Şimdi Ara

Alien: Isolation'ın Yeni Güncellemesi 2 Yeni Zorluk Seçeneği Ekliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Korku oyunu dendiğinde son dönemin en çok konuşulan oyunlarından olan Alien: Isolation'ın yeni ve ücretsiz güncellemesi, oyuna iki farklı zorluk seçeneği ekliyor.

Bu seçeneklerden bir tanesi olan Nightmare'da, hasarlı ekranı ile birlikte zarar görmüş bir hareket algılayıcısı kullanıyorsunuz. Bu hareket algılayıcısı bazen yanlış bilgiler de verebiliyor. Ayrıca harita sistemleri terminallerden indirilemiyor ve Alien dışındaki karakterlerle olan mücadeleleriniz çok daha zor oluyor.

Diğer bir seçenek olan Novice ise Nightmare'ın tam tersine önemli eşyaları size gösteriyor, bolca yardımda bulunuyor ve sizi oyuna ısıtmaya çalışıyor.

• " Hard " seçeneği ile oynadım, canımdan bezdim, Nightmare'ı düşünemiyorum bile. Bu yapımcılar gerçekten " adilik " sınırlarını zorluyorlar :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Din evren ve yaşam hakkında düşünmenizi gereksiz kılar, cevapları hazır verir. Bu da dine teslim olduğunuzda sizde bir rahatlama meydana getirir, çünkü artık beyninizi, zekanızı çalıştırmanıza, yani anlamanıza gerek yoktur. Alt benliğinizde sizi bu rahatlatmaya doğru itecekdir, kaygısız ve tasasız zihin yapısına, çünkü daha kolaydır.
  • Hard modunda bitirdim ve Androidler yeterince zorluyordu bunda artık kafayı yedirtir kesin. Bence oyunda Alien değil, Androidler daha çok zorluyor oyuncuyu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.