Şimdi Ara

alibaba 'dan 542TL'ye Apple klavye pili alacağım. Sistem nasıl işliyor? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple klavyemin (A1644 modeli) pili 6 yıl sonra bitti. Pili kendim yenilemeyi düşünüyorum. Yansanayi pil Türkiye'de yok. alibaba'da buldum.

y.dışı alışverişte kargo dahil €30 sınır sorunu var bunu daha sonra ayrıntılı konuşuruz fakat alibaba'da başka bir sorun gördüm.

"Sepete Ekle" gibi bir buton yok. 1-4 adet için 541,86TL diyor. 1 adet alacağım (€30 sınırına yaklaşmamak için) seçemiyorum.

Sağ altta "Sohbete Başla" butonu var. Sepete eklemek için sohbete mi başlayacağım? Hiçbirşeye tıklamadım, öylece kalakaldım.

Ekran görüntüsü SS:

alibaba 'dan 542TL'ye Apple klavye pili alacağım. Sistem nasıl işliyor? SS'li

Yorum rica ediyorum. alibaba'dan alışveriş yapan var mı? Eskiden de böyle miydi, ne iş? Yardımcı olursanız sevinirim (konuyu doğru yerde mi açtım?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildigim pil, yasakli urunler listesinde. Degismediyse tabi.

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Çağdışı bir uygulama! Dünyanın her yerinde pil var artık.

• MahirX M kullanıcısına yanıt

Welcome to Turkiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibaba'dan perakende alisveris isi zor gibi. alibaba'nin pazaryeri aliexpressten bulursan alabilirsin. normalde pil yasakli urun ancak gecme ihtimali de var ben zamaninda getirtmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Ben 1970'lerde doğan kuşaktanım. O kuşaktan birçok arkadaşım hep Tayyip'e oybastı, ben hiç. Ne 2002 ne sonrasında oyvermeyi tek saniye bile düşünmedim. Ancak kurunun yanında yaş ta yanıyor işte. Oybasanların cogu akıllandı. Azı hala inat ediyor. Gelinen durum ortada.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    2010'larda tabletim eBay'den için lityum batarya almıştım. O zaman yasaklı değildi. Aldım geldi. Aynı batarya şimdi yasaklı. sebebi, sorumlusu kim acaba? herkes biliyor.

bu arada yorum için teşekkürler +1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Patliyor falan diye galiba. Parfumler de yasak mesela gereksiz bir sekilde.

Ben 2016'da Blackberry telefonum icin yeni batarya alacaktim, yasakli diye tanidigima getirtmistim. Senin getirdigin belki dikkatten kacmistir. Su an yasak kalkmis da olabilir, bir bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Ben 2016'da Blackberry telefonum icin yeni batarya alacaktim, yasakli diye tanidigima getirtmistim. Senin getirdigin belki dikkatten kacmistir. Su an yasak kalkmis da olabilir, bir bakin.

Gerci bu ulkede hicbir sey ozgurluge dogru degismiyor, genelde kisitlamaya dogru degisiyor. Sizin zamaninizda izin vardir, sonra kalkmistir buyuk ihtimalle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.