Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.451
Cevap
224
Favori
653.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım 75 Euro'ya kadar olan ürünler gümrük vergisinden muaftır. Mevzuatta böyle yazar. Çapraz kurdan bunun kaç dolar olduğuna bakarsanız yanılmazsınız. Biraz da emniyetli tarafta kalmak lazım tabiki.
  • Keeper41 K kullanıcısına yanıt
    RS430859448NL gelmiş yahyakaptan postanesinde bekliyor hemen git al paketini
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle değeri 75 euro'nun üzerindeki ürünler için %20 gümrük vergisi ödersiniz. Bu nedenle bu sınırı aşmamak lazım. İkinci olarak, kendi online alışveriş sitelerimizde Aliexpres'ten sipariş verilerek getirtilen ancak 2-3 kat fazla fiyata satılan bir çok ürüne rastladım. Bu konuda dikkatli olmak lazım. Örneğin Aliexpress'ten 51 dolara aldığım bir android tv box'ın bizim çok meşhur bir online alışveriş sitesinde (marka aynı, hatta versiyon olarak daha aşağıda olmasına rağmen) 400TL'ye satıldığını ve hatta ürünü alarak yorumda bulunanları gördüm. Dikkat derim.
  • Beni bilgilendirebilecek var mı ?
    Şubatın 9 unda sipariş geçmiştim 1 ay oldu ve bunun akıbeti nedir?
    Sweden Post UF482363583SE
  • Arkadaslar saticiyla anlaşma sağlandığında negatif yorum ve yıldız değişimi nasıl oluyor anlatacak varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios25 kullanıcısına yanıt
    17 trackden bakınca ürünün hala yolda görünüyor en son işlem şubatın 25inde yani az daha bekle bakalım ama alıcı koruma gününü de takip et o süre senin kozun

• Rockbarist kullanıcısına yanıt
    2 ay daha geriye sayım var.. Bekliyorum bakalım
  • Arkadaşlar yeni indirim kuponlar eklenmiştir. Tüm ürünlerde geçerli tek bir kuponda eklenmiştir. İyi Alışverişler dilerim..

http://aliexpressbuy.net/
    http://aliexpressbuy.net/kampanyalar
  • Bir urunum geldi digeri hala beklemede satinalici korumasi 2 gun sonra bitiyor satici dispute acma diyor sizce napiyim siparis ocagin 16 sinda vermistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Bir urunum geldi digeri hala beklemede satinalici korumasi 2 gun sonra bitiyor satici dispute acma diyor sizce napiyim siparis ocagin 16 sinda vermistim

Satıcıdan süre uzatmasını talep et. Süreyi uzatmazsa mutlaka dispute aç yoksa süre biterse hiç bir hak talep edemezsin.
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    Hemen dispute açın tam para iadesi isteyin. Yoksa 2 gün sonra hiçbir hak talep edemezsiniz.

• Gelen paketimin boş çıkması ile alakalı sorunum vardı, dispute açmıştım. Fotolarla şikayetimi belirtmistim, dispute durumu Dispute Escalated şeklinde. Aliexpress den konuyla alakali mail ve dispute konusunda mesaj aldim. Sikayet icin yeterli kanit istediler, bu arada RESPOND secenegide aktif oldu. Respond ile tekrardan aciklama ve bu sefer fotolarla beraber postahanede tutulan raporlari ekledim. Yalniz 7 gunluk sayac vardi bu hala geriye dogru sayiyor, benim karsi cevabimdan sonra bu sayacin durmasi gerekmez mi veya bu sayac bitiminde ne oluyor, süreç nasil devam ediyor.

quote:

To move forward with this case, both the buyer and seller need to provide enough evidence (such as clear pictures or any other relevant information) to support their case within 2 calendar days 21 hour 23 minute 2 second Forged or modified evidence will not be accepted.【Please note that we will only consider the evidence submitted in the dispute details page after opening the dispute. We will not consider additional information (such as message history with the seller, etc.) If you need to use message history as evidence, please submit it in the dispute page in the form of attachments.】

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 12 Mart 2016; 8:34:30 >

• SpyWar kullanıcısına yanıt
    Respond hem satıcıda hem alıcıda aktif olur.Orda sizden mi satıcıdan mı respond istiyorlar ona bakmak lazım.Buyer karşısında ne yazıyor orda yada seller karşısında ne yazıyor bizim için önemli olan bu.
  • Dediginiz kismi anlayamadim, status kisminda,
    quote:

Status: Dispute Escalated - Waiting for both parties to respond
    yaziyor. detail de ise

quote:

Please provide clear official documents to proof that the package was empty or the weight had been reduced during the delivery process.Without document,we can't confirm whether the package was empty or not.Please notice that.Thank you for your cooperation.

Evet paketin boş olduğunu kanıtlamanızı talep ediyorlar yada teslim işlemleri sırasında ağırlığında azalma var mı?Çalınma ihtimali için soruyorlardır.Paketin üstünde gram olarak yada kg cinsinde ağırlık bölümü var mı bir bakıver sonrasında oradan çıkar ortaya zaten.Boşsa hafiftir ve gramaj olarak azdır.
  • paket üzerinde ağırlığı yazıyor, zaten paket postahanede açılmış, o sırada da rapor tutulmuş. bu şekilde açıklamamı yaptım, raporlarla beraber.

şimdi geri sayımın bitmesi önemli değil anladığım kadarıyla, bu süre aliexpress in delil, kanıt için cevaplamamız gereken süre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 12 Mart 2016; 15:21:03 >
    Tamam o zaman bekleyeceksin artık.O süre respond süresi.Ondan sonra 3-4 gün içinde karar bağlıyor aliexpress.Ürün bizim postanede açılmışsa sıkıntı.Ne sonuç çıkar kestiremiyorum fakat full refund yapmayabilirler.
  • Ptt de açılmadı, yurtdışına yollamıştım paketi, orada açıldı. Bakalım, bekleyeceğiz kararı, bende fazla ümitlenmiyorum.

• Benim bi sorum var.

Aldığımız urunler tek slip mi geçiriliyor yoksa taksitlendirme imkanı var mı ? taksit için herhangi bi ek bir şey var mı ?
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Tek çekim oluyor.

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.