum olur. Kesinlikle gözün kapalı alışveriş yapabilirsin.

T***k geçmiyosun demi
  • 512GB flash diski Aliexpress' ten 27 dolara satın aldım.
    Ancak gelen flashın üzerinde 512 Gb yazmasına ve Windows' ta 512 GB görünmesine rağmen 5Gb kopyaladıktan sonra hata veriyordu.
    Durumu satıcıya ve Aliexpress' e ihbar ettim. Satıcı özür diledi ve para iadesi yapacağını yazdı, 1 hafta sonra paranın tamamını iade aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcı daha önce 4916 satış yapmış ve %98 olumlu yorumu var.Güvenilir ama ürün sağlammıdır bilemem.Büyük ihtimal gerçek değerleridir o yazanlar alıp denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

512GB flash diski Aliexpress' ten 27 dolara satın aldım.
    Ancak gelen flashın üzerinde 512 Gb yazmasına ve Windows' ta 512 GB görünmesine rağmen 5Gb kopyaladıktan sonra hata veriyordu.
    Durumu satıcıya ve Aliexpress' e ihbar ettim. Satıcı özür diledi ve para iadesi yapacağını yazdı, 1 hafta sonra paranın tamamını iade aldım

600 sayfa yorum almıs bu sd kart ama ben gerçek class 10 mu onu ogrenmek istiyorum.5 üzerinden 4.8 almış gerçek galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.