Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.918
Cevap
103
Favori
345.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıda resimlerini eklediğim siparişte, satıcıya mesaj olarak R#xxxxxxCN şeklinde takip numarası ile gönderin dedim. Dün onaylamış fakat bana verdiği takip numarası şu: 70453211651
    Resimlerde de göreceğiniz gibi, satış sayfasında China Pos Registered Airmail yoluyla gönderilecek yazmış, fakat farklı bir servisle gönderilmiş. Şimdi ben bu takip numarasıyla Türkiye'ye geldiğinde nasıl takip edebilirim?

• 15 ocakta alışveriş yaptım 24 ocakta yurtdışına sevkedildi diye yazıyor kargo takipte

tahmini olarak ne zaman elime ulaşır ?
  • serkanover kullanıcısına yanıt
    Tahminen Şubatın üçüncü haftası. Benim öyle olmuştu.
  • 2016.01.06 21:51 (GMT-7): Pickup successfully
    2016.01.06 05:51 (GMT-7): Successful package picked up by Warehouse

dan beri ses yok. 1 ay oldu neredeyse normal midir? Satın aldığım kişiye mesaj attım, konuştum sıkıntı yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akar26

Arkadaşlar acil cevap lütfen
    Aşağıda resimlerini eklediğim siparişte, satıcıya mesaj olarak R#xxxxxxCN şeklinde takip numarası ile gönderin dedim. Dün onaylamış fakat bana verdiği takip numarası şu: 70453211651
    Resimlerde de göreceğiniz gibi, satış sayfasında China Pos Registered Airmail yoluyla gönderilecek yazmış, fakat farklı bir servisle gönderilmiş. Şimdi ben bu takip numarasıyla Türkiye'ye geldiğinde nasıl takip edebilirim?

Bu numara ile Türkiyede takip edemezsiniz. Aynısı benim de başıma geldi. mesaj atıp özür dilemişler. Posta masrafı fazla gelince kayıtsız gönderebiliyorlar. yanlış görmediysem ürünün fiyatı 2.90 $ bunu zaten registered air mail ile göndermesi pek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 6 Şubat 2016; 15:35:46 >

• Arkadaşlar neden ptt tarafında hata gösteriyor site?service error[cache] diye bir hata nedeni ne acaba?
  • ARKADAŞLAR İÇİNİZDE DAHA ÖNCE 4PX ADLI ÖZEL TAŞIMA ŞİRKETINDEN KARGOSU GELEN VARMI ACABA LÜTFEN DİKKATE ALALIM TAKİP NUMARAM: RE134363843 TAKİP ETTİĞİMDE ÇIKAN SONUÇ FOTO DA
  • Türkiye'ye yola çıkan kargolar (uçakta olanlar) çin bayramından dolayı aksar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

Türkiye'ye yola çıkan kargolar (uçakta olanlar) çin bayramından dolayı aksar mı?

yola çıktıysa aksamaz.
  • beyler çinden gelen 2 adet takipsiz kargom şuan bu gece 23.00 da kalkacak olan TK073 adlı uçakta kalkış ama 23.00 saati çin saaati türk hava yollarından baktığımda kalkış vaktine 2 saat 59 dk var inş bu hafta içi teslim edilirler

• 02501724256

Benimki ne durumda arkadaşlar? en son çin air postuna verilmiş sonrası yok galiba, ya da ben anlamadım. 14 aralıkta sipariş vermiştim, 4günü kaldı yardım lütfen

Edit: Bugün geldi hayret :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 7 Şubat 2016; 19:34:55 >
  • hocam bişey söylemek zor ama kargosu 44 günde gelen arkadaşım var hiçbir zaman için umudunuzu yitirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

02501724256

Benimki ne durumda arkadaşlar? en son çin air postuna verilmiş sonrası yok galiba, ya da ben anlamadım. 14 aralıkta sipariş vermiştim, 4günü kaldı yardım lütfen

Sizinki 17 Aralıkta Çinden ayrılmış. Üzerine 60 gün koyun maksimum. 17 şubata kadar gelmezse şüphelenin.
  • hotman176 H kullanıcısına yanıt
    çok zor hocam. takipli bile olsa bu hafta içinde teslim almanız pek mümkün değil. çinden ayrıldıktan sonra üzerine en az bir 3-4 hafta koyun.
    Benim takipsiz 25 Ocak'ta ayrılmış halen gelmedi.
  • Ama olay söyle tk073 uçağıyla dün gece 4.55 de Türkiye ye girdi en geç önümüzdeki hafta cuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım Türkiye kargolarını kargo depolarında bekletip toplu olarak gönderiyorlar.
    Dolar çok artınca bazı ürünler de cazip olmaktan çıktı artık, iyi fiyat araştırması yapıp alışveriş yapmak gerekiyor.

• Arkadaşlar bu kargo ne zamana glir sizce

• 2016-02-04 09:23:16.0 Guangzhou Transit Station import customs scan ,remark (rejected )
    2016-02-04 15:08:03.0 Guangzhou Transit Station rejected ,remark (改寄)
    2016-02-04 15:10:37.0 Guangzhou Transit Station import customs cleared (domestic transit )

27 aralıkta verdiğim sipariş bu durumda. Anlam verebilecek var mı
  • Beyler kargom gelmedi. Ulaşmadı diyor. Gerimi dönüyor ? Evdeydim full gelen giden olmadı
    https://www.17track.net/tr/track?nums=RI795148652CN&fc=0
  • şu anda benim kargom da aynı şekilde ne zaman gelir bi bilgim yok muhtemelen aynı uçaktalardır inş uçak falan düşmez
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.