;
Şimdi Ara

Ali Turan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İmza'yı atacakmış fener maçından sonra..sporx kopyalama engeli koyduğu için kopyalayamadım
    http://www.sporx.com/futbol/superlig/188188/?takim=108&ref=ABM

    Ben izlemedim hiç..yada hatırlamıyorum... bilen birileri açıklasın ya nasıl adam? yaşı genç,hızlı ve topu oyuna sokabilen biri olarak duydum..
    eğer o kadar iyiyse neden milli takımda değil?



    _____________________________


  • Yeni Aslan imzayı ne zaman atıyor?
    (SPORX ÖZEL HABER) Kayserispor'un ligin devre arasında kadro dışı bıraktığı ve son olarak da Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından haklı bulunarak, sözleşmesini tek taraflı fesh eden Ali Turan, Galatasaray'a imzayı atıyor.

    Ali Turan'ın menajeri Özcan Üstüntaş ile görüşen editörümüz Hilmi Sever, bu konudaki son gelişmeleri sordu.


    Üstüntaş, Ali Turan'ın artık serbest bir oyuncu olduğunu ve Galatasaray ile önümüzdeki hafta içinde anlaşmanın imzalanacağını söyledi.

    Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç nedeniyle bu hafta atılması beklenen imzanın önümüzdeki haftaya kalacağını söyleyen Üstüntaş, "Galatasaray Ali'yi çok istedi, Ali de hep Galatasaray formasını giymek istedi. Biz şartlarımızı sunduk, Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile uzun süredir görüşüyoruz, arada çok ufak pürüzler var ve bu pürüzler de büyük olasılıkla giderilerek imzalar atılacaktır." dedi.

    Şu an Ali Turan ile birlikte İstanbul'da olduklarını söyleyen Üstüntaş, yarın Ali Turan'ın Kayseri'ye döneceğini sözlerine ekledi.

    "HURMA'NIN AÇIKLAMALARINA ŞAŞIRDIK"

    Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın, bugün Sporx'te yer alan 'Ali ile mahkemede hesaplaşacağız' açıklamasına ise çok şaşırdığını söyleyen Üstantaş, Hurma'nın bu açıklamayı neden yaptığı ise anlayamadığını belirtti.

    Ali Turan'ın Kayserispor'dan alacakları ile ilgili açıklamalarda da bulunan Özcan Üstüntaş, "Ali'nin ligin ilk yarısından maç başı ve garanti olmak üzere yaklaşık 200 bin TL alacağı var ve bu alacağını da haklı olarak istiyor. Haberde bahsedildiği gibi oynamadığı 9 maçın parasını istemesi gibi bir durum söz konusu değil ve böyle bir durum zaten akla da yatkın olmaz" dedi.
    _____________________________

    ...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!




  • Bende niye kopyalamadı az önce
    şimdi kopyalanıyo hakkaten
    _____________________________
  • yokmu bi bilgisi olan yaa
    _____________________________
  • vay arkadaş! kimse çıkmadı
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Aydın Hakemliği Bıraktı...
    23 yıl önce açıldı
    Mert Aydın
    10 yıl önce açıldı
    Ertan Sinan Şahin Evleniyor !
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.