Bildirim
aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (108. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar kalan dispute açma süremi nasıl görebilirim hiç birşey görünmüyor ama dispute açabiliyorum süresi bitmedi. -
Hocam benim uçak 31 ocak 23.00 da iniş yapacaktı hala gelmedi bu hafta gelir heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmesi için dua et yazıyir hocam
Kalan dispute süremi nerden görcem lütfen birisi cevap versin 2 gündür kimse takmıyor bile.Sayfaya bakyorum bakıyorum hi bir süre gözükmüyo.Süre bitmedi hala dispute açabiliyorum.Birisi cevaplasın lütfen. -
Takipsiz kargom var hangi siteden takip edebilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nexus Fun
Gelmesi için dua et yazıyir hocam
dispute mi açayım gelmez mi -
Bilmemki hocam süresi dolduysa aç
-
Arkadaslar zahmet olmassa benimkinede bi bakabilirmisiniz ? RI845912826CN -
quote:
Orijinalden alıntı: nazik2626
Arkadaslar zahmet olmassa benimkinede bi bakabilirmisiniz ? RI845912826CN
2016-02-08 21:58:38.0 leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport
yola çıkmış haftaya gelir. -
-
Teşekkürler. -
http://www.17track.net/en/track?nums=RI845912826CN
Arkadaşlar dispute açma sürem 15 gündü geliş süresinde ise 15-27 günler yazıyodu.Benimde 15 gün sonunda dispute açma sürem bitti.Bu gün bitti hatta.Baktım siparişe finished yazıyor ama ürün gelmedi.Satıcıya güveniyorum aslında. Bayramdan sonra göndereceğim dedi.Anlıyacağınız kaldım şu anda.Yapabileceğim bişey varmı?Aliexpresse falan şikayet edebilirmiyim?Sanırım bi g.o almam gerekecek:(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar dx ten 29 ocakta alışveriş yaptım 2 şubat kargoya verildi yazıyor. RI857965208CN takip no kargo bilgilerine ulaşamıyorum yardımı olursanız -
Şu Çin yeni yılı tatili ne zaman bitecek bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Şubat 2016; 14:17:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar aliexpres sitesinden ilk defa bir ürün aldım ama kargo seçmediğim için china post small order yazıyor. Sanırım bu Türkiye' de kayıt altına alınabilen bir posta değil. Şimdi bu durumda bu siparişi iptal edebilir miyim ? Param onaylanmış gönderim bekleniyor diyor satıcı daha kargoya vermemiş yani. İptal bu noktada satıcı insiyatifindemidir, teşekkürler -
Sanırım ayın 18 inde bitecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: vav1en
Merhaba arkadaşlar aliexpres sitesinden ilk defa bir ürün aldım ama kargo seçmediğim için china post small order yazıyor. Sanırım bu Türkiye' de kayıt altına alınabilen bir posta değil. Şimdi bu durumda bu siparişi iptal edebilir miyim ? Param onaylanmış gönderim bekleniyor diyor satıcı daha kargoya vermemiş yani. İptal bu noktada satıcı insiyatifindemidir, teşekkürler
ucuz ürünlerde takipli posta ile göndermiyorlar zaten. Size lazım olan bişeyse bekleyin elbet gelir. İptal etmek istiyorsanız satıcıya mesaj atın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X