Şimdi Ara

Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.139
Cevap
167
Favori
471.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben helal yoldan almak istiyorum. Gerçeği diyeceksiniz dondurma sanki helal yollardan mı yapılıyor filan tarzı şeyler söyleyeceksiniz. Ben elimden geldiğince hak yememeye çalışıyorum. Şimdi Bende tek money kart var hakkım 1 tane sanırım. Bunu hergün alabiliyor muyum yani 1 tane hergün. Bu bir açık mı yoksa algida kendisi mi diyor hergün alabiliyor sunuz ?

Kardeşime de money kart çıkartmayı düşünüyorum 2 kartı alıp bi kendime bi ona alacam yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

ayrı ayrı mı yapayım tek seferde hepsini okutup öyle mi ödeme ekranına geçiyim mesela 3 ürün birden okutuyum mu yoksa 1 tanesini ödeyip sonra diğerine mi başlayım

3ünü birden tek seferde alabilirsiniz.
  • Ben tek tek gecirdim hepside tek seferde oluyor biliyorum deneyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla magnum kodu olan rica etsem gönderebilir mi ?
    bu arada
    www.moneyclubkart.com
    Object moved permanently
    https://www.moneyclubkart.com//Size-Ozel-Kampanyalar.aspx

linkinden karta hangi dondurmalar tanımlı kontrol edebilirsiniz.online işlemler-size özel kampanyalar
  • Arkadaslar bir turlu kornetto cikmadi.fazla olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bolsu1

quote:

Orijinalden alıntı: realchavush

quote:

Orijinalden alıntı: TitaNicc

Kasiyerler kendine sakliyor olabilir. En iyisi petrol ofislerindeki migros jetler galiba. Bakalim bugun arkadasla arabasini muayeneye goturecez. insallah skintisiz halledebiliriz olmazsada parasini oder cikariz.. Acigi kapatmalari iyi oldu bazilari bu iside ticarete dokecekti kac kisi pm atti ben alabilirim kac tane kod varsa diye

yapabilirsen nasıl yaptığını anlatırmısın. ben gittim jet'e 6. menüde başka birşey var. 13. menü yok bile. migros jetlerden alabilen varmı. kasiyer menüleri bile farklı

Ben dun aldim sorun yoktum po daki migros jetden

çok sevindim. afiyet olsunda. adam kasayı açtı tüm menüyü inceledik şifre girebilecğimiz bir yer yok.. siz daha önce başka bir migrosta kasiyer ve kodlar ile işlme yaparakmı gittiniz po daki migrojet'e

• lori2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla her karttan her gün 4 çeşit dondurmadan birer tane alınabiliyor. Kurallarda yazılı olan da o şekilde diye biliyorum.

• lori2 kullanıcısına yanıt
    Hergun 1 kartla 1 tane alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Arkadaşlar ben helal yoldan almak istiyorum. Gerçeği diyeceksiniz dondurma sanki helal yollardan mı yapılıyor filan tarzı şeyler söyleyeceksiniz. Ben elimden geldiğince hak yememeye çalışıyorum. Şimdi Bende tek money kart var hakkım 1 tane sanırım. Bunu hergün alabiliyor muyum yani 1 tane hergün. Bu bir açık mı yoksa algida kendisi mi diyor hergün alabiliyor sunuz ?

Kardeşime de money kart çıkartmayı düşünüyorum 2 kartı alıp bi kendime bi ona alacam yorumlarınızı bekliyorum.

Hergün 1 adet alabilirsin, tek karta çok adetli vermesi bence bir açık ve faydalanmamak lazım.

Ve aldıktan sonra aradan 24 saat geçmesi gerekiyor, 24 saat geçmeden de alınabiliyormuş ama hak geçmeden almak istediğin için bunu da yazdım, ben bu şekilde alıyorum

• 1 kartla çeşitleri farklı olması şartı ile magnum disc nogger ve boom boom alabilirsiniz
  • Bugün hep balbadem vardı uğraştım durdum meğer düşmüyormuş.diğerlerini sömürmüşler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP.

Normal alisveris yapar gibi Money kartı okutun ilk sonra ürünü ürün fiyatı ekranda düşene kadar devam edin sonra odeme

money kartsız (tel nosu ile) nasıl oluyor ?
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    1 kart ile ayrı ayrı telefonlardan alınmış kodları kendi kartınıza tanıtıp 4 adet alabiliyoruz her gun

• dekareme kullanıcısına yanıt
    lori2 kullanıcısına yanıt
    4 lü alım açık değilmiş arkadaşlar,

tecrübeli bir kasiyer arkadaşım ve mağaza sorumlusu geçen yılsa 4 lü alımın 30 gün boyunca yapıldığını hatırlattı bizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 10 Nisan 2017; 19:38:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bolsu1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TitaNicc

Kasiyerler kendine sakliyor olabilir. En iyisi petrol ofislerindeki migros jetler galiba. Bakalim bugun arkadasla arabasini muayeneye goturecez. insallah skintisiz halledebiliriz olmazsada parasini oder cikariz.. Acigi kapatmalari iyi oldu bazilari bu iside ticarete dokecekti kac kisi pm atti ben alabilirim kac tane kod varsa diye

yapabilirsen nasıl yaptığını anlatırmısın. ben gittim jet'e 6. menüde başka birşey var. 13. menü yok bile. migros jetlerden alabilen varmı. kasiyer menüleri bile farklı

Ben dun aldim sorun yoktum po daki migros jetden

çok sevindim. afiyet olsunda. adam kasayı açtı tüm menüyü inceledik şifre girebilecğimiz bir yer yok.. siz daha önce başka bir migrosta kasiyer ve kodlar ile işlme yaparakmı gittiniz po daki migrojet'e

ilk alımda kasadan alınacak.

• Bugün 4 karta 16 dondurma aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 10 Nisan 2017; 19:50:43 >
  • Bazı arkadaşlar hile yapıp kod aliyolarmis dogrumu onlar bende kod hatalı dedi o yüzden mı yoksa sıkıntı olduğu icinmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane cornetto kodu verebilecek var mı acaba

• Acil bombom kodu lazım isteyene cornetto ve Magnum takas ederim. Bir de günlük kod olmayınca geçmiyor galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cleverzeek

Acil bombom kodu lazım isteyene cornetto ve Magnum takas ederim. Bir de günlük kod olmayınca geçmiyor galiba?

boom gönderildi
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.