Şimdi Ara

Alien Invader Heimerdinger

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim skinin oluru varmı beyler , almayı düşünüyorum da . Heimerdinger'i severek oynuyorum . Snowmandinger de olabilir . Tavsiyede bulunursanız sevinirim .

• İkisi de güzel. Alien legacy, Snowmandinger noel skini. Zor karar harbiden. Bir şey diyemedim şimdi
  • Neden heim oynuyorsun onu sormali benim takimimdaki adam heim picklerse 'why heim instalocked' gibisinden soru sorarim ve her zaman 'heim op' derler.

Direkt dodgelarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir iyi al sen onu. Piltover costume heim de iyi illa skin alcaksan onuda alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Neden heim oynuyorsun onu sormali benim takimimdaki adam heim picklerse 'why heim instalocked' gibisinden soru sorarim ve her zaman 'heim op' derler.

Direkt dodgelarim

Heim w op. hemde çok op
  • snowmerdinger.
  • parana yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Pillars of Eternity II: Deadfire
    8 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapmayın beyler almıyımmı şimdi skinleri ?
  • birileri gelecek laf atacak sen oynamayı bilmiyorsun falan diyecek de heimer çöp hero :D allah modunda oynuyorsan al oyna sorun olmaz.
  • Çöp hero mu ? Kurduğum taretler sayesinde ne tfler döndürdüğümü bilirim ben .

Ve yine aynı taretler sayesinde ksler atmayı
  • snow al, bakarsın alien geri gelir falan.
  • Bence alien invader heimeri kesinlikle kaçırma. Heimer işe yaramaz diyenleride dinleme sakın oynayan var oynayamayan var.
  • Brokoli kafa heimer op <3 Al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.