Şimdi Ara

Ali Adnan: Galatasaray ile Anlaşmıştık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'a transferi için de konuşan Ali Adnan, ''İlk önce Galatasaray'la anlaşmıştık; sonrasında bir takım sorunlar çıktı. Olmadı; ama Galatasaray gerçekten çok büyük bir takım. Herkes Galatasaray'da oynamak ister. Ben aslında Galatasaray'la anlaşmıştım, bizim anlaşmamızda hiç bir sorun yoktu; fakat Galatasaray, Bağdat'taki kulüple anlaşamadı'' ifadelerini kullandı.

DROGBA İDOLÜM
    ''Sneijder ve Drogba gibi yıldız futbolculara karşı oynamak benim için büyük bir onur. Bu benim için çok güzel bir şey diyen Ali Adnan'Dider Drogba benim idolüm olan bir futbolcu. Gerçekten büyük bir futbolcu. Kendisini hayranlıkla takip ediyorum. Drogba'yla karşılaşmamız çok özel olacak'' şeklinde konuştu.

• galatasaray'ın anlaşamadığı kulüple rize nasıl anlaşabiliyor anlamıyorum..
  • rize'deki imza törenini izleyin orada bizzat yöneticinin söylediği bir şey var.

galatasaray dahil ali adnan'ı isteyen 2-3 kulüp vardı rica ettik sağolsunlar bu transferden çekildiler dedi.

yoksa parası neyse verilir alınırdı ali adnan kulüple falan anlaşmama hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan sol bekin bile idolü drogba
  • Ali adnan bu sene tribünde olacak isimlerden biri olurdu , u20 izlediğim öne çıkan oyunculardan biriydi ancak bizim kadro yapımız sebebiyle hem gelişim süreci hemde forma şansı sıkıntıya girerdi...

Doğru tercih yapmış kariyeri için ancak yabancı sınırlamasının neleri engellediğini görmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

rize'deki imza törenini izleyin orada bizzat yöneticinin söylediği bir şey var.

galatasaray dahil ali adnan'ı isteyen 2-3 kulüp vardı rica ettik sağolsunlar bu transferden çekildiler dedi.

Bunun videosu var mı? Bulamadım da ben.. Eğer böyle birşey varsa kimden rica ettikleri gayet ortada olur.
  • videosu da vardır ama açıklamanın bir kısmı şurada

http://skorer.milliyet.com.tr/ali-adnan-resmi-sozlesmeyi/-/detay/1745198/default.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yabancı sınırı yüzünden alamadığımız çok bariz. Seneye kısmet diyelim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

ulan sol bekin bile idolü drogba

Birinizde Hakan Balta diyin,Yekta diyin

• adın batsın yabancı sınırı.
  • quote:

Kalınlaştırdığım yerde sizce de bir gariplik yok mu? Sadece Rize mi rica etti acaba yoksa yine Tayyip ağaları mı rica etti? Yoksa Rize'nin verdiği parayı biz veremiyor muyuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

Kalınlaştırdığım yerde sizce de bir gariplik yok mu? Sadece Rize mi rica etti acaba yoksa yine Tayyip ağaları mı rica etti? Yoksa Rize'nin verdiği parayı biz veremiyor muyuz..

başka olaylar vardır işin içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

galatasaray'ın anlaşamadığı kulüple rize nasıl anlaşabiliyor anlamıyorum..

O 1 milyon dolar bonservis parasıyla evladımız biricik Aydın ın maaşını ödeyeceğiz,Ali yi alsalar batardı kulüp.
  • Bonservisini bizim alıp kiraya vermemiz lazımdı. 1-2 sene sonra istesen acayip fiyat çekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

O 1 milyon dolar bonservis parasıyla evladımız biricik Aydın ın maaşını ödeyeceğiz,Ali yi alsalar batardı kulüp.

Adamı alıp rize'ye kiralamak çok mu karmaşık bir düşüncedir? Neden kimsenin aklına gelmemiştir, anlamıyorum. Profesyonelleşme adıyla Ünal Aysal yönetimi basiretsizleştirdi sanki..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Adamı alıp rize'ye kiralamak çok mu karmaşık bir düşüncedir? Neden kimsenin aklına gelmemiştir, anlamıyorum. Profesyonelleşme adıyla Ünal Aysal yönetimi basiretsizleştirdi sanki..

Hangi profesyonelleşme ? Elmander Kazım satışlarını bizden önce karşı takımlar açıkladı,Aydın ve Aykut la sözleşme uzatıldığını taraftar sitesi duyurdu.

• Demekki ali adnan dogustan galatasarylıymış
  • bağdattaki kulüple rize anlaştı da galatasaray mı anlaşamadı?
    bu adamı alacaktık. alıp en kötü kiralayacaktık. bu aynı şekilde kerim frei için de geçerli.
    sen al. 1-2 milyon için istemezük çekip gidiyorsun sonra aydına aykuta mukavele yapıyorsun.
  • Galatasaray'ın isteyip de Rize'ye kaptırması elbette çok inandırıcı değil.

Rizeli Abdürrahim Albayrak, "Adnan'ı Rize'ye bırakalım. Parlarsa ben aldırırım oradan zaten, sıkıntı yok. Kiralık falan uğraşmaya değmez, söze güvenilir." gibisinden bir şey demiş olabilir.
    Rize deyince akla gelen ve dile getirilen diğer ihtimal de fazla komplo, bana mantıklı gelmedi. O kadar da karışmamıştır herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Bonservisini bizim alıp kiraya vermemiz lazımdı. 1-2 sene sonra istesen acayip fiyat çekerler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.