|
Arkadaşlar selam, elimde birkaç adet 20 dolarlık kupon mevcut. Fiyat: 25 TL Skt 5 Mart. Ödeme: Papara, Tosla, Enpara, Garanti, Ziraat, Akbank İlk mesajda kaç adet istediğinizi ve hangi bankayla almak istediğinizi belirtirseniz daha hızlı işlem yapabiliriz. |
Arkadaşlar merhaba telefonum için kılıf bakıyorum buradan galaxy m51 kılıfların tanesi neden 0.01 dolar kargo 5.26 dolar her renkten birer adet toplamda 9 tane alsam 5.35 dolar geliyor bunun gümrükte vs bir sorunu olur mu vergi durumu felan nasıl oluyor? ürün şu https://www.aliexpress.com/item/1005001713817845.html?spm=a2g0o.cart.0.0.67103c00r7DApX&mp=1 |
vergi dahil olmayan kargoların içi açılıp mı vergilendiriliyo bu aralar sanki çok gümrüğe takılan ürün var paket üstünde yazana bakmayıp kendileri fiyat yazıyolar böyle denk gelen oldu mu |
Arkadaşlar artık aliexpresste vergi dahil mi satış yapılıyor?? az önce bir ürün alacaktım bir baktım vergisini de aliexpress alıyor benden soru işareti olan kırmızıyla işaretlediğim yere basınca resimde ki uyarı ekranı geliyor, almadan sormak istedim çünkü alırız hem bu adamlara öderiz hem ürün gelir gümrük bana ödenen birşey yok der birde onlara öderiz boşuna mağduriyet olmasın diye sormak istedim ilk kez başıma geldi de.. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Renovatio -- 27 Şubat 2021; 22:6:25 > |
Şurdaki üründe her renkten birer adet alsam gümrükte 9 ürün ayrı ayrı mı gümrüklenir yoksa aynı pakette geliceği için tek gümrükleme fiyatı mı alınır bilgisi olan var mı? |
Ben de 17 Şubat'ta Q30 almıştım. Ertesi gün kargoya verildi. Dün de İstanbul'a ulaşmış. Bugün de Kocaeli'ne geldi. Pazartesi veya salı elime ulaşır diye tahmin ediyorum. Herkese farklı çıkıyor vergi ben de anlamadım. Gümrükteki adamın keyfine kalmış biraz. Bana 72 tl vergi çıktı örneğin. Bu arada ben Anker'e yazmıştım üzerine düşük fiyat yazar mısınız diye. Kulaklıkların tümüne ülke ayırmadan 7$ yazıyorlarmış. O yüzden sen söylemesen de onlar o şekilde yazacaktır. 60-70 tl de vergi çıkar sanırım, şansın varsa biraz daha az çıkar herhalde. |
Bunu ben de merak ediyorum. Ben bi tane aldım da, henüz onaylanmadı da. Bakalım kargo süreci nasıl olacak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |