Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
103
Favori
343.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gelemyen bir ürün için para iadesi talep etmiştim ve satıcı da kabul etti. Para iadesi olduktan bir süre sonda ürün bana geldi :)
    Satıcıya ürünün geldiğini ve ondan aynı üründen bana iade ettiği para kadar alacağımı ama Yen'i siparişi göndermemesini ve göstermelik bir kargo yap sen bende onu onaylayacağım dedim ve iade ettiği kadar ürün satın aldım. Sonrada hemen satışı onayladım.
    Bir süre sonra o sipariş te geldi :) satıcı onuda Bu siparişi de yollamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suleymann19 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın 2 siparişi geçen hafta içi geldi. Benim de 1 siparişim bugün postaneye geldi, yarın teslim ederler aksilik olmazsa. Taşıyıcı Special Line -YW ilk defa böyle geldi ama hızlı geldi. China registered air post lar hala yolda.

• yyusa Y kullanıcısına yanıt
    benimde air post hala yoldalar china post takipsiz gelmiş olablirmi 20 kasımda çinden çıkmış
    20 Kasım henüz Yeni bir tarih, TR ye giriş için biraz daha beklemek gerekebilir.
    birisi 16 kasım çıkışlı air mail diğeri 20 kasım çıkışlı china post ne kadar sürede gelirler
    Bana bugün 16 Kasım çıkışlı ile 23 Eylül çıkışlı siparişim aynı gün geldi, ikisi de kayıtlı posta idi, demem oki hiç belli olmuyor. 17Track programını indirim telefona, App Store de var. Android ler içinde vardır illaki, en iyi takip onda oluyor,Aliexpres yada Ptt sitesinde daha yolda gözüken ürünlerin orda TR ye geldiğini görüyorum ve bir kaç güne de teslim ediliyor.

aynen belli olmuyor 9gün önce çıkan geldi 13 gün önce çıkan gelmedi
  • Arkadaşlar aldığım ürün takip kısmında 20 gündür güncellenmiyor. Yurtdışından gelen kargolarda yoğunluk mu var bu aralar ?

• Ptt Kargo yurtdışından alışveriş yapanların ayrı zamanlarda gelecek birden fazla paketlerinin olduğunu anlıyor mu? İsim ya da adres sorgulaması vs ile sistemlerinde görebiliyorlar mı? Ayrı zamanlarda gelen paketleri bekletip sonra paketleri toplu şekilde alıcı adrese bıraktıkları ( ayrı ayrı dağıtıma çıkmamak için) şeklinde yazılar okuyunca o yüzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 1 Aralık 2016; 0:54:43 >
  • 60 günde gelen kargolarım var.Sipariş verince ürünü unutun yoksa her gün aklınızda olunca stres yapıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benim kargo takibinde doviz burosu diye aciklama var. Ne anlama geliyor? Beni cvp icin etiketlerseniz memnun olurim. Bu urinden alan diger arkadaşlarda sorun cikmamisti. Gorsel sorunsuzdur umarim. 13 dolarlik obd2 kablo.

• Beyler hazır böyle bi konu bulmuşken bende bi şey soruyum. Benim üründe 10 günden fazla departed from transferring country de kaldı bekliyor. Satıcıyla konuştum sorun yok dedi ama var mı fikri olan niye kaldı öyle çünkü iki günde bi en geç değişiklik oluyordu takip de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Arkadaslar benim kargo takibinde doviz burosu diye aciklama var. Ne anlama geliyor? Beni cvp icin etiketlerseniz memnun olurim. Bu urinden alan diger arkadaşlarda sorun cikmamisti. Gorsel sorunsuzdur umarim. 13 dolarlik obd2 kablo.

Kargo şubesinde anlamında olsa gerek. Benimde china post ile gelecek paket var. Onda da öyle yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

Beyler hazır böyle bi konu bulmuşken bende bi şey soruyum. Benim üründe 10 günden fazla departed from transferring country de kaldı bekliyor. Satıcıyla konuştum sorun yok dedi ama var mı fikri olan niye kaldı öyle çünkü iki günde bi en geç değişiklik oluyordu takip de

Senin paket daha yolda. Uzun sürenler sanırım aktarmalı geliyor. Başka ülkelerden Türkiye'ye gelecek kargoları birleştirip getiriyorlar sanırım. 29 kasımda uçakla yola çıkan paketim dün istanbul'a varmış benimde. 9, 10 gündür kargo bilgilerinde senin yazdığın yazının aynısı yazıyordu. Yurtdışı kargoları sabır ister. Bir şekilde gelecek.

• 11.11 de aldığım kargo 21.11 de beri departed from transferring country oldu ve hala aynı güncellenmedi. Normalde departed from transferring country dediğinde 10 gün civarı bekleyince geliyordu. Neden bu kadar uzun sürdü?

Diğer bir sorum da benim açtığım dispute lar onaylanıyor fakat kartıma para yatmıyor. Yanlış olan şey ne? Kartım ziraatın mastercard banka kartı.

• Kasım 24 te elektirik ölçüm cihazı aldım aliexpresten şöyle böyle oldu dedi satıcı yeni takip kodu yolladı ürün takipte göründü fakat bugün teslim edildi diye uyarı geldi aliexpresten onaylayın diye baktım ciddi ciddi teslim edildi yazıyor ama çinde ptt daha birşey yok satıcı ben firmayla görüşüp sana dönecem dedi ama böyle bir olay ilk kez başıma geliyor iptal etmekten başka bir çare varmıdır daha önce başına gelen v.s

Takip kodu:EA128824518CN

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Kasım 24 te elektirik ölçüm cihazı aldım aliexpresten şöyle böyle oldu dedi satıcı yeni takip kodu yolladı ürün takipte göründü fakat bugün teslim edildi diye uyarı geldi aliexpresten onaylayın diye baktım ciddi ciddi teslim edildi yazıyor ama çinde ptt daha birşey yok satıcı ben firmayla görüşüp sana dönecem dedi ama böyle bir olay ilk kez başıma geliyor iptal etmekten başka bir çare varmıdır daha önce başına gelen v.s

Takip kodu:EA128824518CN

Yanlış adrese yollamış olmasınlar!

• Satıcıya mesaj attım cevap verdi içinde pil olduğu için çin gümrükten dönüyor ürün elime geçince pili söküp tekrar gönderecek bakalım bekliyecez artık.

• 19unda kargoya verilen siparişim 2 gün önce shipped by air yani uçağa bindi olarak görünüyor.Ama iki gündür inemedi uçak.Başka yerlere mi uğruyor acaba?

China Post ile geliyor ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canerrp

19unda kargoya verilen siparişim 2 gün önce shipped by air yani uçağa bindi olarak görünüyor.Ama iki gündür inemedi uçak.Başka yerlere mi uğruyor acaba?

China Post ile geliyor ürün.

2 hafta içinde elinize ulaşır tahminim. China post iyi bir kargo firması. 28 kasımda uçakla gelen paketim 12 aralıkta elime ulaştı. Gönderen china post idi.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.