paralı adamın züürtü konuşturur. GİBİ Bir söz vardı neydi onu yazmak için girdim.
Sizinde olsa sizde çıkartırsınız sallarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Garrosh
yok böyle bir görgüsüzlük
yakında bunuda yapıp fotoğrafını çeker
Böyle bir şey ali ağoğluya az gelir.Ondan en az bir ferrarisinin içine kaç tomar para sığabilir deneyi falan yapması beklenir.
önceden ayarlanmış bir şey mi değil mi bilmiyoruz ama, Adam parasını göstere göstere yiyor.
ayrıca adam parası olduğunu göstermek istiyor, özellikle potansiyel müşterilerine.
Buda ağaoğlu için lazım, Adam daha ortada olmaya evleri maketler üstünden göstere göstere satıyor. alan adamda ağaoğluna güvendiği için alıyor. Yani yarın bir gün bu adam batar bizim daireler yarım kalır. kaçar gider endişesi olmadan.
Çok başarılı bir PR çalışması..
Utanmasa Mesut abime para takacak ya..
Lan o kadar para cüzdan dışında taşınır mı? Hem ne gerek var o kadar paraya? 20 tane banknot taşısan 2 bin lira nakit olur yanındaki para miktarı, kredi kartı varken bu kadar çok nakit ihtiyacı neden? Orada kaç binler var, yok arkadaş bu adam paraya doyamamış.. Para kimlerin elinde görün bakın.. :(
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Lan o kadar para cüzdan dışında taşınır mı? Hem ne gerek var o kadar paraya? 20 tane banknot taşısan 2 bin lira nakit olur yanındaki para miktarı, kredi kartı varken bu kadar çok nakit ihtiyacı neden? Orada kaç binler var, yok arkadaş bu adam paraya doyamamış.. Para kimlerin elinde görün bakın.. :(
Nakit para daha iyi herzaman, önünde limiti 5.000 tl olan kredi kartı mı olmasını isterdin yoksa 50 tane 100'lük mü olmasını isterdin? düşün
oha lan hayretler içerisindeyim
Adam çalışmış kazanmış, görgüsüzlük yapsa ne olur yapmasa ne olur. Yorumlar bitiriyor
bu adam görgüsüz falan değil ki. adam 18 yaşından beri süper zengin, başkaları gibi sonradan görme de değil. gelmiş kaç yaşına, artık işin geyiğinde adam o videoda görmüyor musun. hala artislik yapayım diye mi düşünecek zaten biliyor herkes zengin olduğunu. herif sormuş o da çıkarıyor, samimiliğinden yapıyor, bana batmıyor bi tomar para çıkarması çünkü öyle bi görgüsüz hali yok adamın
Zengin adamın cebinde para olmazda kimin cebinde olur.Zengin insanlarında yanında taşıdıkları para ile sıradan insanların taşıdıkları para bir olur mu ?.Adamın yanında taşıdıgı para büyüklerinizin annenizin babanızın bankada yatan birikimi kadar bişey.Geriye kalan bağlantıyı siz kurun
konuyu fakirler basmış
neresi görgüsüz lan adama soruyor adamda gösteriyor siz olsanız ne yapardınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan15
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Nakit para daha iyi herzaman, önünde limiti 5.000 tl olan kredi kartı mı olmasını isterdin yoksa 50 tane 100'lük mü olmasını isterdin? düşün
Nakit paranın sözü daha çok geçer elbet nakitin yeri ayrı ama üzerinde 3-5 bin lira nakit taşıyacağına max. 2 bin lira taşısan.. Birde limitsiz kredi kartın olsa daha iyi değil mi? Her yerde atm var nakitin bittimi boldur tekrar cepleri..
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
paralı adamın züürtü konuşturur. GİBİ Bir söz vardı neydi onu yazmak için girdim.
Daha atasözünü otutmamışsın ne konuşuyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDWinD
quote:
alma mazlumun ahını döner aheste aheste..
quote:
Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan
quote:
Orijinalden alıntı: SADIKs
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Napsın lan adama soruyolar oda çıkarıyo.
adamlık sorulduğunda çıkarmamak işte çıkarmak değil ayrıca göt cebinde bi tomar ceketinin içinde bi deste para taşımakda adamlık değil
sanane kardeşim adamın parası var taşır taşımaz sizemi sorcak çıkarır çıkarmaz sende olsan sende taşırdın
adam ol velet
quote:
Orijinalden alıntı: idinc
quote:
quote:
üzüm üzüme baka baka kararır...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: idinc
quote:
quote:
üzüm üzüme baka baka kararır...
damlaya damlaya göl olur
SU ADAMA GORGUSUZ DEMEYIN
Çünkü SONRADAN GÖRME
bende o kadar para olacak çıkar masaya vururdum malı(parayı). Adam az yapmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme