Şimdi Ara

Aliexpress'den kıyafet almak mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • japon stili kıyafetler gözüme çok hoş gözüküyor satıcılara bakıyorum hepsi çinden gönderim yapıyor.

Sizce bir sıkıntı meydana gelir mi ? ürün defolu ve ya başka bir şey çıkar mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AliExpress'ten Kıyafet Almak: Bilmeniz Gerekenler

AliExpress, çok çeşitli kıyafetler sunan popüler bir çevrimiçi alışveriş platformudur. Uygun fiyatlı seçeneklerden yüksek kaliteli lüks parçalara kadar her bütçeye uygun seçenekler bulabilirsiniz. Ancak, AliExpress'ten kıyafet almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar vardır.

Artıları:

• Uygun Fiyatlar: AliExpress'teki kıyafetler genellikle yerel mağazalara veya diğer çevrimiçi perakendecilere kıyasla önemli ölçüde daha ucuzdur.
    • Geniş Seçenek: AliExpress'te kadınlar, erkekler, çocuklar ve bebekler için çok çeşitli kıyafetler bulunmaktadır.
    • Ücretsiz Kargo: Birçok satıcı, belirli bir tutarın üzerindeki siparişler için ücretsiz kargo sunar.

Eksileri:

• Kalite Sorunları: AliExpress'teki bazı satıcıların ürünleri, kalitesiz malzemeler veya kötü işçilik nedeniyle hayal kırıklığı yaratabilir.
    • Yavaş Teslimat: AliExpress'ten yapılan siparişler genellikle Çin'den gönderildiğinden teslimat süresi uzayabilir.
    • Beden Uyumsuzluğu: AliExpress'teki kıyafetlerin bedenleri, kendi ülkenizdeki bedenlere göre farklılık gösterebilir, bu nedenle sipariş vermeden önce ölçümlerinizi dikkatlice kontrol etmeniz önemlidir.

AliExpress'ten Kıyafet Alırken İpuçları:

• Güvenilir satıcılardan alışveriş yapın ve yorumları okuyun.
    • Ürünün açıklamasını ve ölçümlerini dikkatlice okuyun.
    • Gerekirse müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve ürün hakkında sorular sorun.
    • Siparişi vermeden önce teslimat sürelerini kontrol edin.
    • Gümrük vergilerini ve ithalat ücretlerini göz önünde bulundurun.

Genel olarak, uygun fiyatlı kıyafetler arıyorsanız AliExpress iyi bir seçenek olabilir. Ancak, kalitesi ve teslimat süresi konusunda bazı endişeleriniz olabileceğini unutmayın. Bu faktörleri göz önünde bulundurarak bilinçli bir karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Çıkarsa dispute açıp alırsın iade

Sen Hz.hehhehe ' nin neyi oluyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Çıkarsa dispute açıp alırsın iade

Birde bakıyorum adamlara bunlar insan değil medium lar ilkokul çocuklarına olacak şekilde xxlarge anca oluyor bana sanırım çinde insanlar küçükler diye böyle
  • mantıklı. sıkıntı çıktığında dispute açar alırsın paranı. bi de ürünü alırken güzelce incele ilanı. oralarda bi yerlerde bedenle ilgili açıklama olur. ne bileyim m giyiyosan l al yazar mesela. dikkat edin sonra neyse yaa 10 seneye çocuğum olur o giyer demek zorunda kalırsınız. forma vs aldım ben çok memnun kaldım halısahada öttürdüm 3-5 forma sonra hediye niyetine dağıttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

mantıklı. sıkıntı çıktığında dispute açar alırsın paranı. bi de ürünü alırken güzelce incele ilanı. oralarda bi yerlerde bedenle ilgili açıklama olur. ne bileyim m giyiyosan l al yazar mesela. dikkat edin sonra neyse yaa 10 seneye çocuğum olur o giyer demek zorunda kalırsınız. forma vs aldım ben çok memnun kaldım halısahada öttürdüm 3-5 forma sonra hediye niyetine dağıttım.

tahmini olarak kaç güne geliyor
  • Cinde cogu kumas turevi geri donusum plastiginden uretiliyor. Yani dun su ictiginiz hatta icine sisenen bir pet siseyi ustunuze giyiyor olabilirsiniz. tabiki kac sterilize isleminden geciyor fakat sonucta pet-plastik hic bir sekilde saglikli degil. Alacaginiz urunun polyester olamamasina ozen gosterin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara çinden gelen ucuz ayakkabılarda zehir olduğu haberi görmüştüm adamın ayak ayakkabıda terlemiş herhalde ayaklarımı kesilmişti ne, felç gibi bişey olmuştu adam. Söz konusu sağlık ise ben risk almazdım açıkcası, şu 30liralık akıllı saatlerden aldım türkiyeden hani bilmiyorum pisikolojik midir nedir bluetoothunu kapatmama rağmen hafif başımı ağrıtıyor, bileğimi sızlatıyor. Böyle bişey olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajanmania

quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

mantıklı. sıkıntı çıktığında dispute açar alırsın paranı. bi de ürünü alırken güzelce incele ilanı. oralarda bi yerlerde bedenle ilgili açıklama olur. ne bileyim m giyiyosan l al yazar mesela. dikkat edin sonra neyse yaa 10 seneye çocuğum olur o giyer demek zorunda kalırsınız. forma vs aldım ben çok memnun kaldım halısahada öttürdüm 3-5 forma sonra hediye niyetine dağıttım.

tahmini olarak kaç güne geliyor

14 günde geleni de oldu 90 günde geleni de oldu. şansına bağlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Bi ara çinden gelen ucuz ayakkabılarda zehir olduğu haberi görmüştüm adamın ayak ayakkabıda terlemiş herhalde ayaklarımı kesilmişti ne, felç gibi bişey olmuştu adam. Söz konusu sağlık ise ben risk almazdım açıkcası, şu 30liralık akıllı saatlerden aldım türkiyeden hani bilmiyorum pisikolojik midir nedir bluetoothunu kapatmama rağmen hafif başımı ağrıtıyor, bileğimi sızlatıyor. Böyle bişey olabilir diye düşünüyorum.

Gayet kaliteli çin tekstili. Merdivenaltı üretim çok ucuza getirip yüksek kar etmek istedikleri için bizim ticaret esnafı öyle şeyler olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.