Şimdi Ara

Aliexpress Bu Satıcıya Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexden bir ürün aldım ama satıcı iptal etmemi, çünkü ürünün hasarlı olduğunu gönderemeyeceğini söyledi. Neyse ben önce iptal etmek istemediğimi ürünü istediğimi söyledim ama satıcı ürün gönderilecek durumda değil hasarlı diyince eğer hasarlı halinin fotosunu yollarsa iptal edeceğimi söyledim. Satıcı göndermek istemedi. Tamam neyse iptal ediyorum diyip iptal ettim.

Ürünü iptal ettim ve iptal nedenini "out of stock" seçtim neticede bana gönderecek bir ürün yok elinde. Satıcı eğer "other reason" seçmezsem paramı vermeyeceğini söyledi. Ben bana gönderecek bir ürüne sahip olmadığını dolayısıyla iptal seçeneği olarak out of stock seçtiğimi söyledim. Üstüne yine de ekledim ürünün fotoğrafını yolla gerçekten kötü durumdaysa iptal nedenimi değiştirip "other reason" yapacağım dedim. Satıcı kabul etmeyip eğer seçeneği değiştirmezsen rastgele bi kargo takip kodu girerim sisteme diyerek açıkça tehtid etti ve dediğini de yapıp rasgele bir takip kodu girdi. Çünkü satıcının isteği doğrultusunda iptal neden seçeneğimi değiştirmemekte ısrar ettim. Durumu müşteri hizm. aktardım ama satıcıyla iletişim kurduklarını söylemekten başka bir şey yapmadı. Eğer ki olur denk gelirseniz diye uyarmak istedim.

Bu satıcıdan ürün almanızı kesinlikle önermem arkadaşlar (ürün gönderilemeyecek durumda demesine rağmen hala satışa açık bu arada 4-5 gün geçmesine rağmen).
    https://tr.aliexpress.com/item/Battery-Change-Tool-Kit-16-PCS-Repair-Set-Pin-Strap-Remover-M24/32792966071.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 12 Mayıs 2017; 10:14:35 >

• müşteri hizmetlerindeki arkadaşlara her gün yaz paranı iade alabilirsin yeterki derdini iyi anlat bağır çağır ne gerekiyorsa 100 dolarımı geri aldım bir hafta sürdü ama aldım.
  • satici bloklama diye birsey olsa guzel olur unuturuz cunku

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

satici bloklama diye birsey olsa guzel olur unuturuz cunku

Bildiğim kadarıyla bir blocklist mevcut hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.