Bildirim
aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (107. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
15 ocakta alışveriş yaptım 24 ocakta yurtdışına sevkedildi diye yazıyor kargo takipte
tahmini olarak ne zaman elime ulaşır ? -
Tahminen Şubatın üçüncü haftası. Benim öyle olmuştu. -
2016.01.06 21:51 (GMT-7): Pickup successfully
2016.01.06 05:51 (GMT-7): Successful package picked up by Warehouse
dan beri ses yok. 1 ay oldu neredeyse normal midir? Satın aldığım kişiye mesaj attım, konuştum sıkıntı yok diyor. -
-
Arkadaşlar neden ptt tarafında hata gösteriyor site?service error[cache] diye bir hata nedeni ne acaba? -
-
Türkiye'ye yola çıkan kargolar (uçakta olanlar) çin bayramından dolayı aksar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloc Party
Türkiye'ye yola çıkan kargolar (uçakta olanlar) çin bayramından dolayı aksar mı?
yola çıktıysa aksamaz. -
-
02501724256
Benimki ne durumda arkadaşlar? en son çin air postuna verilmiş sonrası yok galiba, ya da ben anlamadım. 14 aralıkta sipariş vermiştim, 4günü kaldı yardım lütfen
Edit: Bugün geldi hayret :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 7 Şubat 2016; 19:34:55 > -
hocam bişey söylemek zor ama kargosu 44 günde gelen arkadaşım var hiçbir zaman için umudunuzu yitirmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: Nickim Minaj
02501724256
Benimki ne durumda arkadaşlar? en son çin air postuna verilmiş sonrası yok galiba, ya da ben anlamadım. 14 aralıkta sipariş vermiştim, 4günü kaldı yardım lütfen
Sizinki 17 Aralıkta Çinden ayrılmış. Üzerine 60 gün koyun maksimum. 17 şubata kadar gelmezse şüphelenin. -
çok zor hocam. takipli bile olsa bu hafta içinde teslim almanız pek mümkün değil. çinden ayrıldıktan sonra üzerine en az bir 3-4 hafta koyun.
Benim takipsiz 25 Ocak'ta ayrılmış halen gelmedi. -
Ama olay söyle tk073 uçağıyla dün gece 4.55 de Türkiye ye girdi en geç önümüzdeki hafta cuma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım Türkiye kargolarını kargo depolarında bekletip toplu olarak gönderiyorlar.
Dolar çok artınca bazı ürünler de cazip olmaktan çıktı artık, iyi fiyat araştırması yapıp alışveriş yapmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2016-02-04 09:23:16.0 Guangzhou Transit Station import customs scan ,remark (rejected )
2016-02-04 15:08:03.0 Guangzhou Transit Station rejected ,remark (改寄)
2016-02-04 15:10:37.0 Guangzhou Transit Station import customs cleared (domestic transit )
27 aralıkta verdiğim sipariş bu durumda. Anlam verebilecek var mı -
Beyler kargom gelmedi. Ulaşmadı diyor. Gerimi dönüyor ? Evdeydim full gelen giden olmadı
https://www.17track.net/tr/track?nums=RI795148652CN&fc=0 -
şu anda benim kargom da aynı şekilde ne zaman gelir bi bilgim yok muhtemelen aynı uçaktalardır inş uçak falan düşmez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X