Bildirim
Ali ağaoğlu nun yeni sevgilisi !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çöp _____________________________ Tool ∞ -
Ikinci resimde kizin burun deliklerinden kafa icine kadar gordum.
Ve beyni yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
5 posta attim. Ali hakkini helal et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
I'm only interested in two things, and that's titties and beer.
-
"mutluluk = cinsel ihtiyacını giderecek seksi sevgili" mi demek yani? _____________________________
-
gerçek sevgiyi hiçbir zaman satın alamayacak bilader _____________________________ -
ulan ben bunun yerinde olsam bu karının beni sırf para için sevdiğini bildiğimden bi saniye rahat olamazdım. nasıl bi mide var bunlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 3 Eylül 2016; 17:45:18 >
ben ali Ağaoğlunun esprili ve zeki olduğu için kadınlar tarafından tercih edildiğini düşünüyorum hayırlı olsun ikiside çok mutlu görünüyor allah ayırmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Dh şarkı yarışması kazanan parçalar -
quote:
Orijinalden alıntı: Valbilken
Ikinci resimde kizin burun deliklerinden kafa icine kadar gordum.
Ve beyni yoktu
Ali için beyne gerek yok.
_____________________________ Tool ∞ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
ben ali Ağaoğlunun esprili ve zeki olduğu için kadınlar tarafından tercih edildiğini düşünüyorum hayırlı olsun ikiside çok mutlu görünüyor allah ayırmasın
Ali ağaoğlu buraya bakmıyordur sakin ol.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
+1 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
"mutluluk = cinsel ihtiyacını giderecek seksi sevgili" mi demek yani?
mutluluk:
seksi sevgili değil
ev araba değil
para değil
güç değil
ya nedir mutluluk? aşk, dosluk falan deme bu zırvalara sadece ergenler inanır.
zengin vd mutsuz insan görmedim duymadım.
fakirler sanki çok mu mutlu.
Para...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şimdiki kızlar asfaltta bulur kocayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
quote:
Orijinalden alıntı: Vertigo92
gerçek sevgiyi hiçbir zaman satın alamayacak bilader
züğürt tesellisi
Zugurt tesellisi değil,siz parayla dünyadaki her şeyi alırım diye düşündüğünüz için böyle.
Ali Ağaoğlu yerinde olsam çok mutlu olmazdım,sonuçta herseyin var ama seni kendi halinle seven biri olmayacak,depresyona girerim herhalde
aga salla ya
koyasın dibine ben şaka ediyorum bakma sen bana
Abi anlamadığım şey şu, bu adam gece yatarken hiç düşünmüyor mu acaba bu kadın neden benle ilgileniyor diye? Gerçekten tipime, karakterime mi, yoksa parama mı geliyor? diye düşünmüyor mu hiç? Nası bu kadar mutlu olabiliyor anlamıyorum anasını satayım
Sadece Ağaoğlu değil, tüm zenginler için geçerli bu cümlem. 30 yaşına kadar yüzüne bakılmayan adam sağlam bi iş bulunca kız kısmeti açılıyor nedense... Tüm bunlar tesadüf mü lan? Adamlar da bunun bilincinde olup safa mı yatıyorlar, yoksa gerçekten saflar mı kestirmek güç._____________________________ Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
Benzer içerikler
- ıslık nasıl çalınır parmaksız
- trendyol toplayıcı olmak
- 15 yaşındaki erkek çocuğa ne hediye alınır
- azgın kızlar
- 18+ ne demek
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- yeşil nasim
- çay bardağı emojisi
- para sayma makinesi bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler