Şimdi Ara

Aliens Vs Predator SORUN!!!(ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
12.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri söylesinde artık şunun çözümünü oynayalım :(
  • bu konunun artık ekran kartı bolumunde işi yok dx11 sorununu çözdük konuyu komple nasıl oyun kısmına tasıycam?
  • Yahu bırakın şu oyunu, uyduruk bir oyun.
    10-15 dk deneyim sildim ben.
  • oyun gayet oynanır kimse mok atmasın maalesef bug dolu oyun bende de bi bölümde grafikler tam yüklenmiyodu neyse güç bela geçtim sonra düzeldi
  • Hocam kurulum dosyasının içinde DX11 ile ilgili bir dosya daha var onuda kurman gerekiyor nasıl yapılacağını özel mesaj olarak atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Hocam kurulum dosyasının içinde DX11 ile ilgili bir dosya daha var onuda kurman gerekiyor nasıl yapılacağını özel mesaj olarak atarım.

kardeş saolasın yanlız biz dx11 sorununu çözdük başka bir sorunla karsılastık marıne gorevınde asansore bınınce oyundan atıyor onu nasıl yapıcagımızı cozemedık
  • @sahafiec
    kardeş vallaha bu biz asansörlü yeri geçsekte oyun elbet bi yerde takılıomus marine gorevınde oda cdnın orjınal olmamasından kaynaklanıomus yanı bız marıne grevını hıc tam olarak oynayamıcaz :(:(
  • arkdaşlar video kartı yada driverlarla alaksı yok tek yapmanız gereken ses denetiminde 16 bit 44100 denen dalgayı 48000 ve yukarısına ayarlamak.. yabancı forumlarda çoktan halloldu bu konu.. konu ses le alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_metallica

arkdaşlar video kartı yada driverlarla alaksı yok tek yapmanız gereken ses denetiminde 16 bit 44100 denen dalgayı 48000 ve yukarısına ayarlamak.. yabancı forumlarda çoktan halloldu bu konu.. konu ses le alakalı

benımki 24bit,192000 hz(stüdyo kalitesi) bu şekilde ama hala takılıyor asansorde
  • bu cok guzel oldu ya sen denedınmı sahafiec ben su anda ıstanbulda degılım ıkı gune donucem hemen denıycem ınsallah dedıgın gıbı olur
  • direk update 3 yetiyor mu?? öncekileri kurmadım ben hiç.. varsa link pls:D:D
  • flash ışığı sorunu çözüldümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

arkadaşlar,

oyun için yeni çıkan Update 3 DX11'de tüm sorunları ortadan kaldırıyor.

Marine bölümündeki hata dahil, oynamak isteyenlere duyurulur...

hocam şu update 3 n linki varsa koyarmasın ya bulamadım

Edit: Buldum yamayı ama deneyemedim daha çalışıyor mu diye linki aşağıda

http://rapidshare.com/files/369881624/Aliens.Vs.Predator.Update.3-SKIDROW.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 1 Nisan 2010; 14:31:29 >
  • bendede oyun artık açılıyor dx11 de sorunsuz ama save ler gitti:( biri save atabilirmi acaba..
  • oyun cok hayal krıklıgı yarattı birde oyunda atma sorunu var bir turlu ilerliyemiyorum merdivenli yerde sağ veya sola bakınca oyundan atıyor bakalım sorunu çözucekmi
  • beyler hangi klasore atıcaz bu yamayı acaba
  • ne bakıyon sagına soluna yoluna bak sen bosver sagı solu:D işin sakasıda bu arkadasların dedigi 3. paketle cözülüyo sorunlar bende aynı problemleri yasıyodm smdi tık yok devam hayırlsı
  • Ben update 3' ü de kurdum ama Marine' de herhangi bi' yerde el fenerini açınca oyundan atıyor.
  • Hayır hocam, Update 1 + 2' yi, arkasından 3' ü kurayım bir de. Xp service pack gibi.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Konu ile alakasız olacak ama rica etsem oyunu ingilizce olan arkadaşlar, oyunun içindeki "Misc" klasörünü, "Envs" içindeki haritalardaki "bölüm_ismi.en" olan dosyaları ve "Characters" klasöründeki "Multiplayer.en" dosyasını zipleyip yollayabilirler mi ? Benim oyunda Rusça kuruluyor ne yazık ki. :)
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.