Şimdi Ara

Ali Baba ve 7 Cüceler (Cem Yılmaz) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
8.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çekimler filan güzel, belliki teknik konulara bir hayli para harcanmış ama o kadar. film gerçekten vasat, olmamış. cem yılmaz'ın en sığ filmi olabilir.
  • Hiç beğenmedim filmi en kötü filmi olur.
  • Cem Yılmaz bu filmin kurgusunu masada bırakıp İftarlık Gazoz setine gitmiş. Kendisi de itiraf etti kurguda aksaklıklar olduğunu.

    Filmi beğendim ama bence Cem Yılmaz yazsın ve oynasın. Yönetmenlik sevdasını inada bindirmesin.
  • Çok iyi olmuş ya Cem Yılmazın oyunculuk acayip ben çok beğendim her anı komikti, çekim kalitesi falan başarılı iş çıkarmışlar tek eksik konusu belki daha farklı olabilirdi basit olmuş
  • Yerden yere vurulduğu kadar kötü bulmadım. Cem Yılmaz'ın en kötü filmi ama piyasada gezen komedi filmlerinden 1-2 tık yukarıda. Zafer Algöz Arog ve Yahşi Batı'da büyük rol oynamıştı filmi kurtaran en büyük etkenlerden biriydi ama bu filmde hem karakter hem oyunculuk pek ağırlık gösterememiş. Filmin en kötü yanı kurgusu, sonlara doğru dağılan bir kurgusu var.

    En çok güldüğüm yer.

    Askerliği foça da yaptım deyip bahriyeli çıkması ve onbaşı'ya komutan çekmeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 23 Mart 2016; 17:31:45 >
  • bende filmi kötü bulmadım. türk filmlerine kıyasla baya bir emek harcanmış. sadece kurgu biraz zayıftı keşke biraz daha uğraşılsaydı. en çok güldüğüm yer cem deftere bakarken kız türkiye var mı diye sorarken cem in gamsızı diyip benzin 5 tl demesi oraya koptum.
  • Ya beyler Cem yılmazdan bahsediyoruz. Film Cem Yılmaz'ın. O yüzden bu filme kötü değildi diyen Cem Yılmazın diğer filmlerini bilmiyor demektir.

    Film bildiğin kötü. Emek var ama ruh yok süre gelen bir espri anlayışı yok. Kötü işte kötüye kötü demek bu kadar zor olmaması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlenir sıkıcı değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha izlemedim, kötü iyi yapmışsın diyen çok ama izleyesim var bu hafta
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    hocam link atarmısın ben bulamadım da
  • Vasattı. Vakit kaybıydı sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam 20.00'da Tv8'de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izlemem diyordum ve erteliyordum ama Pek Yakında filmini izleyip beğenince buna da bir şans vermek istedim. Son zamanlarda o kadar çok sıkıcı, o kadar çok berbat filmler izledim ki önceden burun kıvırıp beğenmediğim ne kadar yapım varsa hemen hemen hepsi gözümde şahesere dönüşmeye başladı. Belki de bu yüzdendir bilemem ama bu film bana vasat diyecek kadar kötü gelmedi. Ama iyi bir yapım da diyemem tabi. Ortalama, izlense de olur izlenmese de tadında vakit geçirmelik bir yapım.

    Çekim teknikleri ve sahneler filan normal bir seyircinin önemseyeceği ve fark edeceği şeyler değil. Ama fazla film izliyorsanız ve sürekli profesyonel işleri seyrettikten sonra amatör çalışmalara denk geliyorsanız profesyonel çalışmaların ne kadar fark ettirdiğini anlıyorsunuz. Cem Yılmaz bu konuda çok iyi. Ki adam gerçekten de bir şeyler yapmaya çalışıyor ve deniyor da. Türk sinemasının hali de ortada sonuçta. Ama filmde bunun dışında gerçekten de konu namına, senaryo namına, komedi namına pek bir şey yoktu. Birkaç yerde gülümsetti, ilk başlardan ortalara kadar eğlendirdi ama sonradan sıkmaya başladı. Birisi önceki mesajlarda Cem'in filmlerinin yarısından sonra sıkmaya başladığını yazmış. Bu filmi izleyince o yorumu gördüğümde hak verdim. Ne kadar kalmış diye bakmaya ve dikkatimi filmde toplama konusunda zorlanmaya başladım. En azından bu filmde öyle oldu.

    Aynı oyuncuları oynatıyor denilmiş. Genelde öyle ama bu filmde az biraz farklılıklara gidilmiş. Çetin Altay, Bahtiyar Engin, Tayanç Pakça, Irina Ivkina gibi isimler yer almış, tabi Zafer Alagöz dışında. Hemen her filminde yer alan Özkan Uğur ya da Ozan Güven bu filminde yoktu misal. Ben aynı ekibin farklı filmlerde oynamasından şikayetçi değilim şahsen oyuncuları seviyorum.

    İzzet Altınmeşe esprisi beni pek güldürmedi. Daha iyilerini Böbiler sitesi yapmıştı. Barış Manço'ya da epey saygı duruşu yapılmış. Çağrışımlı Rus ismi, filmde kullanılan Barış Manço eserleri vs fena olmamış. Ama yine güldürmedi.

    Filmdeki reklamlara, ürün yerleştirmelere de epey laf yapılmıştı. Ben sadece 2 yerde Pepsi reklamı gördüm. Evet, çok dikkat çekse de reklam eleştirisinin abartılı olduğunu düşünüyorum. Tabi biraz daha az göze batacak şekilde, daha doğal bir şekilde verilseydi daha iyi olurdu.

    Boş vaktiniz varsa, izleyecek bir tane bile güzel film bulamıyorsanız izlenebilir ama muhtemelen yapılacak daha iyi şeyler bulursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Eylül 2017; 3:33:43 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.