Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.434
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı kartla 3 dondurma almak istedim. Biri magnum diğeri cornetdisc bunları verdi. Ama 2. Magnum aynı ürünü vermedi. Sistem demekki aynı dondurmayı vermiyor. Ama kasiyerler bıkmış haklı olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Aynı kartla 3 dondurma almak istedim. Biri magnum diğeri cornetdisc bunları verdi. Ama 2. Magnum aynı ürünü vermedi. Sistem demekki aynı dondurmayı vermiyor. Ama kasiyerler bıkmış haklı olarak.

Kardeşim sayfada zaten 1000 kez yazıldı, aynı olmayacak, 1 Magnum, 1 disc, 1 nugger,

Afiyet olsun , okuyanlara da kapak olsun hocam :)

• Beyler biz gidip tecrubelerimizi yaziyoruz aldik 3 kart tek kod 3 farkli dondurma

Sizlerde gidin deneyin ve sorunlari bizlerle paylasin yoksa durmadan soru soruyorsunuz bizim basima gelmeyen durumlar hakkinda nasil bilgi verelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seribnan kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkürler. Kart çıkarınca deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Bir tane alip kasiyere ikram edersen bikmaz. Kanka oldum kasiyerlerle.

Evet arkadaşlar kendileri de emekçi insanlar, her gidişte usulünce vermeye çalışıyorum, kimisi çeliniyor , dışarıda verin bir şekilde verin ısrarcı olun, alın yemezseniz çöpe atın diyin ama verin bir tane, nugger vermeyin, onu verecekseniz sokakta çocuklara verirsiniz.

Çok işlem yapan muhakkak kasiyere de Bi Magnum, az işlem yapan Bi kornet vermeli arkadaşlar, çok seviniyorlar inanın

• Aynen üstad onlar da calisan bizim icin ugrasiyorlar bugun bi tanesini cok ugrastirdim kizcagiz bisey de diyemiyor isterseniz birini vereyim dedim almak istemedi sonra zorla verdim dolaba koydu ogle arasinda yerim dedi

• seribnan kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışanların çoğunun hala kampanyadan haberi yok. Kampanya size ozel galiba diyorlar. Bilenler ben gidince hemen ayri kasa aciyorlar. Dondurma gecicem deyip bir kişi benimle ilgileniyor sadece. Ama daha hiçbirine dondurmayı kabul ettiremedim. Cok gururlular. O kadar ısrar ettim almadilar.

• Konuyu baltalamayım ama
    Mesala Winner kodu ile direk magnum alsak geçerlimi
    (1 kart 1 kod 3 çeşit dondurma alınıyorsa buda alınır diye düşünüyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Konuyu baltalamayım ama
    Mesala Winner kodu ile direk magnum alsak geçerlimi
    (1 kart 1 kod 3 çeşit dondurma alınıyorsa buda alınır diye düşünüyorum )

Mantıklı :)

• srabonn S kullanıcısına yanıt
    Niye Dünün ve bugünün dondurmalarini almak herkesin hakkı. Yoksa birden fazla hiç kimseye vermemeliler o zaman ama veriyorlar. Yani dediğinin ispatı zor biraz

• Sistem hala ayni hacilar kodla falan ugrasmiyoruz migros kasiyerine 1 dondurma veriyo ama benimk karta bugunde 3tane verdi.Allah bereket versin

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: Sambacı Golcü

Ben şimdi gitsem bilgilerimi vermeden 1 TL karşılığında money kart alsam bu kodları kullanabilir miyim?

Yok hocam kart aktif değil der makina alamazsın, ordaki müşteri hizmetlerinden hemen isim ve telefon numarası ile (sallamada olabilir) kartı aktif edip, şifre ile hemen dondurma alabilirsin.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Az önce denedim 3kod 1kart 3dondurma seklinde oluuor hocam 1kart 1kod 3 dondurma olmuyor bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: asson

Az önce denedim 3kod 1kart 3dondurma seklinde oluuor hocam 1kart 1kod 3 dondurma olmuyor bilginize

Hocam 1 kart 1 kod 3 dondurma oluyor, 15 kart 15 kod 45 dondurma alındı.

• Az önce denedim olmadı hemde 3ayrı kartla denedım olmadı 1tane kodla magnum aldım ücretsiz işlem bitti kasa tekrar axıldı winner ve cornet aynı anda gectı ama düşmedi

• Ben de magnum double bulamadım küçük migroslarda normal magnum geçirdi kasiyer kabul etmedi. Alamadık

• quote:

Az önce denedim olmadı hemde 3ayrı kartla denedım olmadı 1tane kodla magnum aldım ücretsiz işlem bitti kasa tekrar axıldı winner ve cornet aynı anda gectı ama düşmedi

Ya kasiyer girerken yapamadı, ya sistemsel, dünya kadar mesaj attın yapan arkadaşlarda,

• quote:

Orijinalden alıntı: seribnan

quote:

Az önce denedim 3kod 1kart 3dondurma seklinde oluuor hocam 1kart 1kod 3 dondurma olmuyor bilginize

Aynı kodu tek tek 3 dondurmadamı girmesi gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

Önceki sayfada uzunca açıklama mevcut Bi okursan cevabı orada yazıyor kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önceki sayfada uzunca açıklama mevcut Bi okursan cevabı orada yazıyor kardeşim

Okudum hocam bastan sona zaten acaba yanlısmı anlasım dıye soruyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.