Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 2 adet magnum 1 adet cornetto 1 adet nugger kodu var. 2 adet money club kartın 1 tanesine hepsinden birer tane , diğerine de kalan magnumu tanımlayıp 4 adet dondurma alabiliyorum, değil mi?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakenstein -- 20 Nisan 2016; 21:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede oturuyorsunuz tam olarak yarın beraber almaya gidelim sizinle.

• aborjin06 A kullanıcısına yanıt
    Aynı kartla her gün 3 er çeşit alabilirsiniz

• Kasiyer yanlış bir şey yapmış olabilir.

• Freakenstein kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsiniz.

• Her sayfa birbirinin kopyası,nasıl iştir bu?
  • polyo kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya detaylı yazdım ama nafile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Yahu katta tanımlı dedik ama yine tek tek şifre istediler bu akşam Özlüce Migros..
    Hey allahım nasıl yapılıyor..

6 ile değil 4 kasa kodu ile normal alım yapar gibi geçin de.
    yoks şifresiz alamazsın.

ben bugün bursa modern den aldım o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Olur herhalde hocam,normalde banka kartıyla alışveriş gerçekleştirebiliyorsanız aynı şey.
    Yapmadığım için bilmiyorum.Neden risk alıyorsunuz,kasada kasiyerden yaptırın gitsin :)

Karta tanımlı olduğunu bilmiyordum o yüzden dün de kod aldım gittim migrosa. Söyledim kod hatalı dedi. Arkadaşımın aldığı kodla onun kartını denedik, yine kod hatalı dedi kasiyer. Bizde bıraktık çıktık doldurmaları. Yurdun ordaki migrosa gittik akşama doğru. Orada kod ile geçemedik ama kodsuz alabiliyorsunuz dedi kasiyer sağolsun. Ama magnum alınmıyor sadece nogger veya disk dedi. Bizde disk aldık çıktık bu yüzden sordum. Cevabınız için teşekkür ederim:)

Hocam magnumun olmamasinin sebebi daha once kod vererek magnum almamissiniz demektir yarin magnum koduyla alin kartiniz tanimlanmis olacak dier gunler kodsuzda alabileceksiniz her 3 nüde

• aborjin06 A kullanıcısına yanıt
    Bugün migros gittim, 1 şifre ile ilk dondurmayı aldım.
    Ardından diğer iki çeşit dondurmayı normal satış olarak geçtik ve onlarda ücretsiz oldu.

Sadece dun, galiba saat 17 den sonra migrosun yapmış olduğu güncelleme zamanında bazı sorunlar yaşandi. Bugün herşey normal. Kartınıza daha önce 3 çeşit dondurmayı da şifreyle almış olma kuralını da unutmamak lazım.

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya tüm açıklamalar yazıldıysa @ecay hocamı alıntılayın konu kilitlensin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Yahu katta tanımlı dedik ama yine tek tek şifre istediler bu akşam Özlüce Migros..
    Hey allahım nasıl yapılıyor..

Kasiyer bilmiyor yada salağa yatıyor siz money karti verin 3 dondurmayida normal gecsin fiyat 9.50 olarak gozukecek sonra 0.1 kurusa dusecek olmassa tek tek gecirtin.

• Örneğin bu aksam her zaman ki kasiyer yoktu.
    Kartı uzattım. 4 nolu yerden giriş yapacaksiniz dedim zaten öyle yapıyorum dedi.
    Kartı okuttu. Magnum; nogger; cornet ten birer tane verdim. Geçmesini söyledim.
    9 küsür lira ekranda gozukuyordu. Kapatin dedim. Kapattım dedi ama ekranda tutar düşmedi. Ne kampanyasi falan filan konuşurken KARTINIZA TANIMLI DEĞİL dedi. puandan denemeye kalktı.
    Hayır dedim üstad. Son işlemi yapip kapatirmisiniz lütfen dedim.
    En son bir tuşa bastı. O zaman 1 kuruşa düştü! !!
    Karta tanımlı degil diye söylenen arkadaşlar belki de son kapatma işlemi yapilmamistir.
    Tabi ustadlar daha iyi bilir

• Siteden Şifre alacağımız numara money clup karta tamımlı olmak zorunda mı acaba ? Yoksa her numaradan şifre alınabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

o kadar dondurmayı ne yapıcaksınız bu kadarda yapmayın günde 1 kod veriyor zaten hadi günde en fazla 3-4 tane al ama 15-20 tane almak nedir arkadaşlar.günlük 2-3 tane yesen bile yeter

hocam bu yazdıklarını insan olan anlar, insan olmayan böyle andaval gibi bakar ekrana içinden de sana küfreder
  • Arkadaşlar fazla Cornetto ve Nugger şifresi olan varsa 3 taneye tamamlayacağım.Bende Magnum var.Gitmişken 3 lü alayım pm atarsanız sevinirim.

• Değil. İstediğin numaradan alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Örneğin bu aksam her zaman ki kasiyer yoktu.
    Kartı uzattım. 4 nolu yerden giriş yapacaksiniz dedim zaten öyle yapıyorum dedi.
    Kartı okuttu. Magnum; nogger; cornet ten birer tane verdim. Geçmesini söyledim.
    9 küsür lira ekranda gozukuyordu. Kapatin dedim. Kapattım dedi ama ekranda tutar düşmedi. Ne kampanyasi falan filan konuşurken KARTINIZA TANIMLI DEĞİL dedi. puandan denemeye kalktı.
    Hayır dedim üstad. Son işlemi yapip kapatirmisiniz lütfen dedim.
    En son bir tuşa bastı. O zaman 1 kuruşa düştü! !!
    Karta tanımlı degil diye söylenen arkadaşlar belki de son kapatma işlemi yapilmamistir.
    Tabi ustadlar daha iyi bilir

Hesabı kapatacak. 9.50 tl yi öderken 1 kuruş oluyor

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Günlük 2 3 tane ala ala 31 olmuş

• bearpear kullanıcısına yanıt
    doğru hocam abartmak da gerekmez yeteri kadar alsınlar
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.