Şimdi Ara

Alibabadan ticaret yapmış var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırdım ancak net bir şey bulamadım kanunlar hakkında bilgi istiyorum , alibabadan bere getirtmek istiyorum biraz araştırdım da buldum aklıma yatan bir firma numune istedim benden kargo parasıyla numune ücreti istedi tamam eyvallahta ben nasıl getirticem kargo sizce ne kadar tutar hiç bir bilgim yok bodoslama daldım işe lütfen bana vazgeç diyecekler gelmesin sadece bilgi istiyorum gümrükten felan geçerken sorun olur mu belge çıkartmam gerekir mi şuan tahmin edebileceğiniz üzere şirketim felan yok ama farklı sektörlerde şirketi olan tanıdıklarımdan da yararlanabilir miyim böyle bir durum gerekiyorsa lütfen yardım edin

• kargo bedava değilse alma zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

araştırdım ancak net bir şey bulamadım kanunlar hakkında bilgi istiyorum , alibabadan bere getirtmek istiyorum biraz araştırdım da buldum aklıma yatan bir firma numune istedim benden kargo parasıyla numune ücreti istedi tamam eyvallahta ben nasıl getirticem kargo sizce ne kadar tutar hiç bir bilgim yok bodoslama daldım işe lütfen bana vazgeç diyecekler gelmesin sadece bilgi istiyorum gümrükten felan geçerken sorun olur mu belge çıkartmam gerekir mi şuan tahmin edebileceğiniz üzere şirketim felan yok ama farklı sektörlerde şirketi olan tanıdıklarımdan da yararlanabilir miyim böyle bir durum gerekiyorsa lütfen yardım edin

ticaret derken kendine mi 3 5 birşey alacaksın yoksa 500 1000 civarı getirip satacak mısın ? eğer kendine alacaksan aliexpress den alırsın 3 5 parça orda sıkıntı yok yüksek puanlı satıcılardan aldığın sürece. ama ticaret dersen bizim arkadaş denedi hala yapıyor çin e bile gitti geldi adamlarla tanıştı. Bunun için gelen gemiler var limana onlardan konteyner kiraladı içine yığıyorlar ürünü ürünün parayı veriyorsun ulaşımı veriyorsun ticarete girdiği için gümrükten belgeleri var onları halletmen gerek böyle böyle mal gelcek bunun vergisi cartı curtu sonra limandan alıyorsun nakliyesi vs. ama bunlarla uğraşamam 3 5 kar edicem onuda devlete ulaşıma gitmesin diyorsan aliexpress'den ayrı ayrı satıcılardan gümrükte sıkıntı olmayacak şekilde sipariş edersin mesela bildiğim sınır şeydi ticarete girmemesi için 50 ürünü yada 20 ürünmü geçmemesi lazımdı A B C D satıcılarından 50 50 50 50 ürün alırsın eder 200 ürün vergide ödenmez ulaşımda direk kar edersin ama buda bir nevi kaçakçılık oluyor bunu yapan çok kişi var ama

• ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Maliye yakalarsa inletir. Demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

valla devlet farketmiş bu durumu 1.2 milyar dolar mı ne geçen sene ticaret yapılmış yurtdışından seçimlerden sonra heralde bir ayar çekecekler bu ticaret olayına bende alıyorum ama kendime telefon kabı saat 2 3 dolarlık şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

valla devlet farketmiş bu durumu 1.2 milyar dolar mı ne geçen sene ticaret yapılmış yurtdışından seçimlerden sonra heralde bir ayar çekecekler bu ticaret olayına bende alıyorum ama kendime telefon kabı saat 2 3 dolarlık şeyler

uzun uzun yorumun için teşekkürler daha işin aslını bilmiyoruz cin olmadan adam çarpmaya kalkmayalım usulü neyse ona göre yapalım amacım 500-1000 tane felan getirip satmak teşekkürler eğer arkadaşın yardımsever birisiyse numarasını verir misin tabi önce ona sormam gereken sorular var genç adamız zaten az sermaye var o da tak yoluna gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magoalene -- 1 Kasım 2015; 18:37:16 >

• Arkadaş pek yardım sever değildir. Ben bile konuşmuyorum ne zamandır cevapta vermez sanırsam araştır bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.