Şimdi Ara

Alien Versus Predator için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Alien Versus Predator oyununu aldım.Daha oyunun başında takıldım.İlk kısımda 2 kişiyle bir alana geliyoruz.Bir kapı var.Kapıyı açmak lazım herhalde ama H tuşuyla hack yapıyorum kapı açılmıyor.Daha ilk bölümde çakılıp kaldım ilerleyemiyorum.Bu turu nasıl geçmek lazım?Lütfen yardım rica ediyorum.Teşekkürler....

• Arkadaşım bahsettiğin bölüm çok basit olsa gerek ki hatırlamıyorum bile. Muhtemelen başka bir yerden dolanman gerekiyor. Bu kadar çabuk pes etme biraz dolan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalkamil

Merhabalar.Alien Versus Predator oyununu aldım.Daha oyunun başında takıldım.İlk kısımda 2 kişiyle bir alana geliyoruz.Bir kapı var.Kapıyı açmak lazım herhalde ama H tuşuyla hack yapıyorum kapı açılmıyor.Daha ilk bölümde çakılıp kaldım ilerleyemiyorum.Bu turu nasıl geçmek lazım?Lütfen yardım rica ediyorum.Teşekkürler....
    desene oyunun sonu zor gözüküyor sana
  • Beyler her tarafı dolandım herşeyin içine baktım zıpladım koştum tırmanmaya çalıştım nafile.Her oyunun başında böyle biraz tıkanırım sonra da oyunun (hangisi olursa olsun) canını okurum (multiplayer dahil)Ama burada bölümü geçmenin yolunu bulamıyorum.
  • şimdi bak kapının oraya gel sonra kapının yanındaki panele git
    paneli aç
    hack pack'i çıkar sonra ateş tuşu ile kapıyı hackle
    budur
  • Kardeş bilgi için teşekkür ama acaba panel hangi tuş kullanılarak açılıyor?Ben hepsini denedim hiçbiri olmuyor.
  • Mdg kardeş teşekkür ediyorum nihayet ilerlemenin yolunu buldum cevap için sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.