Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bir adet cornet classic kod var. 3gun evvel alma. Magnum double yada cornet disc kodu ile değişmek istiyorum. Elinde eskiden alma ve duran arkadaş varımıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Birde şöyle söyleyeyim biz sadece burda birbirimizi gördüğümüz için sanki herkes bunu yapıyormuş gibi düşünüyoruz ama emin olun çok kişi yoktur bununla uğraşan. Vermek istemeseler zaten günde bir taneyle sınırlarlar ki adamların amacının bu olduğunu zannetmiyorum“

Çok doğru ... koskoca Algida bunun yüzünden kampanyayı bitirmez . Ayrıca kimsenin bildiği yok bu kampanyayı . Kasaya sordum ben akşama kadar 2 yada 3. Kişisiniz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

arkadaşlar aynı soruyu sormaya gerek yok. sanal markette düşen kasadada düşüyor. gitmeden önce sanal markette deneyin düşüyorsa gidip alın

not: sanal market sepetini silmeyi unutmayınız
    Eyw hocam uygulamayı indirip deniycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plus007

“Birde şöyle söyleyeyim biz sadece burda birbirimizi gördüğümüz için sanki herkes bunu yapıyormuş gibi düşünüyoruz ama emin olun çok kişi yoktur bununla uğraşan. Vermek istemeseler zaten günde bir taneyle sınırlarlar ki adamların amacının bu olduğunu zannetmiyorum“

Çok doğru ... koskoca Algida bunun yüzünden kampanyayı bitirmez . Ayrıca kimsenin bildiği yok bu kampanyayı . Kasaya sordum ben akşama kadar 2 yada 3. Kişisiniz dedi
    Ben dun 21.45 de aldim hemen 10dk sonra diger migrosda denedim dusmedi mudure uygulamada tanimli dedim yararlandiniz yaziyor bakin dedi onla alakasi yok demi 2. deneme 10dk ara ile oldugundan midir yani saat 00.00 i gecince denesek duser miydi?

Su saat itibariyle yada sabah 9da alsaydim ilkini 2.yi de aksam kapanisa kadar 22de alabilir miydim gun icinde iki alisveris gibi olur mu sizce?

• quote:

“Birde şöyle söyleyeyim biz sadece burda birbirimizi gördüğümüz için sanki herkes bunu yapıyormuş gibi düşünüyoruz ama emin olun çok kişi yoktur bununla uğraşan. Vermek istemeseler zaten günde bir taneyle sınırlarlar ki adamların amacının bu olduğunu zannetmiyorum“

Bizim burada müdürle tartıştım sabah sabah. Buradaki müdür, müdürlerin olduğu whatsapptan yazdım merkeze ilettim böyle olmaz falan dedi ben alırken, dedim suistimal yapayım illa onu mu istiyorsunuz? Siz kasada sıkıntı yaşamayın diye sabahın köründe gelip jetten geçiyorum hala bıdı bıdı yapıyorsunuz dedim. Dün mach 3 9 TL'ye düştü burada, dedim elimde 50 kod var istersem 50 tane bedava alırdım almadım diye mi böyle yapıyorsunuz

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Aynı gün aldığınız ürünü bidaha alamazsınız. Yarını beklemeniz gerekir. Farklı çeşidi alabilirsiniz 10dk arayla fakat aynı ürün için 24 saat kuralı var.
  • abu55 A kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen seneler de ilk hafta böyle günde 10 tane alınacak kadar izin vermişler sonra kısıtlamışlar. Bu sene de aynısı olabilir.

Ama bu sene ramazana denk geldi, satış azalacağı için kampanya birkaç gün daha devam edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bizim burada müdürle tartıştım sabah sabah. Buradaki müdür, müdürlerin olduğu whatsapptan yazdım merkeze ilettim böyle olmaz falan dedi ben alırken, dedim suistimal yapayım illa onu mu istiyorsunuz? Siz kasada sıkıntı yaşamayın diye sabahın köründe gelip jetten geçiyorum hala bıdı bıdı yapıyorsunuz dedim. Dün mach 3 9 TL'ye düştü burada, dedim elimde 50 kod var istersem 50 tane bedava alırdım almadım diye mi böyle yapıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Kendi kod bulamayıp alamıyorsa ondandır

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sanki günde 1000 kişi alıyoda bunlarda laf yapıyor. Dondurma dolabına bakıyorum benden baska alan yok gibi neredeyse hiç azalmıyor. Kartına tanımlı bir şeyi vermemezlik yapamazlar. O müdür sadece oranın müdürü. Daha yetkilileri de var onların. Gerekirse şikayet edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Ben dun 21.45 de aldim hemen 10dk sonra diger migrosda denedim dusmedi mudure uygulamada tanimli dedim yararlandiniz yaziyor bakin dedi onla alakasi yok demi 2. deneme 10dk ara ile oldugundan midir yani saat 00.00 i gecince denesek duser miydi?

Su saat itibariyle yada sabah 9da alsaydim ilkini 2.yi de aksam kapanisa kadar 22de alabilir miydim gun icinde iki alisveris gibi olur mu sizce?

Alıntıları Göster
    Zaten bir kartta farkli cesitler tanimli o yuzden sabah 9 aksam 22, 24 saat kuralina uymuyor mu?

Ayri kartlarda olsa gun icinde bir kez mi alabiliriz 00.00i gecince gün geciyor o zaman po dan alsak olur sanirim ama her po da migros yok demi?

• bi magnum classic kodu bulamadım arkadaş
  • BlackOP kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. En ufak sorun çıkarani sorun çıkarmaya çalışanı kraldan çok kralcılari ihmal etmeyin şikayet edin. Bunlar kurumsal firmalar hep ıstatistik ile çalışıyorlar mutlaka etki edecektir.

• Birde şu var , çoğu Migros personeli dahi bilmiyor bunu . Nasıl yapıyorsunuz diye soran kasiyerlerle karşılaştım . Kampanyanın şartlarını uygulamak yeterli diyorum

• Test

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birde şu var , çoğu Migros personeli dahi bilmiyor bunu . Nasıl yapıyorsunuz diye soran kasiyerlerle karşılaştım . Kampanyanın şartlarını uygulamak yeterli diyorum
    3 gündür karşılaştığım kasiyerlerin verdiği tepki birbirinden komik.

Artık nasıl tepki vereceklerini merak ederek gidiyorum :)

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    İşin ilginç yanı dondurma sponsoru unilever migros ürünlere aracılık yapıyor sadece ve bunun karşılığını da alıyordur unileverden. Migros çalışanları neden karşı çıkar bu işe anlamam. Ücret ödenmeden alınınca kendi ceplerinden mı çıkıyor sanıyorlar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

arkadaşlar aynı soruyu sormaya gerek yok. sanal markette düşen kasadada düşüyor. gitmeden önce sanal markette deneyin düşüyorsa gidip alın

not: sanal market sepetini silmeyi unutmayınız
    SANALMARKET SEPETINI SILMEYI UNUTMAYIN.

2 GUN SIRF SEPETTE DIYE ALAMAMISTIM 1 KARTLA AMAN DIKKAT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

SANALMARKET SEPETINI SILMEYI UNUTMAYIN.

2 GUN SIRF SEPETTE DIYE ALAMAMISTIM 1 KARTLA AMAN DIKKAT

Alıntıları Göster
    Sanal markette dondurmalar hangi kategori menu altinda tek tek kendimiz mi sepete ekleyecegiz yoksa tbg olarak otomatik ekler mi?

• Sanal markette dondurmalar hangi kategori menu altinda tek tek kendimiz mi sepete ekleyecegiz yoksa tbg olarak otomatik ekler mi?

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    arama yerinden arayıp ürünleri tek tek ekleyeceksin abi lütfen bu kadar üşengeç olmayın 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.