Şimdi Ara

Alien:Isolation PS3/PS4 Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
7
Favori
16.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Seganin alienlari hep patladi...

Ortalaması 80 nasıl patlıyor?
  • gerçek inceleme okumak isteyen buraya bakar artıları eksileri güzelce yazmış ign gibi siteleri geçiniz ;

http://kotaku.com/alien-isolation-the-kotaku-review-1641975245

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Ekim 2014; 17:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

ign,gamespot'a falan bakarım ben diğerleri pek ilgilendirmez, eurogamer 8 vermiş gerçi en iyisi oynayarak karar vermek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

ign,gamespot'a falan bakarım ben diğerleri pek ilgilendirmez, eurogamer 8 vermiş gerçi en iyisi oynayarak karar vermek.

Genele bakmanız daha mantıklı bence hocam. En azından genel yorumları vs. okuyarak daha iyi oturuyor nasıl bir yapıda olduğu oyunun.

• ilk türkçe çıkacağı bilgisini bu site vermişti. Diller arasından Turkish yazısı kaldırılmış. Galiba türkçe çıkmayacak oyun :(

http://majornelson.com/2014/09/30/alien-isolation-now-available-digital-preorder-download-xbox-one/
  • Ign 5 puan vermiş oyuna, cidden oyun o kadar kötü mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar sıkı bir Alien fanı olarak alacağım bu oyunu.. PSN üzerinde çıkış tarihi 07 Ekim diyor.. Şimdi alsam bu gece 12 de oynamaya başlayabilir miyim acaba ?
  • Oyunu almayı düşünmüyorum , fakat birkaç gündür twitch ten canlı yayın yapanları izliyorum. Bana kalırsa kesinlikle 5 puan gibi düşük bir puan alacak bir oyun değil. Oyunda aksiyon neredeyse hiç yok, sadece saklan- ilerle şeklinde gidiyor. Ancak atmosfer ve sesler çok iyiydi gördüğüm kadarıyla.

Sony nin exc oyunlarında Türkçe dil desteği olması için oyunun 2. bölge olması yetiyor. Dil paketleri bölge kodlarına göre yükleniyor. Ps4 te en azından gördüğüm bu şekilde. Bu oyunda psn e özel olarak bir dil paketi sunulmuş olabilir. Sırf Türkçe diye de bana kalırsa hiçbir oyun 209 tl yi haketmiyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Ekim 2014; 16:21:51 >
  • Alien: Isolation | Launch trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Ekim 2014; 16:30:35 >
  • Oyun PSN üzerindende indirime açıldı sonunda.. Görüşleriniz nasıl ? Merak ettiğim bu DLC yi Isolation a başlamadan önce mi? sonra mı oynamak makbul ?
  • Ben dayanamayip aldim valla. Mordoru da bitirmistim buna gectim.

Oyunu yukledim actim ilk bolumdeyim. Henuz atraksiyon baslamadi kendi gemimizdeyiz. Ama simdiye kadar gorduklerimden, ses konusu ozellikle dehset. Surround u kokune kadar hissediyorsunuz. Avr nin kendini gosterdigi oyunlardan olmus. Harika ses dagilimi var.

Grafikler cok guzel. Kiriklar var biraz ama cok uzerinde durmuslar grafiklerin. Oyun 1080p 30fps

Bu oyum aksiyon degil arkadaslar. Survival horror.

Ben evil within bekleyene kadar dayanamayip bunu aldim ve cok iyi yapmisim diye dusunuyorum. Cok kaliteli bir oyun var karsimizda.

Hele ki ign 5 vermis. Neremle gulsem bbilemedim :)

• Ben oyunu alien le ilk temas kurana kadar oynadım açıkçası diğer alien oyunlarında sürüyle alien öldürdükten sonra bir tane alien dan bu kadar tırsacağımı hiç düşünmezdim. Adamlar bunu çok iyi başarmış. Atmosfer,grafikler,oynanış çok iyi bence... Ayrıca 25 senelik oyuncuyum şu oyuna düşük puan veren zihniyette ben kasıt ararım... Bugüne kadar çıkmış Alien temalı oyunlardan bence iki tanesi iyiydi onlardan da birisi bu oyun birisi de ps 1 deki alien trilogy dir...

• IGN'e filan bakmayın; Alien'ın A'sından anlıyorlarsa ne olayım. Oyun hedeflediği şeyi fazlasıyla başarıyor, ilk filmleri seviyorsanız kesinlikle kaçırmamalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: israfil ertem

Ben oyunu alien le ilk temas kurana kadar oynadım açıkçası diğer alien oyunlarında sürüyle alien öldürdükten sonra bir tane alien dan bu kadar tırsacağımı hiç düşünmezdim. Adamlar bunu çok iyi başarmış. Atmosfer,grafikler,oynanış çok iyi bence... Ayrıca 25 senelik oyuncuyum şu oyuna düşük puan veren zihniyette ben kasıt ararım... Bugüne kadar çıkmış Alien temalı oyunlardan bence iki tanesi iyiydi onlardan da birisi bu oyun birisi de ps 1 deki alien trilogy dir...

Katılıyorum.. "Alien" i duyan-bilenler için biçilmiş kaftan. Oyun çok çok güzel olmuş.. Buarada evde 5.1 ses siteminiz var ise tadından yenmiyor. ( PS4 kamerası sayesinde oyunu yaşıyosunuz:) Kamera sayesinde oyunda baş hareketlerinize göre sağa-sola bakabiliyor, kamera mic açık isede oyun sese duyarlı hale geliyor :)) Aman oynarken ses çıkarmayın yada ortam sessiz olsun.. Sonra eliyle koymuş gibi buluveriyor şeker şey )

• ÖDÜNÜZÜ KOPARMAYA GELDİ! Alien Isolation İlk 10 Dakika

• Kalbi olanlar, dikkatli olsun, çok geriyor oyun ya.. Ama bazen saçmalıyorda.. adamlar saldırdı, 4 tane silahlı adam, anahtarla öldürdüm!! Hepsi geldi açılan kapanan kapıda takıldı, tak tak indirdim..
  • Hala oyun hakkinda fikir edinmek icin ign'in verdiği nota itibar edenler var, ilginç.

• Arkadaşlar crew expendable DLC yi kurdum ama oyun menüsünde DLC yi göremiyorum. Fikri olan varmi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.