Şimdi Ara

Alien: Isolation 2.1 Milyon Sattı, Sega Bunu Yetersiz Buldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    quote:

    Orijinalden alıntı: gokuba

    ilk filminde alien ölümsüz değildi keko silahları yoktu yaratığa karşı çaresizdiler ne zaman ölcen sen ölde kurtulak


    silahları mı yoktu? bide bana keko diyor Allahın ergeni, alev silahı nereden geliyor zannediyorsun oyuna? ne oldu zeka seviyeni ortaya çıkarınca zoruna mı gitti. he he bekle ben ölürüm ama sen allien serisini kirletemezsin.

    Muhabetin amacı nedir? ne diyon olm sen safmısın nereden nereye getirdin konuyu? Alien denen senaryoyu tüm dünya sevdi aynen starwars gibi bunların isminden para kazanıyorlar silahları yoktu dediğim ağır silahlar sen neyin derdindesin zekasız diyor, ulan keko alev silahı etkili bir silah olsa sen kendin söyledin ailen ölmüyor birinci filmde mantığı buydu diye birde kalkmış bana mantık kırpıyor sağdan soldan kendini mal yerine koyuyorsun demekki. YAŞAYAN HİÇ BİR ORGANİZMA ÖLÜMSÜZ DEĞİLDİR OYUN İÇİNDE 10000 MERMİ BOŞALT BAKAYIM O ALİEN ÖLECEKMİ KEKOOOOOOOOO




  • Alien Isolation çok iyi bir oyun, artık vakit bulamamaktan çoğu oyunu yarım bırakmama rağmen Isolation'ı aldığım gibi bitirmiştim ve bazı sahneleri hala aklımdadır. Bence türüne göre iyi bir satış rakamı ve SEGA hiç satış rakamları konusunda konuşmasın reklam yapmayı bilmeyen, ürünü pazarlayamayan depo gibi bir yer SEGA.
  • Cidden az satmış. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alien Colonial Marines kandırmacasından sonra ne bekliyorlardı ki. Yine de iyi satmışlar. Ne ekersen onu biçersin. Yavaş da olsa tüm oyun firmaları bunu anlıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alien i tartışan arkadaşlar olmuş. İzlemeyen veya eskiden izlemiş arkadaşlar bir kez daha izlesinler. Alien biyolojik olarak çok üstün bir yaratık öldürülmesi çok zor algıları son derece kuvvetli. Eğer Alien i Gerçek karakterine göre yapsalardı zaten oyun diye bir şey olmazdı çünkü oynanamazdı. Alienin ileriki filmlerinde yavaş yavaş aksiyona dökülüyor iş. Malum insanların çaresi olması lazım. Alien oyunlarında ise tamamen aksiyon. Alien vs Predator 1 oyununu multiplayer da Alien alıp oynayın ne demek istediğim daha net anlaşılır. Ama tekrar ediyorum. Alien 1, Alien 2, ve Alien 3 filmlerini zamanınız varsa tekrardan izleyin. Daha net fikir elde edeceğinize inanıyorum. İyi forumlar.
    Ek: Alien elbette ölümsüz değil. İnsanlar daha çok hazırlıksız olarak yakalanıyor dar alanlarda Alien canlarına okuyor. Tabi oyunda Alien nin Bombalarla veya tabanca ile ölmemesi tabi mantık hatası keşke bomba ve tabanca yerine sadece Alev silahı koysalardı. Böylece zıtlığın önüne biraz daha geçebilirlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 12 Mayıs 2015; 12:15:02 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokuba

    Ölememesini uygun buldunuz yani :D ulan ne komik adamsınız ya gta diyor arkadaş alien kolay ölmez anladıkda az kafalarını çalıştırsınlar normal bir alienin ölmesi için yakın mesafaden bir bilemedin iki el pompalı yeter en azından asit çıkar sağından solundan yaralanır. Ayrıca oyunda bir tane alien yok ne biçim oyun oynuyorsunuz siz? İndirdinmi kardeşim bir alieni diğeri 15 dakka sonra gelsin hiçmi kafaları yok?sizin ne kadar kıvırırsanız kıvırın oyundaki en büyük hatta bu oyunu çöp yapan bir mantık hatası, gerilim yapıcaz diye sıçmışlar bu kadar net.

    Sana katiliyorum kardesim. Alien in olumsuzlugu oyunun atmosferini baltaliyor. 1979 yapimi orjinal filmde tabikide 1 tane alien vardi ama adi uzerinde o 1.5 saatlik filmdi sonucta. Burada en az 10-12 saat surmesi gereken oyundan bahsediyoruz. Benki filminin buyuk hayraniyimdir ama oyunu begenmedim.

    Ayrica oyunun 1979 daki film ile uzaktan yakindan alakasi yok en basitinden ripley in kizini oynuyoruz burada. Bence alien sayisi arttirilsa daha dengeli olabilirdi oyun. Normalde o yaratigin 2 vurus ile inmesi lazm gercekten mantik hatasi oyunun atmosferini bitirmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağol dragon bu oyun dünyasında kafası kafası çalışan adam bulmak zor, olay gerçekçilik gerçekçi fizik etkileri yani bu olmadıktan sonra alice harikalar dünyasında oyunları yapsınlar. Oyun kötümü değil çok güzel herşeyi düşünmüşler grafikleride atmosferde iyi ama ölümsüz alien nedir arkadaş? Bütün artılarını yok etmiş oyunun, gerilim yaratmak için ölümsüz yapmışlar beni germiyor ki alien sadece oyun boyu bu salaklığı yapana sövdüm durdum en sonundada kendimide ölümsüz yaptım :) bu oyunun hak ettiği budur bu salaklıkla, Alien arkadaşın dediği gibi biyolojik olarak çok üstün bir yaratık öldürülmesi çok zor algıları son derece kuvvetli. fakat ölümsüz değil. Aliene yakışır gerçekçi bir yapay zeka tasarlamak yerine alın burda ölümsüzü var :) ben bunu yemem bu kolaya kaçmaktır ben bu oyunuda sağlam bir alien oyunu oalrak saymıyorum çünkü alienleri zorda olsa öldürseydik yapımcıların daha çok uğraşması gereken şeyler olacaktı, mesela insanlar alienin cesedini bulacaktı onun hakkında konuşacaktı. Aynı zamanda yaralı alienin duruma göre haraket etmesi gerekecekti, niye uğraşsınlar bununla undead alien var burda :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 12 Mayıs 2015; 14:40:12 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.