Şimdi Ara

Algida Ücretsiz Dondurma Kampanyası Bitti. KODLAR 30 NİSANA KADAR GEÇERLİ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
73
Favori
151.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reziller. Baklava izdihamından farkınız yok. Adama bak dolabı doldurmuş. Allah kimseyi sizin gibi yüzsüz yapmasın.

Mesajı da şikayet etmişler. bir daha yazalım. Yazmış ki çekemiyor. Ulan dondurma lan bu neyini çekemeyelim ? hahahahahahah

not: mesaj adabını bilmeden 10-20'şer tane alanlara denilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 6 Nisan 2019; 1:2:23 >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Dolap doldurma geçen yıllardan fotoymuş bazı arkadaşlar yazmıştı trollemeye atmışlar boşverin
    (Alakasız olacak ama kullanıcı adınız orjinalmiş )
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

bana laf çarpıtacağına konunun tüm sayfalarını oku gecen seneleri oku bakalım mıllet en az 30 40 aldı en fazlası 200lerdeydı
    bu durumda benımki azın da altında kalıyor arastırmadan yargılama fesat yurdum insanı

Alıntıları Göster
    ula 3 gündür yemeden içmeden kesildin dondurma için 150 mesaj atmışın şu konuya...şaka maka siz bide oy veriyonuz değil mi şu kafayla

Neyse mesaj at, sana bir tane buzlu twister kodu vereyim,gözün insanlık görsün.. herkes senin gibi tek dondurma için yaşamıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Nisan 2019; 8:19:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece denemek istemiştim kod gelecek mi diye. İsteyen kullansın. Bu şekilde 3 tane mesaj arka arkaya geldi sebebini bilmiyorum.

Algida Ücretsiz Dondurma Kampanyası Bitti. KODLAR 30 NİSANA KADAR GEÇERLİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Hocam bu görüntü nerden siteden mı
    nasıl biter ki 1inde başlamış zaten alanların çoğu burda en fazla alanda burdadır o da 150 alsa geriye kalnlar da toplamı 500 yapsa dışarıdan da alanlar 500 yoktur da olsa kampanya 1000 dondurma mıydı
    önceki yıllar sadece burdan alanlar o kadarmıs sanırım gene açık vardı birisi haklarımızı sömürdü önüne gecemediler bitirdiler yoksa gecen sene bile ortasına denk geldım 12 tane almıstım bu sefer 4 kod aldım daha bıttı saçmalık resmen şikayet yazın unilevere migrosa şikayetvar.com a falan devam ettirirler

Alıntıları Göster

Dondurma ol...kampanyası mı yapsak senin için..hedef 500 donduĞma olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Nisan 2019; 8:17:36 >

• Beyler kampanya kipadan migrosa dönen mağazalarda geçiyor mu acaba, geçen sene kipadan migrosa döndük sistem uymuyo diye alamamıştık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Nisan 2019; 8:30:4 >
  • Magnum classic kod var karsiliginda 1 ad.kornet + 1 ad twister istiyorum düşünen mesaj atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:59:33 >
  • beyler bu dondurmaları kaç derecede saklamalıyız,ben derin dondurucuya attım normal buzdolabının üst kısmında yer kalmadı,fakat derin dondurucu da etleri saklıyoruz o yüzden dondurmaları çok soğutup zarar vermesinden korkuyorum
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Geçiyor onlar tamamen migros oldu artık, en azından antalya'da ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Nisan 2019; 11:0:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Sadece denemek istemiştim kod gelecek mi diye. İsteyen kullansın. Bu şekilde 3 tane mesaj arka arkaya geldi sebebini bilmiyorum.

hangisi geçerli şifre tanımlanıyor mu uygulamaya halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

ula 3 gündür yemeden içmeden kesildin dondurma için 150 mesaj atmışın şu konuya...şaka maka siz bide oy veriyonuz değil mi şu kafayla

Neyse mesaj at, sana bir tane buzlu twister kodu vereyim,gözün insanlık görsün.. herkes senin gibi tek dondurma için yaşamıyo

Alıntıları Göster
    dinime küfreden müslüman olsa sen niye burdasın her mesaja cevap veren ben miyim uleyn
    evet oy kullandım ve ülkeme bahar geldı sayemizde ben dondurma peşinde değilim eşitliği savunuyorum
    twister dışında hepsi kabul edilir buz sevmiyorum

• scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene yapan bu senede yapar. :)

teşekkürler.
  • Bende bir adet Maraş Stick kodu var. İsteyen kişiye mesaj yolu ile gönderebilirim.
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabi, ben ilk günü kendime aldım. Baktım buradakiler 5er 10ar demeye başlayınca 2de arkadaşa söyledim bitmeden alın diye anca 3, zaten onu da fırsat bulup gidemedik bile. Durum böyleyse alınan kodların da kotası dolar açıkta kalırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Atatürk orman çiftliğinin dondurmalarının ismi. Yenilebilecek en iyi hazır dondurma. Glukoz,fruktoz ve diğer saçma kimyasallar bulunmamakta.

Alıntıları Göster
    Bir topu 3 TL ydi geçen yaz kaliteli keçi sütüyle yapılan dondurmaların 3 top yiyorsun zaten en az. Ama hergün yemenin anlamı yok zaten süt. fiyatları coştu bu sene bakalım kaç TL den yiycez topu.

• quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

beyler bu dondurmaları kaç derecede saklamalıyız,ben derin dondurucuya attım normal buzdolabının üst kısmında yer kalmadı,fakat derin dondurucu da etleri saklıyoruz o yüzden dondurmaları çok soğutup zarar vermesinden korkuyorum
    Çok bekledimi tadı bozuluyor 10 günde yiyin.

• İki tane kod vardı elimde twister ve frigola.
    Migros karta uygulama uzerınden tanımladım.twister diye gelen kod için frigola
    Frigola kodu iicin maras stickib bedava alabilirsiniz dedi.
    Daha once basına gelen var mı? Migros uygulaması uzerınde gosterılen ürünü mü almak gerekiyor?

• 1 adet frigola + 1 adet atomix karşılıgnda magnum kodu arıyorum takas etmek isteyenler pm lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.