Şimdi Ara

Ali Koç Yönetiminden Memnun musunuz? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe’ye gönül vermiş renkdaşlarımın fikirlerini merak ediyorum. Memnunsanız veya değilseniz nedeniyle birlikte belirtirseniz güzel bir tartışma yaratabiliriz.

Kendi fikrimden başlayayım.

Benim için Fenerbahçe gibi bir kulübün yönetiminin başarısı iki dala ayrılır.

1. Fenerbahçe’nin büyüklüğünün içinin doldurulup doldurulamaması.
    2. Talip olan yönetimin verdiği vaatleri gerçekleştirmedeki tutarlılığı.

Benim gözümde Ali Koç yönetimi her iki dalda da başarısızdır maalesef. Şahsi olarak hayal kırıklığına uğradım. Desteğim sürer ama inancım azaldı. Detaylarına tartıştıkça belki gireriz ama şunu belirteyim; vaat edilen çoğu şey -somut veya soyut- gerçekleşmedi. Ayrıca bu yönetimde nedense ağırlık hissedemiyorum. Aziz Yıldırım’ı hiç sevmem ama bu ağırlık konusunda çok iyiydi.

Sizlerin görüşünü de merakla bekliyorum.

Not: Farklı takımdaki arkadaşlar görüşlerini kinayeli, iğneleyici veya hakaret etmeden belirtmeleri, konunun sağlığı için önemlidir. Lütfen dikkate alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memnun değilim.En büyük nedeni de 10 yaşındaki taraftarın ağzına bakmasıdır.Fiziki yaşı daha büyük olsa da Fenerbahçe taraftarının büyük çoğunluğu 10 yaş zekasına sahiptir.Kulübü twitterdaki 5-10 kişi yönetiyor algı operasyonlarıyla.
    Aykut'la 1 sene daha devam etmek istedi ama taraftarın baskısından korktu o gün kaybetti zaten
  • Başarısız buluyorum nedenleri;

1- Öncelikle seçim süreci esnasında Aziz Yıldırıma karşı takındığı tavır terbiyesizceydi. Ali Koç'u başkanlığa ilk işaret eden Aziz Yıldırımdır. Eleştirme biçimi Aziz Yıldırım haksız olsa da haddini aşan cinstendi. Kulübe 20 senesini ve parasını harcamış adama biraz daha saygılı davranmasını beklerdir. Küçüğü olmakta bunu gerektirirdi.

2- İlk sezon yaptığı herşey fenerbahçeyi zarara uğrattı. Maddi ve manevi olarak. Getirdiği hoca, vasıfsız comolli, transfer edilen futbolcular... Nerden tutsan elinde kalıyor. 1 tane isabetli yapılmış icraat yok. Tüm transferler hocalar tutacak diye bir kaide yok lakin sen yüzde yüz ıska geçmişsen hatalısın kardeşim.

3-İlk sezon yapılan kadro dışılar. Takımda elinden geleni yapan adamları sırıtıyor vs. gibi egoistce tavırlarla kadro dışı bırakması. Dirar, atıf, ozan geçen yıl bu adamları günah keçisi ilan ettiler. Oysa kadroda elinden geleni yapan adam bunlardı diğerleri tam memur gibi kart basıp maaşlarını aldılar.

4- Ozan Tufan'a yapılan ağır mobbing. Bu sezon Ozan takıma büyük katkılar veriyor herkesin malumu. Bu çocuk geçen yıl kamp takvimi başlamadan kendi özel hocasıyla çalışıp zımba gibi sezona girmeye hazırlanırken arap bedevilerinin transfer teklifi üzerine fenerbahçeden ayrılmayı reddetmiştir. Akabinde yönetim kendisine kadro dışı+kiralık süreci başlattı. Oyuncunun kariyerine 1 sezonluk çomak soktu. Aynı zamanda fenerbahçe parasını ödeyerek bu futbolcudan yararlanamadı.

5- Twitter trollerinin ağzına bakıp aldığı kararlar. Ersun Yanal bizde yeri başka. Yarım kalmış bir hikayemiz var fakat, geleceği olan ayakları yere sağlam basan alt yapısı kuvvetli bir fenerbahçeyi oluşturacak enerjide ve modern birikimde bir hoca değil. İşler kötü giderken rüzgarın yönünü olumlu tarafa estiremez. Nitekim uzun da sürmeyecek bizim ilişkimiz. Ersun Yanal twitter ergenlerinin gazıyla getirilmiş bir hoca.

6- Bu sezon alamadığı sol bek. Bir sürü transfer yapıldı. Öncelikli olmayan yerlere önce futbolcular alındı ama elimizde alt yapıdan dahi yedekleyecek futbolcu olmayan pozisyonumuza bi tane yarım yamalak idare edecek bir kiralık dahi futbolcu getiremedi.
    Bu tam bir basiretsizlik örneği.

7- Kendi çapı olmayanları muhatap alarak karşı tarafı yüceltmesi ve gereksiz gündem polemiği oluşturması. Sana ne birader fatih terimin ötesi berisi ? Siz hiç duydunuz mu Aziz Yıldırım karşı takımın antrenörü hakkında saha dışı yorum yapmasını ? Aziz Yıldırım Konuştuğunda Cumhurbaşkanı konuşmuş gibi gündem olurdu bu ülkede. Herkes bulunduğu pozisyonun ağırlığınca haraket etsin.

Bunlar benim kişisel eleştirilerim.

Neyi iyi yaptı ?

1-Taraftar olarak benim gözümde beni sevindirmiş tek hamle gustavo transferi. Maliyetleri büyük gözükse de fazlasıyla hakkını vereceğinden şüphem yok.

2- Maliyeyi toparlamaya çalışıyor. Bu kısım aslında beni pek ilgilendiren kısım değil. Ben taraftarım yönetici değil. Geliri gideri hesaplayacak olan onlar. ffp varmış para yokmuş beni bağlamaz. İyi futbol, iyi futbolcu izlemek isterim her daim. Bunları sağlayamıyosan başarısızsın.

• Dursun Özbek yönetiminden tek farkı zengin olup cebinden para koyması. Ama onu da yaptığı fiyasko transferlerle hiç etti. Son 1.5 sezonda neredeyse 40 tane adam aldı ama 10 tane bile tutan yoktur.
  • idari olarak bence idare eder. en azından başlangıçtaki o takımı gençlerle donatıp, gençleri vitrinde parlatıp, avrupaya satma gibi bir idealinden vazgeçti veya bunu öteledi, artık her neyse düşüncesi. hala deneyim kazanıyor diye düşünüyorum. geçen sezon çok yıprandı, yıprattık. sorunlu olan noktalara değinmeyeceğim. trabzonspor maçında takımı korkak oynatarak rakibe bir puanı hediye ettiğimizden beri maçları takip etmiyorum.
  • Memnun değilim. Sermaye artişi,50 milyon avroluk hibe, Fenerol, o kadar sponsorluğa rağmen, borç artti. Finansal başari yok.

Geçen seneki ligdeki durum malum. Bu sene de, çok kötü bir Gs'ye ragmen, rakibimizden biraz daha iyiyiz.Şu anda açık ara lider olmaliydik. Sportif başari da yok.

Yapilan transferin çoğunluğu başarisiz. Altay, Vedat, 32 yaşindaki Gustavo, 39 yaşindaki Emre dişinda tüm transferler başarisiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Başarısız buluyorum nedenleri;

1- Öncelikle seçim süreci esnasında Aziz Yıldırıma karşı takındığı tavır terbiyesizceydi. Ali Koç'u başkanlığa ilk işaret eden Aziz Yıldırımdır. Eleştirme biçimi Aziz Yıldırım haksız olsa da haddini aşan cinstendi. Kulübe 20 senesini ve parasını harcamış adama biraz daha saygılı davranmasını beklerdir. Küçüğü olmakta bunu gerektirirdi.

2- İlk sezon yaptığı herşey fenerbahçeyi zarara uğrattı. Maddi ve manevi olarak. Getirdiği hoca, vasıfsız comolli, transfer edilen futbolcular... Nerden tutsan elinde kalıyor. 1 tane isabetli yapılmış icraat yok. Tüm transferler hocalar tutacak diye bir kaide yok lakin sen yüzde yüz ıska geçmişsen hatalısın kardeşim.

3-İlk sezon yapılan kadro dışılar. Takımda elinden geleni yapan adamları sırıtıyor vs. gibi egoistce tavırlarla kadro dışı bırakması. Dirar, atıf, ozan geçen yıl bu adamları günah keçisi ilan ettiler. Oysa kadroda elinden geleni yapan adam bunlardı diğerleri tam memur gibi kart basıp maaşlarını aldılar.

4- Ozan Tufan'a yapılan ağır mobbing. Bu sezon Ozan takıma büyük katkılar veriyor herkesin malumu. Bu çocuk geçen yıl kamp takvimi başlamadan kendi özel hocasıyla çalışıp zımba gibi sezona girmeye hazırlanırken arap bedevilerinin transfer teklifi üzerine fenerbahçeden ayrılmayı reddetmiştir. Akabinde yönetim kendisine kadro dışı+kiralık süreci başlattı. Oyuncunun kariyerine 1 sezonluk çomak soktu. Aynı zamanda fenerbahçe parasını ödeyerek bu futbolcudan yararlanamadı.

5- Twitter trollerinin ağzına bakıp aldığı kararlar. Ersun Yanal bizde yeri başka. Yarım kalmış bir hikayemiz var fakat, geleceği olan ayakları yere sağlam basan alt yapısı kuvvetli bir fenerbahçeyi oluşturacak enerjide ve modern birikimde bir hoca değil. İşler kötü giderken rüzgarın yönünü olumlu tarafa estiremez. Nitekim uzun da sürmeyecek bizim ilişkimiz. Ersun Yanal twitter ergenlerinin gazıyla getirilmiş bir hoca.

6- Bu sezon alamadığı sol bek. Bir sürü transfer yapıldı. Öncelikli olmayan yerlere önce futbolcular alındı ama elimizde alt yapıdan dahi yedekleyecek futbolcu olmayan pozisyonumuza bi tane yarım yamalak idare edecek bir kiralık dahi futbolcu getiremedi.
    Bu tam bir basiretsizlik örneği.

7- Kendi çapı olmayanları muhatap alarak karşı tarafı yüceltmesi ve gereksiz gündem polemiği oluşturması. Sana ne birader fatih terimin ötesi berisi ? Siz hiç duydunuz mu Aziz Yıldırım karşı takımın antrenörü hakkında saha dışı yorum yapmasını ? Aziz Yıldırım Konuştuğunda Cumhurbaşkanı konuşmuş gibi gündem olurdu bu ülkede. Herkes bulunduğu pozisyonun ağırlığınca haraket etsin.

Bunlar benim kişisel eleştirilerim.

Neyi iyi yaptı ?

1-Taraftar olarak benim gözümde beni sevindirmiş tek hamle gustavo transferi. Maliyetleri büyük gözükse de fazlasıyla hakkını vereceğinden şüphem yok.

2- Maliyeyi toparlamaya çalışıyor. Bu kısım aslında beni pek ilgilendiren kısım değil. Ben taraftarım yönetici değil. Geliri gideri hesaplayacak olan onlar. ffp varmış para yokmuş beni bağlamaz. İyi futbol, iyi futbolcu izlemek isterim her daim. Bunları sağlayamıyosan başarısızsın.
    altına imzamı atıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son konuşmasından sonra başkanımın kredisi arttı bende. Hataları oldu elbet. Umarım bundan sonra daha çok dikkat eder. Yönetim kurulundan bazı isimlerinde değişmesi gerek. Comolli'nin de yollanması lazım.

• memnun değilim çünkü sportif olarak başarısız. transfer anlamında başarısız. kendinden öncekilerin hatalarını eleştirmesine rağmen aynılarını yaptı. işe yaramayacağını sıradan bir futbol seyircisinin bile anlayabildiği oyuncuları birilerinin lafına bakarak aldı, yeni sezon geldi aynı şeyleri yine yaptı. sezon başı sol bek dedik dedik almadı, kaybettiğimiz çoğu puanı bu sebepten kaybettik ve hala sol bek alınmadı
  • Memnun değilim. Çünkü limit asıldı ve başarı yok. Önceden hiç değilse ikinci olurduk. Şimdi ikinci olmak hayal.

• Hayır, değiliz. Ev içi sohbetlerinde çeşitli tekniklerle bastırılmaya çalışılan haklılığımı yine kanıtladılar. Kendisinin suratını Fenerbahçe ile ilişkilendirmek istemiyorum, yönetimdeki patates suratlılardan ve yeni yarattığı Ali Koç'a tapan ve şükreden Fenerbahçeli tiplemesinden çok rahatsızız. Bir şey katmaz, verirse de misliyle geri alır. Milleti (illeti) gibi aç bir grubun, topluluğun çamurdan yapılma heykelidir kendileri

Ekşi Sözlük'ten zerre hoşlanmam ama orada okuduğum bir başlığı aklıma getiriyorlar...

ekşi sözlük
    köylüleri niçin öldürmeliyiz
    https://eksisozluk.com/koyluleri-nicin-oldurmeliyiz--311920

Biz bıktık bu tarzdan ama kendileri bıkmadı, haklı olan ben ve benim gibileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuşmak için henüz erken. Kulüp ekonomik olarak çok kötü bir durumdayken başkan oldu. Biraz zaman tanınması lazım.

Ali Koç Yönetiminden Memnun musunuz? Neden?
  • Bir Galatasarayli olarak bu konuyla ilgili sohbet konunuza bir mesaj yazmistim ve linc edilmistim buyuk bir kesim tarafindan ama gercekleri goren Fenerbahceli arkadaslar olduguna sevindim. Bence suanki durumunuzun %90'inin sorumlusu Aziz Yildirim'dir. Sonucta Ali Koc devralirken yonetimi kulubun Spor Toto, yayin, kombine, bilet, loca, Fenerium gibi gelirleri temlikliydi. Ali Koc kendi gucunu kullanarak kulube cok ciddi sponsorluklar getirdi. Fakat bunun disinda kendisini basarisiz buluyorum sizin de saydiginiz sebeplerden.

Bunlarla birlikte bence ozellikle son donemde sizi biraz da uyutmaya basladi. Kulubunuzun cok ciddi sorunlari var. TFF'nin harcama limiti asilmis, 2 kez ust uste FFP anlasmasina uyulmamis, sezona 1 tane sakat sol bekle baslanmis ve sans eseri bizden bosa cikan Serdar haric duzgun stoperiniz yok. Taraftarina bunlarin hesabini verecegi yerde Galatasaray menajerlere sadece 10 bin euro odemis, Trabzonspor sirtini siyasete dayamis, sosyal medya uzerinden Galatasaray'a FETO gondermeleri yapmak gibi seylerle sizlerin gazini almaya calisip sizi uyutmaya calisiyor.

Sene basi Fatih Terim icin herkes artik saha icine donsun ve TFF ile ugrasmasin diyordu. Ali Koc icin bunu hic soyleyen yok nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Bir Galatasarayli olarak bu konuyla ilgili sohbet konunuza bir mesaj yazmistim ve linc edilmistim buyuk bir kesim tarafindan ama gercekleri goren Fenerbahceli arkadaslar olduguna sevindim. Bence suanki durumunuzun %90'inin sorumlusu Aziz Yildirim'dir. Sonucta Ali Koc devralirken yonetimi kulubun Spor Toto, yayin, kombine, bilet, loca, Fenerium gibi gelirleri temlikliydi. Ali Koc kendi gucunu kullanarak kulube cok ciddi sponsorluklar getirdi. Fakat bunun disinda kendisini basarisiz buluyorum sizin de saydiginiz sebeplerden.

Bunlarla birlikte bence ozellikle son donemde sizi biraz da uyutmaya basladi. Kulubunuzun cok ciddi sorunlari var. TFF'nin harcama limiti asilmis, 2 kez ust uste FFP anlasmasina uyulmamis, sezona 1 tane sakat sol bekle baslanmis ve sans eseri bizden bosa cikan Serdar haric duzgun stoperiniz yok. Taraftarina bunlarin hesabini verecegi yerde Galatasaray menajerlere sadece 10 bin euro odemis, Trabzonspor sirtini siyasete dayamis, sosyal medya uzerinden Galatasaray'a FETO gondermeleri yapmak gibi seylerle sizlerin gazini almaya calisip sizi uyutmaya calisiyor.

Sene basi Fatih Terim icin herkes artik saha icine donsun ve TFF ile ugrasmasin diyordu. Ali Koc icin bunu hic soyleyen yok nedense.
    Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'nin durumu için suçlu buluyorsanız Ali Koç'u da başka nice meselelerde (ki derinlemesine derin devlet meseleleri dahil) suçlu bulmalısınız. Fenerbahçe çeşitli yöntemlerle Ali Koç'un başkanlığına hazırlandı ve başa geçmesine belki de medeni cesaretine saygı duyularak ses çıkarılmadı ama perşembenin gelişi çarşambadan da belliydi. Ali Koç'un GS veya BJK truvası olduğunu düşünüyorum. Algı operasyonu ile pervasızca saldırıyorlar takıma ama gerçek Fenerliler güler geçer

Uyutmaktan, aldatmaktan, küçük hanımefendi egolarıyla konuşmaktan öte hiçbir şey yapamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 18 Ocak 2020; 21:3:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Manciaa kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzda Ali Koç’un bizleri uyuttuğu kısmına katılmıyorum. O basın toplantısını izleyenler Ali Koç’un bahsettiğiniz konulara neden değindiğini anlar.

1. Ali Koç GS’nin menajerlik ücretlerine, Mustafa Cengiz’in “Bazı kulüpler şeffaf değil.” söylemine cevaben değinmiştir.

2. Ali Koç Trabzonspor’un yönetiminin genel kulüp idaresini takdir etmekle beraber, Trabzon Belediye Başkanı’nın terbiyesizce bulunduğu iddialara yönelik ‘yine cevaben’ değinmiştir.

Ali Koç’un bahsettiği ‘büyük resim’ medya nezdinde satır aralarında kalmış, cevap niteliğinde verdiği örnekler manşetlere taşınmıştır. Bunun sorumlusu medya, körükleyicisi Fenerbahçe düşmanı yorumcular, inananı ise siz ve sizin gibi okurlardır. Yanlış anlamayın kişisel bir şey demiyorum size ancak siz de manşetlere bakarak yorum yapıyorsunuz.

Sadece bu noktadan bile Ali Koç’un haklılığı ispatlanıyor. Geçenlerde yine yazdım. O başarılı büyük TV programlarının internet sayfalarına girin. Bakın bakalım en çok hangi takımın haberi var? Ve o takımın haberleri içinde bir tane bile olumlu haber var mı? Bunları görmemek için kör olmak gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 3TemmuzRuhu diye bir slogan atıldı ortaya.

Ya bunun altını dolduracak!

Ya da 3temmuz'un içini boşaltmış olacak.

Üstü kapalı mesajlarla imalarla değil çıkıp net bir tavırla ne olup bitiyor açıklasın sokaklara dökülelim twiter heşteglerine değil.

Zamanla göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

3TemmuzRuhu diye bir slogan atıldı ortaya.

Ya bunun altını dolduracak!

Ya da 3temmuz'un içini boşaltmış olacak.

Üstü kapalı mesajlarla imalarla değil çıkıp net bir tavırla ne olup bitiyor açıklasın sokaklara dökülelim twiter heşteglerine değil.

Zamanla göreceğiz.
    Şu günlerde sıvamak ile meşgul. Attığı her adım yanlış ne yazık ki. Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç bana sorarsanız tam bir fiyaskodur.
  • Fenerbahçeli değilim ama Aziz Yıldırım başkanken Ali koç hakkında çok büyük beklentilerim vardı şimdi bakıyorumda bence bir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şu günlerde sıvamak ile meşgul. Attığı her adım yanlış ne yazık ki. Aziz Yıldırım'dan sonra Ali Koç bana sorarsanız tam bir fiyaskodur.

Alıntıları Göster
    Sen kimsin bilader , 1 galibiyetle tüm forumumuza türedin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.