Bildirim
Alien Syndrome (Galiba manyak olacak)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence abartılacak kadar güzel değil. Bi Syphon Filter'e bak bide buna -
quote:
Orjinalden alıntı: éM Ré
Bence abartılacak kadar güzel değil. Bi Syphon Filter'e bak bide buna
İkisinin türü çok farklı ama... -
Ben grafik olarak karşılaştırdım. -
quote:
Orjinalden alıntı: éM Ré
Ben grafik olarak karşılaştırdım.
Aslında bakarsan 10/6-7 alacak gibi ve ven 10/8"den aşağı puan alan oyunu almam -
iyinin değerini bilmek için kötüyü tatmak gerekir -
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
iyinin değerini bilmek için kötüyü tatmak gerekir
Sen ne diyorsun,ben Rendokuyu orjinal almıştım
Cahillik... -
pekte güzel değil beya.hiç güzel değil bence.yada ben bu oyunları sevmediğim için bu kelimeleri konuşmuş olabilirim. -
Arkadaşlar PSP'de anladım ki ne ilk yayınlanan resimlere bakılıp sağlıklı bir grafik yorumu yapılabilir ne de oynamadan oyunların keyfi hakkında fikir edinebilinir.. Hiç beklemediğim oyunlar bana çok keyif verdi ve rezalet dediğim oyunların bazıları ise çok tatminkar grafiklerde karşımıza geldi.. Akıcılıkla birleşince çok değişik olabiliyor görüntüler.. Bu yüzden sadece grafiklere göre her oyunu geçmeyin derim, imkanınız varsa bi deneyin veya incelemeleri okuyun..
Eğer ki satın almayı planlıyorsanız.. -
yaratıklı ise süper -
Benim hoşuma gitti , Infected'tan pek hoşlanmamıştım , bakalım bu nasıl olacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X