Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.918
Cevap
103
Favori
345.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: akar26

Arkadaşlar acil cevap lütfen
    Aşağıda resimlerini eklediğim siparişte, satıcıya mesaj olarak R#xxxxxxCN şeklinde takip numarası ile gönderin dedim. Dün onaylamış fakat bana verdiği takip numarası şu: 70453211651
    Resimlerde de göreceğiniz gibi, satış sayfasında China Pos Registered Airmail yoluyla gönderilecek yazmış, fakat farklı bir servisle gönderilmiş. Şimdi ben bu takip numarasıyla Türkiye'ye geldiğinde nasıl takip edebilirim?
     aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor?

Bu numara ile Türkiyede takip edemezsiniz. Aynısı benim de başıma geldi. mesaj atıp özür dilemişler. Posta masrafı fazla gelince kayıtsız gönderebiliyorlar. yanlış görmediysem ürünün fiyatı 2.90 $ bunu zaten registered air mail ile göndermesi pek mümkün değil.

Peki gönderi sorunsuz şekilde elinize ulaştımı? Ben biraz takıntıkıyım bu konuda. Takip edemeyince rahat edemiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kalan dispute açma süremi nasıl görebilirim hiç birşey görünmüyor ama dispute açabiliyorum süresi bitmedi.
  • hotman176 H kullanıcısına yanıt
    Hocam benim uçak 31 ocak 23.00 da iniş yapacaktı hala gelmedi bu hafta gelir heralde

• dualwarior D kullanıcısına yanıt
    Gelmesi için dua et yazıyir hocam

• Kalan dispute süremi nerden görcem lütfen birisi cevap versin 2 gündür kimse takmıyor bile.Sayfaya bakyorum bakıyorum hi bir süre gözükmüyo.Süre bitmedi hala dispute açabiliyorum.Birisi cevaplasın lütfen.
  • Takipsiz kargom var hangi siteden takip edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nexus Fun

Gelmesi için dua et yazıyir hocam

dispute mi açayım gelmez mi
  • dualwarior D kullanıcısına yanıt
    Bilmemki hocam süresi dolduysa aç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Arkadaşlar acil cevap lütfen
    Aşağıda resimlerini eklediğim siparişte, satıcıya mesaj olarak R#xxxxxxCN şeklinde takip numarası ile gönderin dedim. Dün onaylamış fakat bana verdiği takip numarası şu: 70453211651
    Resimlerde de göreceğiniz gibi, satış sayfasında China Pos Registered Airmail yoluyla gönderilecek yazmış, fakat farklı bir servisle gönderilmiş. Şimdi ben bu takip numarasıyla Türkiye'ye geldiğinde nasıl takip edebilirim?
     aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor?

Bu numara ile Türkiyede takip edemezsiniz. Aynısı benim de başıma geldi. mesaj atıp özür dilemişler. Posta masrafı fazla gelince kayıtsız gönderebiliyorlar. yanlış görmediysem ürünün fiyatı 2.90 $ bunu zaten registered air mail ile göndermesi pek mümkün değil.

Peki gönderi sorunsuz şekilde elinize ulaştımı? Ben biraz takıntıkıyım bu konuda. Takip edemeyince rahat edemiyorum :))

bugün geldi sorun yok.

• Arkadaslar zahmet olmassa benimkinede bi bakabilirmisiniz ? RI845912826CN
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazik2626

Arkadaslar zahmet olmassa benimkinede bi bakabilirmisiniz ? RI845912826CN

2016-02-08 21:58:38.0 leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport

yola çıkmış haftaya gelir.
  • Merhaba bende bilgilere ulaşamadım yardımcı olabilirmisiniz.
     aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor?

• Teşekkürler.
  • nazik2626 N kullanıcısına yanıt
    http://www.17track.net/en/track?nums=RI845912826CN

• Arkadaşlar dispute açma sürem 15 gündü geliş süresinde ise 15-27 günler yazıyodu.Benimde 15 gün sonunda dispute açma sürem bitti.Bu gün bitti hatta.Baktım siparişe finished yazıyor ama ürün gelmedi.Satıcıya güveniyorum aslında. Bayramdan sonra göndereceğim dedi.Anlıyacağınız kaldım şu anda.Yapabileceğim bişey varmı?Aliexpresse falan şikayet edebilirmiyim?Sanırım bi g.o almam gerekecek:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dx ten 29 ocakta alışveriş yaptım 2 şubat kargoya verildi yazıyor. RI857965208CN takip no kargo bilgilerine ulaşamıyorum yardımı olursanız
  • Şu Çin yeni yılı tatili ne zaman bitecek bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Şubat 2016; 14:17:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar aliexpres sitesinden ilk defa bir ürün aldım ama kargo seçmediğim için china post small order yazıyor. Sanırım bu Türkiye' de kayıt altına alınabilen bir posta değil. Şimdi bu durumda bu siparişi iptal edebilir miyim ? Param onaylanmış gönderim bekleniyor diyor satıcı daha kargoya vermemiş yani. İptal bu noktada satıcı insiyatifindemidir, teşekkürler
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Sanırım ayın 18 inde bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vav1en

Merhaba arkadaşlar aliexpres sitesinden ilk defa bir ürün aldım ama kargo seçmediğim için china post small order yazıyor. Sanırım bu Türkiye' de kayıt altına alınabilen bir posta değil. Şimdi bu durumda bu siparişi iptal edebilir miyim ? Param onaylanmış gönderim bekleniyor diyor satıcı daha kargoya vermemiş yani. İptal bu noktada satıcı insiyatifindemidir, teşekkürler

ucuz ürünlerde takipli posta ile göndermiyorlar zaten. Size lazım olan bişeyse bekleyin elbet gelir. İptal etmek istiyorsanız satıcıya mesaj atın.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.