Şimdi Ara

Aliex. Ayakkabı Nasıl? (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizce ayakkabı nasıl? Fiyatı 67 TL, kullanışlı da bir ayakkabı şıkta duruyor. Sizce alınır mı? Alanlar genelde memnun siteden baktım ama emin değilim.

Edit: Aliexpress'ten alıcam birde yani daha önce alışveriş yaptım ama hiç giyim türünde alışveriş yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 4 Nisan 2017; 13:4:51 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayakkabı güzele benziyor ama olsun dh sonuçta burası

çöp
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Sence fiyatı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Sence fiyatı nasıl?

fiyat iyi fakat internet sonuçta bende hiç alışveriş yapmadım.Fotoğraftaki gibi gelmez %90 bez birşey gönderirler.Bait gibi duruyor :D
  • aynısı arkadaşımda var babası ona doğum günü oalrak almış 3 haftada dağılmıştı
  • CA18DET kullanıcısına yanıt
    Aliex. almış?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Aliex. almış?

evet
  • Sakın alayım deme bu aliexpresste satılan çoğu ürün çinde üretiliyo kalitesiz malzemeden yapılıyo birde bu ayakkabı yani ayak sağlığı çok önemli onun için hiç bulaşma ayak kanseri olmak istiyosan sen bilirsin

• 75 tl giy daha sağlıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kalitesiz bişey kardeşim, hele aliexpressten sipariş edeceksen koy çöpe gitsin. ayağına bez bağlasan daha fazla iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karınca boku -- 4 Nisan 2017; 20:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Occupatio

Sakın alayım deme bu aliexpresste satılan çoğu ürün çinde üretiliyo kalitesiz malzemeden yapılıyo birde bu ayakkabı yani ayak sağlığı çok önemli onun için hiç bulaşma ayak kanseri olmak istiyosan sen bilirsin

mağazalarda satılan nike adidas..vb ayakkabılar nerde üretiliyor amerikada japonyadamı,onlarda çinde üretiliyor hatta elinin altındaki maus da çinde üretiliyor dikkat et avuç kanseri olma
  • Neden başlığa ss'li yazdın acaba ?

Ben konuda resim falan göremedim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

Sakın alayım deme bu aliexpresste satılan çoğu ürün çinde üretiliyo kalitesiz malzemeden yapılıyo birde bu ayakkabı yani ayak sağlığı çok önemli onun için hiç bulaşma ayak kanseri olmak istiyosan sen bilirsin

mağazalarda satılan nike adidas..vb ayakkabılar nerde üretiliyor amerikada japonyadamı,onlarda çinde üretiliyor hatta elinin altındaki maus da çinde üretiliyor dikkat et avuç kanseri olma

Hic mi Nike adidas giymedin Endonezya da uretilmis cogu

Düzenleme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 4 Nisan 2017; 21:3:56 >
  • Yakıyosun AYAAN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 67 TL buna vereceğine paranı biriktir adam gibi adidas falan al bu nedir ya
  • çakma adidas sanırım. hayır gelmez ben diyim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

Hic mi Nike adidas giymedin Endonezya da uretilmis cogu

Düzenleme:imla

adidas da nike da çinde endonezyada taşeron denilen fabrikalarda üretiliyor,yani fabrika endonezyada da var çindede var,endonezyada 80 bin adet üretilir çinde 150 bin adet üretilir,
    adamda gider üstüne made in endonezya yazar olmadı made in prc yazar
    ,salakmı çin diye yazsın,
    yazmaz çünkü çin adında kötü bir algı var

• dız ayakkabısı
  • 4 çizgili adidas işte, çinde arama türkiyedede bulabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.