Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana magnum, winer ve 2 tane disk kodlarındna verebilecek olan var mı acaba, yarın karta tanıtıp işlemlerime kodsuz devam edeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Bana magnum, winer ve 2 tane disk kodlarındna verebilecek olan var mı acaba, yarın karta tanıtıp işlemlerime kodsuz devam edeyim
    Herbirinizin günlük istihkakı 1 adet.. Daha fazlasını alırsanız burnunuzdan gelmesinden korkulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 20 Nisan 2016; 23:22:30 >
  • Arkadaşlar hergün telefon numarası ile kod almak lazım mı yoksa aldığımız bir adet kodla günde bir kere dondurma alabiliyor muyuz ?

• Arkadaşlar jet kasadan 3 ürünu de aynı anda geçirip 9.50 tl yazsın gördükten sonra 0.01 tl yapabilen oldumu. Tek tek olduğunu biliyorum ancak hepsini aynı anda yapmadım. Jet kasa da iptal Şansımız olmadigindan denemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadi_33

Arkadaşlar jet kasadan 3 ürünu de aynı anda geçirip 9.50 tl yazsın gördükten sonra 0.01 tl yapabilen oldumu. Tek tek olduğunu biliyorum ancak hepsini aynı anda yapmadım. Jet kasa da iptal Şansımız olmadigindan denemedim.

Ben dün Jet kasadan 3'ünü birden geçirdim ve son ödeme ekranında 1 kuruşa düştü. Yani 3'ünü birden geçirebilirsiniz.
  • La dogru soyleyin kac tane aldiniz mezarci tayfa

• Whatsapp grubundan bi arkadas 30 dan fazla almis

• Arkadaşlar şimdi 23.59 da kod aldım diyelim.Saat 24 de bir daha kod aldım ama kullanmadım.İkisini farklı günlerde kullanabilir miyim?İlk aldığım bloke oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Arkadaşlar şimdi 23.59 da kod aldım diyelim.Saat 24 de bir daha kod aldım ama kullanmadım.İkisini farklı günlerde kullanabilir miyim?İlk aldığım bloke oluyor mu?

Olmaz

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    aldığınız kod iptal olmaz 00.01 itibariyle yeni kod alabilirsiniz.
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Yüzük varmıydı parmağında bakmadın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Az sabret 10 Mayıs'ta kurtulursun bu dertten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Migros'a git gel, git gel derken kasiyer kıza aşık oldum. Ancak bir sorun var ki kızın ilişkisi var. Dertlendim şu an ikinci 35'liği açtım. Ne yapabilirim diye düşündüm. Dondurma vermeyi bir türlü teklif edemedim çok saçma olurdu. En son biraz abazanlık gibi olacak ama fişten kasiyer kızın adını soyadını facebook'tan arattım ve facebook profiline ulaştım. Oysa ki eve gelene kadar yarınla ilgili çok hayal kurmuştum. Hiç aklıma gelmedi ilişkisinin olacağı. Facebook'tan aratıp buldum kızın fotoğraflarına bakıyorum. 2 ay önce nişanlanmış. İlişkisi var gözüküyor. Kızın bana karşı olan hareketleri tavırları el kol hareketleri mimikleri güler yüzü konuşması resmen flört başlangıcı gibiydi. Bana ışıkların en yeşilini yaktığını hissettim. Böyle bir elektrik alınca ister istemez kalben ona çok ısındım. Onun tavırları böyle devam ettikçe nasıl tavır sergileyeceğimi bilemiyorum, yarın ne yapacağım bilemiyorum. Allah'ım seneler sonra acı mı çekeceğim. Aşık olmam asla demiştim. Kaderime bunu mu yazdın Tanrım.

Sana Algida ömür boyu juri özel ödülü vermeli bence

• Beyler bu kodsuz alma olayi dogrumu , mesela magnumu cornettoyu winneri normal alio gibi gecirdiginde genemi bedava oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Beyler bu kodsuz alma olayi dogrumu , mesela magnumu cornettoyu winneri normal alio gibi gecirdiginde genemi bedava oluyor

Doğru.
  • Ben 3-4 gündür kod alıyorum günde 1 kere o kodlar 24 saat geçince iptal mı oluyo 10 mayısa kadar kullanabiliyo muyuz

• quote:

Beyler bu kodsuz alma olayi dogrumu , mesela magnumu cornettoyu winneri normal alio gibi gecirdiginde genemi bedava oluyor
    dün tek tek kodlarımla 3 çeşit dondurmayı da ücretsiz almıştım. bu gün yine gittim ve 3 çeşit dondurmamı alıp bu sefer hepsini birlikte geçirttim ve bedava aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Arkadaşlar şimdi 23.59 da kod aldım diyelim.Saat 24 de bir daha kod aldım ama kullanmadım.İkisini farklı günlerde kullanabilir miyim?İlk aldığım bloke oluyor mu?

Olmaz

Alıntıları Göster
    biriktirdiğim dondurmaları bakkal hayri ustaya 600 liraya sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

dün tek tek kodlarımla 3 çeşit dondurmayı da ücretsiz almıştım. bu gün yine gittim ve 3 çeşit dondurmamı alıp bu sefer hepsini birlikte geçirttim ve bedava aldım.

3 çeşit dondurmayi tek seferde kodsuz mu aldiniz?

• money clup karti migrosta alabiliyor muyuz?

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.